Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Ace 4. adam seviyesinde falandı hatta belki Thatchtan güçlü olabilir. Çok aşırı düz mantıkkla yaklaşacağım olaya fakat BBnin Thatchi öldürdükten sonra Aceyi yollaması ona azda olsa güvendiğini gösterir. Yani Ace Thatchten güçsüz olsaydı :"Dur sana ne oluyor adam koskoca Thatchi aldı" tepkisi verirdi Marcogiller.
Ki Urouge bile Yonkou 4. adamı alacak güçteyse Aceninde öyle çıkmasına şaşırmam.
O yüzden
Marco
Jozu
Bilinmeyen xxx :D
Ace
Thatch
Vista
diyorum.

Beyler bence ya siz bizim tayfayı çok abartıyorsunuz ya da bizim tayfa dışındaki isimler tırt :D

Forumda şöyle bir baktım;

Zoro, Hancock'u yener, Sanji şuna tek atar, Luffy Amiraller'i alır üstüne Big Mom'u alır. He alır alır :D

Abi, bizim tayfa süper potansiyelli çaylak statüsünde hâlâ. Yani evet Luffy Kobe Bryant diyebiliriz ama Kobe'nin 20'li yaşlarında; karşısında M. Jordan var, Magic var, var oğlu var.

Beyler bence ya siz bizim tayfayı çok abartıyorsunuz ya da bizim tayfa dışındaki isimler tırt :D

Forumda şöyle bir baktım;

Zoro, Hancock'u yener, Sanji şuna tek atar, Luffy Amiraller'i alır üstüne Big Mom'u alır. He alır alır :D

Abi, bizim tayfa süper potansiyelli çaylak statüsünde hâlâ. Yani evet Luffy Kobe Bryant diyebiliriz ama Kobe'nin 20'li yaşlarında; karşısında M. Jordan var, Magic var, var oğlu var.
Bir iki kişi dışında Luffy amiral alır diyen kimseyi bulamazsın burada. Hele ki Bigmom'dan bahsediyoruz, tümden imkansız. Bigmom'ın inmesi meselesinden bahsediyorsan eğer o ayrı. 3-4 kişinin dalacağını düşünerek öyle söylüyor insanlar.

Bence Ace 4. adam seviyesinde falandı hatta belki Thatchtan güçlü olabilir. Çok aşırı düz mantıkkla yaklaşacağım olaya fakat BBnin Thatchi öldürdükten sonra Aceyi yollaması ona azda olsa güvendiğini gösterir. Yani Ace Thatchten güçsüz olsaydı :"Dur sana ne oluyor adam koskoca Thatchi aldı" tepkisi verirdi Marcogiller.
Ki Urouge bile Yonkou 4. adamı alacak güçteyse Aceninde öyle çıkmasına şaşırmam.
O yüzden
Marco
Jozu
Bilinmeyen xxx :D
Ace
Thatch
Vista
diyorum.
arkadan pıçaklama tekniği uygulamıştı Karasakal reis.
Yani sinsiliğini konuşturmuştu.
Hatta ilk onu öldürdüğü karede arkadan şimşek efekti çizmişti mangaka.
Öyle hatırlıyom ama burayı bulup atmaz lazımçok uğraştırır :/

Dur @Smoker sorak daha hızlı olur :ehe:

arkadan pıçaklama tekniği uygulamıştı Karasakal reis.
Yani sinsiliğini konuşturmuştu.
Hatta ilk onu öldürdüğü karede arkadan şimşek efekti çizmişti mangaka.
Öyle hatırlıyom ama burayı bulup atmaz lazımçok uğraştırır :/
Orası öyle fakat yinede tayfanın Karasakalın arkadan bıçakladığından haberi olması imkansız. Çünkü gizli yaptı bunu. Hiç değilse:"Ya dur bi ace malmısın, adam Thatchi öldürdü yer seni" derdi birisi.
Ki bir çok karede Ace ile Thatch yan yana çizilmiş. Ha burdan ne çıkar bilemem çıkarım yapmak saçma olur zaten :D.

