Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayattayken tanıdığı kişilerin ruhlarını çağırabilse daha güzel olmaz mı. Rumbar Korsanlarının ruhları Brook reyizin yanında gezer filan :D Duygusal olur.

Beyazsakal'a en güçlü adam derken genel anlamda söylüyor onu , yok kadın ,homoseksüeller dahil değil felan diyerek söylememiştir.
Direk Op dünyasındaki en güçlü kişi .
Kapsamda belki yaratık ,canavarı kapsamaz ama insanları kapsar.

Özetle WB Rogerden sonra yaşamış en güçlü korsandı.

Düşündüm de mangaka Bigmom'a neden "dünyanın en güçlü kadını" unvanını vermedi acaba? Yeni amiralden dolayı mı acaba? (Bağyan çıkabilir bu amiral) Yoksa böyle bir unvanın Bigmom için önemsiz olacağını mı düşündü yoksa? Ne de olsa seride doğru düzgün kadın yok. Elde var bir Hancock. Ondan güçlü olduğunu zaten biliyoruz.
Ayrıca ünvan vermemesinin nedeni nedir bilmiyorum ama yonkoular serinin zirvesindeki korsanlar ve kadın olan başka bir yonkou olmadığına göre Mom en güçlü kadındır mantığı kurulabilir.

Son amiral kadın değilse ve Mom'dan güçlü değilse bu mantıken tescilli bir çıkarımdır.

Düşündüm de mangaka Bigmom'a neden "dünyanın en güçlü kadını" unvanını vermedi acaba? Yeni amiralden dolayı mı acaba? (Bağyan çıkabilir bu amiral) Yoksa böyle bir unvanın Bigmom için önemsiz olacağını mı düşündü yoksa? Ne de olsa seride doğru düzgün kadın yok. Elde var bir Hancock. Ondan güçlü olduğunu zaten biliyoruz.
Bir ihtimal kutsallardan bir şey çıkabilir bence.

Ayrıca ünvan vermemesinin nedeni nedir bilmiyorum ama yonkoular serinin zirvesindeki korsanlar ve kadın olan başka bir yonkou olmadığına göre Mom en güçlü kadındır mantığı kurulabilir.

Son amiral kadın değilse ve Mom'dan güçlü değilse bu mantıken tescilli bir çıkarımdır.
Amiral nasıl yonkoudan güçlü olsun ?
Onun dışında bu tarz seyler bana çok saçma geliyo. Yok o en güçlü adam bu en güçlü kadin o en guclu canavar, en güçlü dev , en güçlü mink en güçlü balikadam falan. Oooooo ölme essegim ölme. Bir suru en güçlü var hangisinin daha güçlü olduğunu bilemeyiz en gucluden sonra daha güçlü biri cikabilir gibi bişey oluyo. Cok rahatsız edici bence.
Gerçi kaidou için dedi yani. Yasayan hersey içinde en güçlü diye de ...

Amiral nasıl yonkoudan güçlü olsun ?
Onun dışında bu tarz seyler bana çok saçma geliyo. Yok o en güçlü adam bu en güçlü kadin o en guclu canavar. O en güçlü balikadam falan. Oooooo ölme essegim ölme. Bir suru en güçlü var hangisinin daha güçlü olduğunu bilemeyiz en gucluden sonra daha güçlü biri cikabilir gibi bişey oluyo. Cok rahatsız edici bence.
Normal şartlarda her zaman savunduğum şey yonkou>amiral.

Ancak son amiralin Akainu'dan bile psikopat olacak olması bana gücünün de uçuk kaçık bir şey olacağını düşündürüyor. Aynı zamanda hem Mom'un hem de son amiralin gücünü görmediğimiz için böyle bir ihtimal çok ufak da olsa var. Bu ihtimali göz ardı etmemek için öyle yazdım. Genelde savunduğum bir şey değil yoksa.

Diğer konuda yazmıştım. Op gibi çok geniş bir dünyası olan bir evrende 15 kral haki, 15 meyve uyanışı çok değil diye. Bu mantıkla bu kadar muazzam karakterlerin olduğu yerde 4 ya da 5 tane ''EN ÜNVANINA SAHİP'' karakterin olması tuhaf değil. Zaten bu isimler yenildikten sonra seri bitiyor :) Devamı gelmeyeceği için cılkı da çıkmayacak. O yüzden sorun yok bence.

Craker'den sonra BM'ninde matruşka gibi içinden başka biri çıkabileceği teorileri dönmeye başlanmış yabancı forumlarda
Gözünden yaralı diye black lagoon'dan balalaika'yı koyuyorlar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık