Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya sanki kaidoyu almayacaklar demişim gibi cevap yazıyorsun.Kaidoyu almak için 3 kişi ittifak kurmuşsa,Zorolar wanoya gitmişse Kedicik marcoları almaya gitmişse.kesinlik vermez.Ona bakarsan luffy bigmomla konuşup balıkadam adasını kendime alacam,oraya gelip pataklayacam dedi. Bigmom sanjinin kaçırılmasına vesile oldu. Jinbe onun tayfasından luffy yüzünden ayrıldı.Bunlar kapışacaklar zaten.Luffynin Bigmom a garezi kaido'dan daha fazla .Kediciğin marcoların 3 ittifağın toplanınca luffy ilk bigmom a saldırıyoruz sonra kaidoyu indirecez dese,yok da deseler bile kim fikrini değiştirebilecek luffynin.Başta law kaido demişti.Her ne kadar luffy law müttefik olsada luffynin sözü geçer.
Ya bide kardeşim bu okuyucunun gözünde bariz Kaido>Mom. Forumda nerdeyse herkes böyle düşünüyor ve mangaka öyle izlenim yarattı. Dediğin gibi kaidoyu aldıktan ki kendi safına güç katar aldıktan sonra,Bigmomı kek yaparlar.böyle olacaksa hiç bigmomu boss yapmasın oda.
Simdi bir taraflarını yırtsalar yenemezler momı veya kaidoyu daha bir sürü olay gerçekleşecek 2 3 arc sonra belki direk indirmeye deneyecek bizim ittifak.
Senin düşüncen buysa zaten biz aynı fikirdeyiz. Ben big mamın şuan düşmeyeceğini savunuyordum sende öyleymişsin. Sorun yok o zaman. Çok büyük ihtimalle oklar Kaido gösteriyor burdan sonra mangakanın başka isme yönelmesi çok zor.
Benim için bu arc önemli gerisi Kaidoya gösteriyor ama bu oda deyip tartışmayı bitirem izninle.

Aç abi aç. :S Ben buna göre değerlendirdim. Geleceğe göre yani. Yoksa alamaz tabi. Taş kesilir. Vista konusunu istersen Genel Tartışmada konuşuruz.
lan neyi tartışacaz thatch 4. isim Vista 5.:D
Araya kaynayadan bir Ace var işte.

Senin düşüncen buysa zaten biz aynı fikirdeyiz. Ben big mamın şuan düşmeyeceğini savunuyordum sende öyleymişsin. Sorun yok o zaman. Çok büyük ihtimalle oklar Kaido gösteriyor burdan sonra mangakanın başka isme yönelmesi çok zor.
Benim için bu arc önemli gerisi Kaidoya gösteriyor ama bu oda deyip tartışmayı bitirem izninle.

lan neyi tartışacaz thatch 4. isim Vista 5.:D
Araya kaynayadan bir Ace var işte.
Aynen oklar kaidoyu gösteriyor ama kaidoyu ilk aldırmasını istemem yani hoş olmaz.o yüzden şey ettim.estağfurullah:)

Tümenler güce göre değil ki?

Hiç bir halt olmaz Big Mom'a. Bir tek Teach kıvranır durur. Onunda olayı o zaten.
yapma gözünü sevem tümenler az çok güce göreydi. Hadi mangada bu hissi almadım de. :D
Marco
bilinmeyen xxx(Aceden önceki isim)
jozu
thatch
vista

Şu sıralama bilinenler üzerinden; vistanın, Jozu veya Marcoyu alma ihtimali yada jozunun marcoyu alma ihtimali var mıydı?
Yani mangaka sıralamış işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık