Yok o sapanı bıraktırmaz bence Oda. Bu tip meselelerde çocuklar da okuyor seriyi diye düşünürler ama sapıklıkta bir sakınca görmezler. "Capon"ları anlamak güç!Sapanı bıraksa olur...
Yok o sapanı bıraktırmaz bence Oda. Bu tip meselelerde çocuklar da okuyor seriyi diye düşünürler ama sapıklıkta bir sakınca görmezler. "Capon"ları anlamak güç!Sapanı bıraksa olur...
Oda'nın trolleme aracı Usopp. O seviyeye gelemez. Şu an Yasopp en iyi ihtimalle Shanks'ın ikinci adamı. En kötüsünü düşünürsek üçüncü. O seviyedeki herifin napabileceğini hayal edelim. Sonra Usopp bunları yapabilir mi diye düşünelim. Benim buradan çıkardığım Usopp o seviyeye gelemez. Ha ikinci yahut üçüncü adam olduğuna katılmayabilirsin. Benim çıkarımım sonuçta. Ama bence öyle ve Usopp bu seviyeye hayatta gelemez. Keskin nişancı olarak geçebilir. Ama bire birde Yasopp'u alamaz.Ayıpsın#IBelieveInUsopp
Şaka maka korsanlar kralı olacak adam, tayfa çöp ötesi çöp.(zoro-sanji ayrı, onlar da yonko tayfalarına göre zayıf) müttefikler fazla neyse ki. seri bitmeye yakın ne seviyede olacaklar bilmiyorum ama nasıl ilerleyebilecekler seri boyunca anlayamıyorum gerçektenOda'nın trolleme aracı Usopp. O seviyeye gelemez. Şu an Yasopp en iyi ihtimalle Shanks'ın ikinci adamı. En kötüsünü düşünürsek üçüncü. O seviyedeki herifin napabileceğini hayal edelim. Sonra Usopp bunları yapabilir mi diye düşünelim. Benim buradan çıkardığım Usopp o seviyeye gelemez. Ha ikinci yahut üçüncü adam olduğuna katılmayabilirsin. Benim çıkarımım sonuçta. Ama bence öyle ve Usopp bu seviyeye hayatta gelemez. Keskin nişancı olarak geçebilir. Ama bire birde Yasopp'u alamaz.
Sanji ile Franky arasına bir yahut iki kişi girse çok iyi olur aslında. Ondan dengesiz gözüküyor. Bu arc Jinbe gelir bence.Şaka maka korsanlar kralı olacak adam, tayfa çöp ötesi çöp.(zoro-sanji ayrı, onlar da yonko tayfalarına göre zayıf) müttefikler fazla neyse ki. seri bitmeye yakın ne seviyede olacaklar bilmiyorum ama nasıl ilerleyebilecekler seri boyunca anlayamıyorum gerçekten
O hedef de oldu sayılır, "God Usopp" olarak tanınan cesur bir kahraman haline geldi bazı çevrelerceUsopp'tan bir yol olmaz. Mangaka tescilli tayfanın en zayıfı olan adam Shanks'ın en sağlam adamlarından birisini geçemez. Biraz olsun ışık vermiyor ki korkak. Hedefi de belli; cesur olmak
Demem odur ki elindeki o oyuncakla Yasopp gibi bir abimizi indirirse kafaya sıkarım.
Kendisi cesur olmadıktan sonra isterse tüm Op evreni God desin neye yarar.O hedef de oldu sayılır, "God Usopp" olarak tanınan cesur bir kahraman haline geldi bazı çevrelerce![]()
Şu an Enel ile aynı mertebeye çıkabilmiş tek karakter.Zamanında Enel'e meydan okuyordu.İki tanrının kapışması.Mangaka inceyi araya sokuşturmuş o zamanlar.Kendisi cesur olmadıktan sonra isterse tüm Op evreni God desin neye yarar.![]()
Enel görse kafasına sıkardı, sıkmadan önce de milyon voltu kafasında patlatırdı. :/Şu an Enel ile aynı mertebeye çıkabilmiş tek karakter.Zamanında Enel'e meydan okuyordu.İki tanrının kapışması.Mangaka inceyi araya sokuşturmuş o zamanlar.![]()
Bence düşündüğünüzden daha iyi bir seviyeye gelecek. Dressrosa'da anormal bir haki de açtı artık eminim yani.Oda'nın trolleme aracı Usopp. O seviyeye gelemez. Şu an Yasopp en iyi ihtimalle Shanks'ın ikinci adamı. En kötüsünü düşünürsek üçüncü. O seviyedeki herifin napabileceğini hayal edelim. Sonra Usopp bunları yapabilir mi diye düşünelim. Benim buradan çıkardığım Usopp o seviyeye gelemez. Ha ikinci yahut üçüncü adam olduğuna katılmayabilirsin. Benim çıkarımım sonuçta. Ama bence öyle ve Usopp bu seviyeye hayatta gelemez. Keskin nişancı olarak geçebilir. Ama bire birde Yasopp'u alamaz.