Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Densetsu no Samurai
Kendi yorumunla celisiyorsun haberin yok. Veya bunu normal karsiliyorsun.

Diyorsun ki Kaidonun yaninda ki en guclu kisi Shogundur.

Daha sinra diyorsun ki Shogunu Zoro tek basina alir. Bende sana diyorum ki bu pek mantikli degil sebeplerini de diyorum.

Zoro tek alirsa orada ben baska yikimci olacagini sanmiyorum Law'a adam kalmiyor ve Jack gitti,Shogun ve 1 yikimci daha gitmez.
Sana diyorum ki Law da gitti oraya yani ortak indirme ihtimalleri daha yuksek. Hemde Luffyler suan daha Kaido ya yurümüyorlar. BM ye gidiyorlar. Suan Zoro Shogunu indirirse Luffyler Kaido ile kapisirsa Zoro kimi indirecek Shogun en guclusu diyorsun. Gidip ondan daha alt seviye bir adami mi yenecek? Senin mantigin burada tosluyor iste.
Benim soyledigim daha mantikli hale geliyor. Sebebi ise verdigim ornek.
Shogun 150 ise bir Yikimci daha zayif olarak 100 diyelim.
Law ve Zoro bir olup Shogunu indirdikleri zaman 75'ini Zoro almis olur.
Luffy'ler Kaido vssine girince de Zoro tek basina bir yikimciyi alarak o zamandan +25 daha guclenir.

Wano suan Kaido'nun adamlarinin elinde olabilir. Zaten Shogun ile ortaklar ve en buyuk savasi baslatmaya kararli Kaido tum gucleri toplar yuksek ihtimal ayri ayri kalacak degiller.

Diger taraftan ise Law'in bir tikimci almasi kucuk bir is degil Zoro'nun ondan guclu bir adami almasi onun icin kucuk bir is durumuna dusurur ve boyle bir sey olacagini pek sanmiyorum.

Bastan buyana Luffy-Law-Kid diyerek bolmus Mangaka bunlar birbirlerine cok yakin olarak gormus ve oyle ciziyor. Bu Shabondy de olsun simdi ki zamanda olsun ayni. 2 Y onve Law'in odul dusuktu ama Kid ve Luffy ile yanyana koydu. 2 Y sonra ise odule denklediler ve Kid'i gectiler.

Gazetede bile Luffy,Kid,Law,Drake ve Hawkinsi ayirmis Mangaka bunlari yazmis. Zoro sadece şuan Luffy'nin adami. İleride Kid ve Law Wb'nin yerini dolduracak adamlar olacakken Zoro Rayleigh olacak anlamişsindir dediğimi.

Zoro on plana bu sekilde cikabilir iste Suan Law ile denk tutulacak hic bir yani yok. Luffy ve Law ortakliginda Zoro anca Luffynin bir adami konumunda Yani Bepo'dan hicbir farki yok.[Güc olarak demiyorum]

Burada Shogunu ikisi indirmeleri halinde Law ve Zoro ikilisini yazabilir.

Güc olarakda bence ayni sekilde Law onde.
 
Hocam yalnız yeni çıkan amiral düz kılıç ustasıysa(yani değişik bir paramecia falan yemediyse) Mihawk>amiral olmazmı ?
Olamaz sonuçta Mihawk Vistaya denk xD :D
Yok meyvesi kesin vardır diye dusunuyorum ,amirallerin en büyük özelliği meyve güçlerinin dehsetligi.
 
Dediğişik bir bakış açın var. Keza biri senden farklı bir düşünce yapısı içinde olunca direkt olarak ''nerde yanlış bir düşüncedeyim'' diye mi bakmalı ? Belki ben doğru bakıyorum sen yanlış bakıyorsun ? :rolleyes: Kime göre yanlış, neye göre yanlış yani ? Üstelik boş kelimesi de hoş değil. Bunun yerine kullanabilecek kelimeler var. Katılmıyorum, mantıksız, bence yanlış gibi. Saçma kelimesi bile bundan daha masum. Yoksa bu ''boş'' tabiriyle tanımlamaya kalksan burdaki yorumların %90'ı boş. Anlatabildim mi ? Bu kelimeyi kullanmamalısın bence.

Konuya gelecek olursak.. Zori zaten Law'dan güçlü bana göre. Daha evvel sebeplerini yazdım. Ama derdim Zori>Law'ı işaret etmek değil. Zaten olması gereken o.

Misal bana göre shogun'un ülkesinde olmadığını düşünmen mantıksız. Çünkü;

1- Shogun Kaido'nun ortağıysa kendi çarkı, kendi düzeni vardır. Jack'ten gördüğümüz kadarıyla Jack dahi Kaido'nun yanında durmuyor. Adamın işi var gücü var :) Shogun niye Kaido'nun yanında dursun ? Hayır, durup ne yapacak yani ?

2- Shogun Kaido'nun yanındaysa Wano'yu kim yönetiyor şu an ? Zori ve Law gitsin ortalığı dağıtsın sonra savaş Wano'ya taşındığında herkes işine gücüne bakar zaten diyorsun da mantıksız bence.

3- Zoro Daz'dan beri yüklenmiyor kendine. Uzun süredir saklanan bir karakter. Zoro'nun köklerinin, ailesinin, geçmişinin açıklanacağı ve gücünün tavan yapacağı bir arcta Law'dan daha ön planda olmasının nasıl bir sakıncası var onu anlamadım ? Law'ın bir yıkımcıyı alması küçük bir iş mi ki ? Nasıl bir mantık kuruyorsun anlamıyorum yani. Bu normal bir arc değil. Bir Arabasta, bir Enies Lobby değil. Sanji gibi Zoro'nun ön plana çıkacağı bir arc. Dolayısıyla burda alınacak p-up'lar da normal üstü olabilir. Kimse de bunu yadırgamamalı. Sanji bu arc Dressrosa'daki Luffy kadar güçlü olsun ben yadırgamam şahsen. Bu karakterlerin 17 yıllık mangadaki ''zirve'' çağları bunlar. Her şey olabilir. Normalde ben Sanji'nin kral haki çıkarmasına ihtimal bile vermiyorum.. Geçen Phoenix kral haki açabilir dedi, Sanji'nin psikolojik durumuna ve sürekli depresif çizilmesine bakarak bu gücü tetikleyebilir, evet dedim. Bunun farkında olarak yorumlamak gerekir olayları.
Şu kanıya nereden ulaşıyosun hocam? Arkın içinde milyon tane karakter var, bir o kadar da çözülmesini beklediğimiz gizem var ama sen Zoro'nun bunların hepsinin önüne geçeceğini düşünüyorsun. İlginç gerçekten.

Üstelik Wano hakkında yazı yazmaktan sıkılmadın mı? :D

Bu shogunun adamı yok mu yahu? Sanki tek tabanca imiş gibi yorumlar yapılıyor, gözüm kanıyor :(
Kesin vardır. Samurayların büyük bir kısmı onun köpeğidir.
Kin'emon gibiler istisna sadece.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık