Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşine gelmeyince lala lulu he canım he. Sen git biraz daha Zoro resimlerine bak. Saçını da yeşile boya.
Kimin işine gelmediği belli :) Luffy rahat aldı diyecek kadar körün göz bakan birisin :D Artık nasıl izliyorsan.

Git Monet, Hody ve Pica vs. sine bir daha bak. Luffy gücünü adam akıllı göstermeyi bilmeyen bir karakter. Sen bile biliyorsundur bunu. Bilmediği sürece de ondan bundan ısırık yer diş yer, yımrık yer, b. hakim iyi değil der. Yer oğlu yer, der oğlu der :D Sen de olayı şahsileştirip benim Zoro fanlığımla oyalanırsın. Savunacak bir şeyi olmayınca çirkefleşiyor insan işte naparsın :)

Berke

Hody kim pica kim çer çöp bunlar neyin tartışmasını yapyosunuz ve de luffy suda olduğu için zorlandı. alpamis adam gördüğümüze göre demiş kendide biliyo basit bi vs olduğunu

Hody kim pica kim çer çöp bunlar neyin tartışmasını yapyosunuz ve de luffy suda olduğu için zorlandı. alpamis adam gördüğümüze göre demiş kendide biliyo basit bi vs olduğunu
Arkadaş bunu bile anlayamıyor ve savunmaya çalışıyor. Artık Luffy kelimesine karşı nasıl bir savunma mekanizması geliştirmişse :D Çığır açmış adam çığırrrr! Ben sanki ultra lüks zorlandı diyecek bir adamım :) Ama saçma sapan savunmaya kalkışınca ister istemez gıcıklık yapasım geliyor. Bu kadar da olmaz yauvvv. Pessss. Kaçıyorum ben. Alpamis'le fanlık yarışına girecek bir insan evladı daha dünyaya gelmedi. Yeni jenarasyondan ümitliyim. Belki onlardan çıkar rakip :D

Olum bunu şindi gördüm bu ne la neyin kafası bu gece gece :)
Gösterilenler kadarıyla Sanji çöp.
Gösterilenler kadarıyla DEİKU çöp.
Gösterilenler kadarıyla Luffy Hody'yi ıkına ıkına aldı.
Gösterilenler kadarıyla Kizaru'nun 2 tane saldırısı var.
Gösterilenler kadarıyla Croco>All
Gösterilenler kadarıyla Robin>Cavendish
Gösterilenler kadarıyla Dadan>Garp
Gösterilenler kadarıyla Dragon fikir adamı.
Gösterilenler kadarıyla Cp-0>Karasakal korsanları.

Ee tabi siz de haklısınız. Gösterilen kadarıyla Akainu alır :fool:

:hhh:
Ha şunun hareketlere reyize laf atma seviyesine de gelmiş :D
Kabul edeceksiniz yakında az kaldı. :)

Kimin işine gelmediği belli :) Luffy rahat aldı diyecek kadar körün göz bakan birisin :D Artık nasıl izliyorsan.

Git Monet, Hody ve Pica vs. sine bir daha bak. Luffy gücünü adam akıllı göstermeyi bilmeyen bir karakter. Sen bile biliyorsundur bunu. Bilmediği sürece de ondan bundan ısırık yer diş yer, yımrık yer, b. hakim iyi değil der. Yer oğlu yer, der oğlu der :D Sen de olayı şahsileştirip benim Zoro fanlığımla oyalanırsın. Savunacak bir şeyi olmayınca çirkefleşiyor insan işte naparsın :)
Senle tarıtşmak istemiyorum sen Zoro hakkında objektif olamıyorsun. Kayanın kıskacanacağı adam oluyor. Daha net değil hatta ortada hiçbir şey yokken h.haki teknikleri kullanan biri oluyor adam.

Monet ile Luffy'nin arasındaki olayın Tavşan kız ile Zoro arasındaki olaydan pek bir farkı yok. Bu gibi sahneler pek önemi olmayan sahneler. Luffy denizin altında savaşmasına rahmen rahattı. Zorlandığı büyük bir kısım olmadı. Üstüne üstlük denizin altında olmasının yanında sürekli koruması gerektiği Shirahoshi hatta onların abileri varken Hody'i fazla zorlanmadan yeniyor. Hody'i ısırmasının bile aslında doğrudan kurgu ile alakası var. Isırığı attı ama Luffy o yüzden kan kaybetmedi. Gemiyi yıkıyım derken yarası açıldı onunda Hody vs'si ile alakası yok. Sonra bir bakıyoruz Balık adamlar için büyük bir yasak haline gelen kan alışverişi olayı gerçekleşiyor. Yeri geldimi ince ayarlara giren sen Luffy konusunda çok kayıtsız kalıyon. Normal ama.:D

Enel olayına da hemen kurp bulmuşsun.:D

Kardeş her tartışmaya Zoro'Yu bulaştıran birisin. Ben ne yapayım daha. Alakasız bir yerde Zoro ile ilgili yorumlarını buluyorum. Şu konuda bile Zoro'yu karıştırabiliyon.:S

@Berke

O adam senin baktığın gibi bakmıyor emin ol.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık