O zaman Wano arc'da forumun o arc boyunca kapatılması için oylama mı açsakZoro'nun mangada esamesi yokken bu kadar konuşulması birilerini alması.Wano gelince ne olacak nasıl olacak hayal edemiyorum.Etmekte istemiyorum![]()
Hepsini mecburen çizmek zorunda, olayların geleceğe etki eden arka planları varAokiji-Akainu dövüşüyor ama biz göremiyoruz
Minkler, Jack ve tayfası ile dövüşüyor ama biz göremiyoruz
Urougeler falan BM adamlarıyle dövüşüyor ama biz göremiyoruz
Jack, Fujilere saldırıyor ama biz göremiyoruz
Marco BB'ye saldırıyor ama biz göremiyoruz
Apoo - Kid - Hawkins Kaido ile karşılaşıyor ama biz göremiyoruz
Merak edilen ne kadar karşılaşma varsa çizilmiyor :/ İnsan Garp-Roger dövüşlerinden 1-2 sahne de olsa göstermez mi yav. Sona sakla sona sakla nereye kadar :/
Daha çizdiği vslerde zamanı atlatıyor adam. Herhangi birini ikişer sayfadan fazla görürsen şükret.Hepsini mecburen çizmek zorunda, olayların geleceğe etki eden arka planları var![]()
Hepsi bu kadar olsa iyi yine. Daha neler var, ankete seçenekler yetmiyor.Aokiji-Akainu dövüşüyor ama biz göremiyoruz
Minkler, Jack ve tayfası ile dövüşüyor ama biz göremiyoruz
Urougeler falan BM adamlarıyle dövüşüyor ama biz göremiyoruz
Jack, Fujilere saldırıyor ama biz göremiyoruz
Marco BB'ye saldırıyor ama biz göremiyoruz
Apoo - Kid - Hawkins Kaido ile karşılaşıyor ama biz göremiyoruz
Merak edilen ne kadar karşılaşma varsa çizilmiyor :/ İnsan Garp-Roger dövüşlerinden 1-2 sahne de olsa göstermez mi yav. Sona sakla sona sakla nereye kadar :/
Ve Delinger'ın babasıBir teori/senaryo karışımı yazayım aklıma gelmişken.Troll mangakadan beklerim. Jack'in gerçek ismi açıklanır.Jack sadece bir lakaptır joker gibi.Gerçek isim : James Jones
O hodynin en büyük abisi.
O da güzel.Ve Delinger'ın babası![]()
Bu tutabilir alıyorum bunu :SO da güzel.![]()