Yav bana kesin yorumlarla gelme en sevmediğim yorumcu tipini yansıtıyorsun bana resmen, sinir etme beni![]()
O seviyeyede gelemez. :S

Yav bana kesin yorumlarla gelme en sevmediğim yorumcu tipini yansıtıyorsun bana resmen, sinir etme beni![]()

Croco gözükünce hava atarım diye ssler alana bak sen.Yav bana kesin yorumlarla gelme en sevmediğim yorumcu tipini yansıtıyorsun bana resmen, sinir etme beni![]()

Adam espride mi yapmasınBir adama savaşı durdurmak bu kadar mı yakışmaz![]()

Olum o konuda hepinizi yaktım zaten kaçarı yok elimde neler var bilemezsinCroco gözükünce hava atarım diye ssler alana bak sen.![]()

SS aldım![]()

İşte bu olduAdam espride mi yapmasın
![]()

La haklı çıkacan sanki.SS aldım
İşte bu oldu![]()
Usopp amiral seviyesine ulaşır demeye utanırım ben be. 
Usopp amiral seviyesine ulaşır demeye utanıyorum zaten ama ulaşır yaniLa haklı çıkacan sanki.Usopp amiral seviyesine ulaşır demeye utanırım ben be.
![]()
Gerçi ulaşacaksa da 8 yıldan önce ulaşamaz. O zamana kadar bu ss in bende duracağını sanmıyorum
Adasını korumak için. Ki bence Big Mom'da kötülük abidesi değil.Bu arada şöyle bir şeye rastladım. Jinbe'nin sözlerine dikkat çekerim.
''Şunu söylememe izin ver Ace-san, Beni gözünde büyütme... Ben o tarz biri değilim. O kardeşin olabilir. Ama korsan dünyasında saygı duymadığım birine, ne yardım ederim ne de korurum.''
Peki ya BM?![]()