Orası öyle fakat yinede tayfanın Karasakalın arkadan bıçakladığından haberi olması imkansız. Çünkü gizli yaptı bunu. Hiç değilse:"Ya dur bi ace malmısın, adam Thatchi öldürdü yer seni" derdi birisi.
Ki bir çok karede Ace ile Thatch yan yana çizilmiş. Ha burdan ne çıkar bilemem çıkarım yapmak saçma olur zaten :D.
izi vardır reis. Arkada pıçak yarasını görünce ulna gavaattttt diye bağırmıştır Beyazsakal :D

yapma gözünü sevem tümenler az çok güce göreydi. Hadi mangada bu hissi almadım de. :D
Marco
bilinmeyen xxx(Aceden önceki isim)
jozu
thatch
vista

Şu sıralama bilinenler üzerinden; vistanın, Jozu veya Marcoyu alma ihtimali yada jozunun marcoyu alma ihtimali var mıydı?
Yani mangaka sıralamış işte.
Mangaka açıklamıyor mu? Güce göre sıralama yok diye açıklama yapıyor diye biliyorum. Forum miti mi lan yoksa? Bana göre Marco>Jozu>Vista. Ama Thatch ne seviye olduğuna bu açıklamanın aslı olup olmadığına göre değişir.

Düşündüm de mangaka Bigmom'a neden "dünyanın en güçlü kadını" unvanını vermedi acaba? Yeni amiralden dolayı mı acaba? (Bağyan çıkabilir bu amiral) Yoksa böyle bir unvanın Bigmom için önemsiz olacağını mı düşündü yoksa? Ne de olsa seride doğru düzgün kadın yok. Elde var bir Hancock. Ondan güçlü olduğunu zaten biliyoruz.

Bu arada siz neden Shanks'in ya da Teach'in Luffy'nin Mom ya da Kaido ile kapışmasına karışmayacağını düşünüyorsunuz? Yani baktım da Luffy bir yonkou ile kapışırken diğer yonkoular sanki hiç ilgilenmeyecek gibi. Hiç düşündünüz mü acaba Mom'un diyelim ki çok önemli bir denge sağladığını ve onun yenilmesi Teach gibi bir manyağın daha da güçlenmesini sağlama ihtimalini? Ve bu yüzden belki Shanks Luffy'nin karşısına çıkacak ve Mom ile dövüşemezsin diyecek ve bir anda seri başka noktaya kayacak? Vs vs vs...

Yani Yonkou'dan bahsederken tek meseleniz 1vs1 güç, şeytan meyvesi falan bıdı bıdı. Yahu kadın yonkou...
Shanks şapkayı verirken ne dusunuyordu dostum sence?

Düşündüm de mangaka Bigmom'a neden "dünyanın en güçlü kadını" unvanını vermedi acaba? Yeni amiralden dolayı mı acaba? (Bağyan çıkabilir bu amiral) Yoksa böyle bir unvanın Bigmom için önemsiz olacağını mı düşündü yoksa? Ne de olsa seride doğru düzgün kadın yok. Elde var bir Hancock. Ondan güçlü olduğunu zaten biliyoruz.
Bu unvan Big Mom'ın seviyesini düşürür.
Dünyanın en güçlü erkeği, dünyanın en güçlü insanı, dünyanın en iyi kılıç ustasını yanında bir kadının en güçlü kadın olması keramet olmaz. Bir kadın ve bir erkeğin yaratılış icabı zayıflıklarına bakınca baştan kaybeder Big Mom. İş sadece meyveye kalır, ona bel bağlar. Fiziksel güç ve haki hak getire olur, isteği kadar eğitilmiş veya çalışmış olsun çıkabileceği maksimumu belli erkekler karşısında.

Big Mom bir kadından öte bir kişi bence. Sıradışı bir kadın çıkacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık