Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duyanda jimbei big moma saygı duyduğu için onun adamı oldu sanacak. Big mom iki tokat çakmıştıro yüzden moma çalışıyordur:D
Jinbe Ace arkadaşı olduğu halde saygı duymadığım birine yardım etmem veya korumam diyor. Daha ne bekliyorsun? BM zaten BAA'yı aldıysa çıkarı şeker ama Jinbe kapak hikayesinde bulduğu Poneg'i bile BM'ye götürmüş.[Göründüğü kadarıyla].
Götürmek zorunda mıydı? BM'nin haberi olacak mı onu bulduğundan ama yine de götürmüş.

Jinbe Ace arkadaşı olduğu halde saygı duymadığım birine yardım etmem veya korumam diyor. Daha ne bekliyorsun? BM zaten BAA'yı aldıysa çıkarı şeker ama Jinbe kapak hikayesinde bulduğu Poneg'i bile BM'ye götürmüş.[Göründüğü kadarıyla].
Götürmek zorunda mıydı? BM'nin haberi olacak mı onu bulduğundan ama yine de götürmüş.
Haberi olmayacağı ne malum. Halk arasında bizona yusuf yusuf diyoruz.

E.oda röportajında "Akainu ana karakter olsaydı o çok güçlü olduğundan seri 1 yıl içinde biterdi" sözüyle bu adam kesinlikle serinin en güçlü isimlerinden biri olduğu yazar tarafından da tescillenmis.

Bir ana karaktere verilmesi gereken bu adama verilse herkesi bicmesi su haliyle serinin içinde en fazla 1 ay sureye tekabül ediyor.

Ya jimbei kadına saygı duyuyor olsa niye onu bırakıp luffy tarafına geçsin. Belli ki üstünde bir baskı var. Ben buradan bu sonucu çıkarıyorum.
Çünkü Luffy'e ondan daha fazla saygı duyuyor. Baskı olabilir olmaması yanlış olur kadın ama bir taraftan da korsanlığın gerektirdiğini yapıyor. Sen onun tayfasındayken öyle çekip gideceksin hiç bir şey olmamış gibi bu yanlış bence. Ne kadar bunu Luffy için yapsa da ortada bir yanlış var. Ama o yanlışa Şuan BM de düşüyor Sanji'yi alarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık