Çok mu anlaşılmaz olmuş.Bu cümleyi iyice bir açar mısın veya en baştan yaz, bilemedin çevir ne bileyim.

Genelde devrik cümle kullanırım ama...
Çok mu anlaşılmaz olmuş.Bu cümleyi iyice bir açar mısın veya en baştan yaz, bilemedin çevir ne bileyim.
Drake'in bizim tayfa ile savasacagini pek sanmiyorum.At fava bekle
Zoro vs shogun
Law vs x-drake
Law ve x-drakenin iyi kötü bir ortak geçmişi var. Dof sanırım x-drakenin babasını öldürmüştü. X-drake kuş lkafesinden kaçmıştı falan. Kafes kapanmadan mı neydi. Hatırlayamadım. Üstelik sabondyde law, drakeye kaç adam öldürdün diye sormuştu.
Luffy in belki yok ama naminin cp9 daki kadınla dövüşü varZeka hamleleri yok. Luffyin kafası kendine çalışıyor. Duvara yumruk atıp sektirmek gibi , kanı hızlı pompalamak gibi.
Ben taktik VE Satrançdan bahsediyorum. Böyle bir vs varsa göster.
O değil bence Amiral olan. Ray'in yanında gördüğümüz bahsettiğin eleman olabilir.Ryokugyu çıksın artık , serideki tüm gizli tipler göründü(Kaido, Weevil vb..) bi bu herif kaldı.
Umarım Toshiro Mifune'dir.
Luffy'nin g4'ü görünce uçur bizi bebem dedikten sonra yonko'nun has adamından birini görünce Oda tarafından biraz yavaşlayın fangirl'ler deyip sonra Kaido dan sonra gelen bir ismin Zoro tarafından bu arc alt edileceğine inanmak filan ne kadar sağlıklı bilmiyorum. Hani Zoro şekli şema ile kazanacak dersen eyvallahta Zoro nere Marco Ben Beckman nere be kardeş.Shogun Kaido'dan sonraki en güçlü kişi muhtemelen. Wano'nun shogun'u Zoro'nun emeline ulaşması için çok çok önemli bir imtihan, çok önemli bir merhale.
Bu nedenle Zoro bu adamı yenebilmek için elinden gelen her şeyi, bu zamana kadar Oda'nın sakladığı her şeyi göstermeli. Nitekim bu yıl nasıl ki Sanji'nin yılı, ondan sonra da Zoro'nun yılı olacak. Ashura'nın bile yeterli olacağını düşünmüyorum shogun için. Bu tekniğin gelişmiş versiyonunu göreceğiz muhtemelen. Kral hakisi zaten var ama Wano'da resmi olarak gösterilecek. Ne de olsa birisi ''haoşoku hakiiii'' demedikten sonra millet anlayamıyor kral hakiyiNeyse..
Kinemon'un ateş kesme tekniği dikkatini çekmişti. Bu tekniği öğrenir muhtemelen. Çünkü rakiplerinden en az 1 tanesi ejderha zoanı yemiş olacak. Ya shogun ya Kaido. Bu noktada ateşi kesebilmek çok büyük bir avantaj olacak.
Arc sonunda da ateş kılıcı elde eder diye düşünüyorum. Hem kendisi böyle bir kılıç istediğini söyledi hem de Luffy'nin ateşle, Sanji'nin ateşle ilgili teknikleri var. Zoro'ya da ateş kılıcı vererek 3'lüyü tamamlar. Malum 3'lemeleri çok sever Oda.
Ateşi kesmek dışında belki farklı teknikler de öğrenir. Yani çok faydalı bir arc olacak Zoro açısından. Karşısına neyi var neyi yok her şeyini gösterebileceği bir rakip çıkacağı için şimdiden heyecanlıyım. Mr 1' dan beri çok sıkı dövüştüğünü görmedik bu adamın. Deli şeyler olacak![]()
Mifune Shogun çıksın onun konseptine daha uygun.Amiral falan ona hakaret olur has samuray lazım.Ryokugyu çıksın artık , serideki tüm gizli tipler göründü(Kaido, Weevil vb..) bi bu herif kaldı.
Dediğişik bir bakış açın var. Keza biri senden farklı bir düşünce yapısı içinde olunca direkt olarak ''nerde yanlış bir düşüncedeyim'' diye mi bakmalı ? Belki ben doğru bakıyorum sen yanlış bakıyorsun ?Bak sana ne diyorum. Sen bana ne diyorsun.
Diyorum ki Zori suan Shogunu tek almasi mantikli olmaz. Bir tarafta diyorsun ki Kaido'nun yaninda ki en iyi kisi shogundur. Sana soruyorum. Zoro Shogunu tek alacak Kaido arc a girdiklerin de kimi alacak. Shogundan daha asagi bir adam mi alacak?
Ben diyorum ki Shogun suan Wano da olmayabilir. Zoro ve Law orayi Kaido'nun adamlarindan temizleyip.
Shogun ile Luffy'nin Kaido ile vs aticaklari zaman yenebilir diyorum.
Ama sen Wano da sadece Zoroya pay biciyorsun orada en az 1 yikimci yoksa Law'in alabilecegi adamda yok demektir digerleri alt seviye cunku.
Bu yuzden eger Shogun suan icin Wanoda ise Law-Zori ikilisinin onu alacagini dusunuyorum. Orada onlari alip Law ile bir adini duyurabilir ve Kaido vssinde de 1 Yikimci alarak isi bitirir ve kendini de gelistirmis olur.
Ben soyle dusunuyorum. Shogunun guc 150 ise bir yikimcinda guc 100 ise. Law ile calistiginda 75'i almis olur Zoro yikimciyi alip +25 gelisebilir.
Yani senin orada dedigin. Şu Zoro Shogunu alacak. Law da birini alir iste adam mi yok. Ama Kaidodan sonra ki en guclu adam Shogun.
Sen olayi aninda Zori>Lawa bagliyorsun. Bu bana pek mantikli gelmiyor o yuzden bos dedim yorumuna. Eğer sende benim bu sekil bir yorumumu görürsen de. Ben alinmam nerede yanlis bir düşüncedeyim diye bakarim.
Zoan çıkar umarım.Ryokugyu çıksın artık , serideki tüm gizli tipler göründü(Kaido, Weevil vb..) bi bu herif kaldı.