Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Millennium Wizard
Shiryu için kurbanlık mal gibi bekletiliyor neyini tartışsın millet? :S

@Mercury
Keskin nişancılıkta geçer muhtemelen ama douriki, hız, dayanıklılık gibi konularda çok çok büyük ihtimalle babasına ulaşamaz.

Açsa bile gidipte Franky'yi alabilir mi? Robin'i? Brook'u? Chopper'ı? Belki Nami.
Ben Franky'i geçer diye düşünüyorum. Şöyle diyeyim şu anki tayfada "moster trio"dan sonraki güçlü olur diyorum.
Şu an değil ama olacak. Ve şu an da kesinlikle tayfanın en güçsüzü değil :)
Franky veya Robin'den de çok aşağı değil ayrıca yine şu an.
Korkaklığının vurgulanmasına da o kadar takılma. Sanji'nin şanssızlığı gibi bir şey o. Asıl gücünü, ciddileştiği nadir birkaç vs. var mangada oralarda bulabilirsin.

@Raiden Yasopp'un dorikisinden haberimiz bile yok :( Ayrıca dorikiye bu kadar takılmayın o Enies Lobby'de kaldı. Vs. kazanmak için doriki ne tek faktör ne en önemli faktör ne de bir şart.

Ben Franky'i geçer diye düşünüyorum. Şöyle diyeyim şu anki tayfada "moster trio"dan sonraki güçlü olur diyorum.
Korkaklığının vurgulanmasına da o kadar takılma. Sanji'nin şanssızlığı gibi bir şey o. Asıl gücünü, ciddileştiği nadir birkaç vs. var mangada oralarda bulabilirsin.

@Raiden Yasopp'un dorikisinden haberimiz bile yok :( Ayrıca dorikiye bu kadar takılmayın o Enies Lobby'de kaldı. Vs. kazanmak için doriki ne tek faktör ne en önemli faktör ne de bir şart.
Fake yemezsek belli aslında. Shanks'ın ilk 3'lüsündenmiş gibi duruyor Yasopp. Bu adam Marco, Jack gibi yaratıklarla aynı düzeyde. Hal böyleyken her yönden sağlam olacağını düşünmek yanlış olmaz.

Franky'yi seri sonunda bile geçemez. Bir haki açtı diye aceleci davranılıyor. Kaldı ki Franky'nin de açmış olabileceği gibi açmasa da benim için sonuç değişmez.

Korkaklığına takılmıyorum zaten.

Görünen köy uzakta değil. Usopp bu tayfanın en güçsüzlerinden ve öyle kalacak. İsterse H. haki açsın. Yaptığı şey değişmediği sürece en güçlülerden olamaz. Yaptığı şeyde trollük. Asıl gücü dediğin vslerinde biliyoruz. Bunlar Franky'yi Robin'i yemesine yetmez.

@Sir Crocodile gel hele gel. :cool:

Jozu gibi bir hayvandan yediği darbeye rağmen sadece ağzı kanadı. Luffy'ye yenildiği zamanla alakası yok reyizin. Çok güçsüz görüyorsun ama yanılıyorsun bence. :S
Seri böyle boş konuşan adamlara kalıyor işte naparsın.
Adamı Mf'ye göre baksan adamın karşısına gelen kişi 3. tümen komutanı.
Adama isimli tekniği ile vuruyor ağzından kan geliyor peşine Aokiji'ye isimsiz bir teknik ile vurduğunda aynı şekil kan geliyor.

Bu seride kimler nereye geliyor 2y sonrasına bakın az çok.
Bu adam yeniden gözüktüğünde bu tip yorum atanlar ortadan kaybolacak hep en çok bunu bekliyorum.

Franky'yi seri sonunda bile geçemez. Bir haki açtı diye aceleci davranılıyor. Kaldı ki Franky'nin de açmış olabileceği gibi açmasa da benim için sonuç değişmez.

Korkaklığına takılmıyorum zaten.

Görünen köy uzakta değil. Usopp bu tayfanın en güçsüzlerinden ve öyle kalacak. İsterse H. haki açsın. Yaptığı şey değişmediği sürece en güçlülerden olamaz. Yaptığı şeyde trollük. Asıl gücü dediğin vslerinde biliyoruz. Bunlar Franky'yi Robin'i yemesine yetmez.
Katılmıyorum, bekleyip görelim.

Beyler haoshoku dan bahsedin bea.En büyük gücü bayıltma olarak görülen lakin amiralin tekinin korkutucu diye nitelendirdiği bu gücün akıbeti, esas hali ne olacak.?

Zamanında geçen yıl @Smoker a bir soru sormuştum: Luffy de olan 4. tür bir haki mi çıkar yoksa haoshokunun çok daha öel halleri mi çıkar? diye sormuştum. 2. daha mantıklı förünüyor demişti.

Sizin nacizane düşünceleriniz nedir?

BM ile dövüş olurrsa göümüyüz?

Kaido'ya hazırlık niyetine bu arc gösek güzel olur.Bu canavar G4 le M4 le düşmez zaten.Çok daha extra bir güce ihtiyaç var.Bence bu güçle kullanıcı rakibin hakisini istediğinde kendine çekse,düşürse nasıl olurdu?

karolla

Seri böyle boş konuşan adamlara kalıyor işte naparsın.
Adamı Mf'ye göre baksan adamın karşısına gelen kişi 3. tümen komutanı.
Adama isimli tekniği ile vuruyor ağzından kan geliyor peşine Aokiji'ye isimsiz bir teknik ile vurduğunda aynı şekil kan geliyor.

Bu seride kimler nereye geliyor 2y sonrasına bakın az çok.
Bu adam yeniden gözüktüğünde bu tip yorum atanlar ortadan kaybolacak hep en çok bunu bekliyorum.
7 yıldır kaybolacağız :D Hala kaybolmadık :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık