Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok işte yazdım ya diğer konuda babayı alırlar diye :D

İki Vista, uc beş Vergosu falan olabilir.

@Kuro Ashi no Sanji

Muhtemelen oyle.
Kinemon diyor ki isyancilar var ama Shogun ve Kaidonun adamlari yuzunden bir sey yapamadik.
Eger Law ve Zoro Shogunu alirlarsa isyancilarda bizimkilerin yaninda olup supürebilirler.
Şimdi düşününce, Kaidou'nun bir yığın adamı var, kendisi cabası, üstüne Shogun gibi adamı ve koca adası falan derken bir yığın gücü oluyor. İhanet falan mı edecekler reyize, başka türlü düşmez :hmm:
Drake içinden geçecekmiş :D

Kinemon diyor ki isyancilar var ama Shogun ve Kaidonun adamlari yuzunden bir sey yapamadik.
Eger Law ve Zoro Shogunu alirlarsa isyancilarda bizimkilerin yaninda olup supürebilirler.

Drake içinden geçecekmiş :D
Pek ihtimal veriyorum ona. Bu adam salt yenildi haberi ile geciştirilecek biri olmaz.

Wano da o kadar kolay dusmez. Caribou saldırdığında Drake nasıl gelip opmustu hemen. Bir de sen adamın muhtemel en büyük muttefigine dalacan he? Allah muhafaza iki yikimci falan yollar. Çok kan dökülür sonra :D

Pek ihtimal veriyorum ona. Bu adam salt yenildi haberi ile geciştirilecek biri olmaz.

Wano da o kadar kolay dusmez. Caribou saldırdığında Drake nasıl gelip opmustu hemen. Bir de sen adamın muhtemel en büyük muttefigine dalacan he? Allah muhafaza iki yikimci falan yollar. Çok kan dökülür sonra :D
Bir bakmışız reyiz "Biraz pas silkeyim" diyerek kendi geliyormuş :D

İcinden gececek olan adam.

Law-Zoro ikilisi alir diye düsünüyorum ben.
Aslinda Kapak hikayesi olarak islese iyi olur. :)

İcinden gececek olan adam.

Law-Zoro ikilisi alir diye düsünüyorum ben.
Aslinda Kapak hikayesi olarak islese iyi olur. :)
Kaidou reyizin içinden Akainu bile geçemez, Drake kimmiş :/ Ayrıca Law ve Zoro ikilisi önce Dof'u alsın, sonra yıkımcılardan birini düşünürüz.

Adam her an, her yerden çıkabilecek bir tip gibi duruyor. Yukardan Big Mom'ın üstüne düşse gene şaşırmam :D
Tam düğün pastasının üstüne düşüp "bu sefer yumuşak iniş yaptık" diyormuş :D

Sonra da bir bakmisiz Law, emrine girmiş Kaido'nun, Lord Kaido falan diyor :D

Zoro da Kaido'nun mazlumu olmuş, canı sıkıldıkça dövüyor :D
Lord değilde Kaidou-sama daha çok uyar :D

Kidd'in yanına kapatır bunu da, arada çıkartıp sıra sıra döver :D

Şimdi urouge yonko kaptanını aldığına göre Zoro da alabilir demektir bu 4. kaptanı.Yani Zoro cidden çok güçlü birisiymiş süpernova ayrı bir kategoriymiş.Pica falan yenildi diye adamı küçümsüyordunuz pica ne yapsın. :/
Zoro fanlarına açık çağrı bunları es geçmeyin. :D

Mifune Shogun çıksın onun konseptine daha uygun.Amiral falan ona hakaret olur has samuray lazım.
Mifune bence de Shogun çıkacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık