Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya monetciğimin ölmesine çok üzüldüm. Ölmemiş olma ihtimali var mı, teori falan yazıyorsunuz ya, monetcim için var mı böle bişi? Mangada kadın azlığı var sanki, şu sevdiğim Vivicim de hiç görünmüyor. Ülkesinde oturdu halde valla
Manga'yı okudun mu bilmiyorum ama gözüküyor bir kaç sayı önce. Bu aralar olaylar olacak gibi gözükebilir Vivi yine. Ama Monet öldü yani bildiğin. Kurtulması sürpriz olur.

Manga'yı okudun mu bilmiyorum ama gözüküyor bir kaç sayı önce. Bu aralar olaylar olacak gibi gözükebilir Vivi yine. Ama Monet öldü yani bildiğin. Kurtulması sürpriz olur.
Aynen ya ilk sayfada çıktı ama tek sayfa istemiyorum. Mesela tayfaya falan dahil olsa yani iyi olur.

La üç kişi var işte. Ne arıyonuz okeye arar gibi? :D Kaido'nun üç yıkımcısı var. Wb'de üç kişi önplana çıktı. Eksiksilsin meksilsin. Adam üç kişiyi gözümüze soktu. Big Momda keza öyle. Shanks'ın keza yine üçlüsü var. Bizde de Jinbe ile birlikte üç olacak Allah'ın izniyle.
wb nin marco ace jozu karasakal ve belki thatc ve vista

Roger, Whitebeard, Sengoku, Garp başta olmak üzere eski çağın korsan ve denizcilerinin anlatılacağı en az 50 bölümlük flashback bir arc bekliyorum. Bir çok mevzunun bu şekilde açıklanacağını düşünüyorum. Çok ciddi bekliyorum yani bunu. En azından yürekten istiyorum. Bu konuda bir bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim. Oda sensei'nin bir açıklaması var mı bilmiyorum.

Roger, Whitebeard, Sengoku, Garp başta olmak üzere eski çağın korsan ve denizcilerinin anlatılacağı en az 50 bölümlük flashback bir arc bekliyorum. Bir çok mevzunun bu şekilde açıklanacağını düşünüyorum. Çok ciddi bekliyorum yani bunu. En azından yürekten istiyorum. Bu konuda bir bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim. Oda sensei'nin bir açıklaması var mı bilmiyorum.
Zannetmiyorum geleceğini.Seride işlemesi gereken yüzlerce konu varken buna zaman ayırmaz.
Belki FT de Zero gibi bir yan manga ile açıklar ama zannetmiyorum.

Zannetmiyorum geleceğini.Seride işlemesi gereken yüzlerce konu varken buna zaman ayırmaz.
Belki FT de Zero gibi bir yan manga ile açıklar ama zannetmiyorum.
İşte Oda'ya çok kızıyorum müthiş konuları var. Uzatıyor da uzatıyor arcları gereksizce.
Bence eski karakterler çok önemli ki bazı adamlar kilit noktaları Roger, Dragon gibi.
Dragon'ın nasıl devrime soyunduğunu göstermesi gerekir. Veya kim istemez ki bir Roger x Whitebeard savaşı görmeyi? Aşırı güzel olurdu böyle bir arc olsaydı.

İşte Oda'ya çok kızıyorum müthiş konuları var. Uzatıyor da uzatıyor arcları gereksizce.
Bence eski karakterler çok önemli ki bazı adamlar kilit noktaları Roger, Dragon gibi.
Dragon'ın nasıl devrime soyunduğunu göstermesi gerekir. Veya kim istemez ki bir Roger x Whitebeard savaşı görmeyi? Aşırı güzel olurdu böyle bir arc olsaydı.
Adam tembel hacı yapçak bişey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık