İyi de o zaman kendinle çelişmiş oluyorsun. Ben sana zaten g4'ün bile bir teknik olduğunu söylüyorum. Luffy meyvenin verdiği bir forma girip bir şeyini katlamıyor. Bu Super Saiyain gibi değil ki form değiştirerek Hakisini artırsın. Aksine Luffy hakisini harcayıp lastik ile bir teknik yapıyor. Belki de hakisinin çok fazla olması sebebiyle Luffy'nin yapabileceği bir teknik bu?Openingde adam seride gözükmemiş tekniği gösterecek değil di mi? Önemli olan openingde kiminle eşleştiğini göstermesi.
Bugün Sanji Garp gibi düz görünen bir tekmeyle gitsin öyle bir etki yapsın ben de diyim ki he tamam. Ama yok öyle bir şey. Diable Jamb'ı da aynı vücut yapıyor. Ezik bir tekmeyi de aynı vücut ve aynı haki. Burda olay tekniğine bakıyor. Zoro'nun da öyle. Zoro ashura moda girince hakisi mi artıyor? Seride öyle bir güç şeyi zaten görmedik. Sanırsın Luffy g4'e girince haki seviyesi artıyor.
Zoro 3 kılıçla teknik yapar çok daha güçlü bir şey ortaya çıkar. Tek kılıçla öyle bir teknik yapamaz. Öyle bir güç ortaya çıkaramaz. Adamın tekniği bu. Zoro'nun 3 kılıçla yaptığı tekniği başkası tek kılıçla yapıyor diye ben Zoro'ya ezik mi diyeyim? Mangaka öyle istiyor.
Son düzenleme: