Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Openingde adam seride gözükmemiş tekniği gösterecek değil di mi? Önemli olan openingde kiminle eşleştiğini göstermesi.
İyi de o zaman kendinle çelişmiş oluyorsun. Ben sana zaten g4'ün bile bir teknik olduğunu söylüyorum. Luffy meyvenin verdiği bir forma girip bir şeyini katlamıyor. Bu Super Saiyain gibi değil ki form değiştirerek Hakisini artırsın. Aksine Luffy hakisini harcayıp lastik ile bir teknik yapıyor. Belki de hakisinin çok fazla olması sebebiyle Luffy'nin yapabileceği bir teknik bu?

Bugün Sanji Garp gibi düz görünen bir tekmeyle gitsin öyle bir etki yapsın ben de diyim ki he tamam. Ama yok öyle bir şey. Diable Jamb'ı da aynı vücut yapıyor. Ezik bir tekmeyi de aynı vücut ve aynı haki. Burda olay tekniğine bakıyor. Zoro'nun da öyle. Zoro ashura moda girince hakisi mi artıyor? Seride öyle bir güç şeyi zaten görmedik. Sanırsın Luffy g4'e girince haki seviyesi artıyor.

Zoro 3 kılıçla teknik yapar çok daha güçlü bir şey ortaya çıkar. Tek kılıçla öyle bir teknik yapamaz. Öyle bir güç ortaya çıkaramaz. Adamın tekniği bu. Zoro'nun 3 kılıçla yaptığı tekniği başkası tek kılıçla yapıyor diye ben Zoro'ya ezik mi diyeyim? Mangaka öyle istiyor.

Son düzenleme:
http://www.turkcraft.com/One_Piece/783/1

Buyrunuz. Luffy daha ölümden dönmüş dof kendine geldikten sonra bir tane bile vuramıyor. Evire çevire dof dövüyor bunu. Luffynin g4süz halinin nesi denkmiş dofla?

Aynı mangayı okumuyor muyuz? Şunu one piece bilmeyen birine göstersen, luffy için kum torbası der. Yan karakter falan sanır.

@Eustass Captain Kidd

@Alpamis sana kalsa luffy zamanı olsaydı g4süz dofu da alırdı :D
O sahnelerden önce de Luffy vuruyordu doff a darbeleri 1 sayı luffy bir sayı doff öndeydi.
Bana kalsa zaten 1 e 1 de Doffy alır diyorum ama Luffy nin öyle ezilmişliği hele ki kum torbalık bir durumu yok.

@Millennium Wizard

Hacı işte bu adam sanjiye tek attı nerdeyse.Luffy hakisi sayesinde korunuyordu darbelerden.Ben öyle pek bir denklik göremiyorum

karolla

Arkadaş laftan anlamıyorsunuz. Luffy, dof gamma yemeden önce kendi becerisi ile dofa dokunamadı bile. Gamma yiyen dof kendine gelene kadar luffyden darbe yedi. Yani luffy zaten sersemlemiş dofa vurma şansı yakaladı. O haldeki dof bile kendine gelince, dağıttı luffyi. Sanki sağlam dofa vurdu luffy.

Yahu arkadaşlar işinize geldiği gibi yorumluyorsunuz.Yumruklaştıkları sahneye bir bakın.Luffy yumruk atarken Dof koluyla ani karşılıklar veriyor ama bu vuruşlarda git başımdan dercesine zayıf hamleler.Daha az önce tek tekmeyle luffyi uçuran adam bu şekilde mi vurabilir ? Bitik vaziyette olduğu ortada mangaka bunu göstermek için daha ne çizsin sayfayı bulun kareyi göstereyim.Neden bitik vaziyette onu da biliyorsunuz o halde ne bu yorumlar denklik denklemleri ?

Yahu arkadaşlar işinize geldiği gibi yorumluyorsunuz.Yumruklaştıkları sahneye bir bakın.Luffy yumruk atarken Dof koluyla ani karşılıklar veriyor ama bu vuruşlarda git başımdan dercesine zayıf hamleler.Daha az önce tek tekmeyle luffyi uçuran adam bu şekilde mi vurabilir ? Bitik vaziyette olduğu ortada mangaka bunu göstermek için daha ne çizsin sayfayı bulun kareyi göstereyim.Neden bitik vaziyette onu da biliyorsunuz o halde ne bu yorumlar denklik denklemleri ?
Dof' ta Luffy' e diyor ama vuruşların ağırlık kaybetmiş diye. Sen de işine geldiği gibi yorumluyorsun.

Dof' ta Luffy' e diyor ama vuruşların ağırlık kaybetmiş diye. Sen de işine geldiği gibi yorumluyorsun.
Ağırlık mı kaybetmiş o sayfa tamam gıdıklıyor diye yanlış çevrilmiş ama bu kadar değişiklikte olmaz.Sanki öncesinde g2 etki edebildi de şimdi vuramıyormuş gibi niye konuşsun adam.Ondan önce de işe yaramadı.Saldırıların bana karşı etkisiz demiş olmasın ?

Ağırlık mı kaybetmiş o sayfa tamam gıdıklıyor diye yanlış çevrilmiş ama bu kadar değişiklikte olmaz.Sanki öncesinde g2 etki edebildi de şimdi vuramıyormuş gibi niye konuşsun adam.Ondan önce de işe yaramadı.Saldırıların bana karşı etkisiz demiş olmasın ?
Ama ben çok iyi hatırlıyorum red hawk Dof' un büyük gücünü yedi diye söyleyenleri. Sorun şu ki Dof' un da uyanis teknikleri haricindeki teknikleri ise yaramiyordu.

Ayrıca evet yanlış çevrilmiş. Ağırlık kaybetmiş vuruşların diyormuş.

Son düzenleme:

karolla

Ama ben çok iyi hatırlıyorum red hawk Dof' un büyük gücünü yedi diye söyleyenleri. Sorun şu ki Dof' un da uyanis teknikleri haricindeki teknikleri ise yaramiyordu.

Ayrıca evet yanlış çevrilmiş. Ağırlık kaybetmiş vuruşların diyormuş.

Nasıl yaramıyordu? Dof vurduğunda luffynin canını acıttı. Defalarca da kesti g4 öncesi. + Luffy belamyle falan dövüşmeden önce de dofla karşılaştı kalede. Gene dokunamadı. Yani sağlam dofa luffy do-ku-na-ma-dı. 1 tane vuruşu yok ya. Kendi kişisel yetenekleri ile tabi. Lawın yurdumu veya lawın saldırılarından sonra vurduğu var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık