Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hee :D Hiç etki etmeyecekmis magma. Vay koçum benim be. Ondan insan bunlara sasiramiyor.
Etmeyebilir de.Ama full koka yapmak hakiyi bitirdiği için kısa süreli olur bu. Hakili halde magmaya dokunduğunda eli yanacaksa ne anladık Shanks'ın hakisinden? :/ Kötü Jinbe bile biraz yanıkla kurtardı elini.

Aslında kokadan ziyade B.hakinin görünmez zırh meselesi var. O seviyede olana mağmanın ulaşamaması söz konusu olabilir. Bu yönden hakiyi savunanlar yine mantıklı görülebilirler
Yok onunla korunulur zaten. MF'de de muhtemelen onu yapti zira magma o tarafa sekmedi hiç. Ben koka ile diyenlerden bahsediyordum.

@Raiden

Adamın ne sertlikte şeyleri yakabildigini bilmiyoruz Shanks'in da bildigini sanmam. O yüzden koka yapıp kafa atılacak yetenek değil. Kaldı ki onun da farklı teknikleri var meigou gibi. Hele logiaya haki ekleniyorsa sen o zaman gor. Uyanış gelirse her yer magma falan haki kullanmadan yere dahi basamazsin. Bu adamlar bambaşka adamlar Musti, Shanks'in hakisi deyip gecme.

Mesela Kaido.
Kizaru yasakati no magatama yapsa o cüsseyle kaçamaz.
Ne yapar full bedenle durduğu yerden engeller. Yani o ışınlar Zetto'u deldiği gibi bu adamı delmez.
Ama bir yerden sonra işler değişir. Bedeni taşımaz savaş ilerledikte delinir.( Tabi Kaido örnek sadece)

Magmayı bir yere kadar Shanksta Garpta engeller( engeller derken de yanar eli, kızarır ama erimez ) , fakat bir yerden sonra işler değişir.Meigo'u kim yerse kesinlikle ister korunsun ister haki yapsın , etkilenir.

Zaten Shanks gibi bir adama kolay kolay vuramaz Akainu. K.haki düzeyi gelişmiştir.

Yok onunla korunulur zaten. MF'de de muhtemelen onu yapti zira magma o tarafa sekmedi hiç. Ben koka ile diyenlerden bahsediyordum.

@Raiden

Adamın ne sertlikte şeyleri yakabildigini bilmiyoruz Shanks'in da bildigini sanmam. O yüzden koka yapıp kafa atılacak yetenek değil. Kaldı ki onun da farklı teknikleri var meigou gibi. Hele logiaya haki ekleniyorsa sen o zaman gor. Uyanış gelirse her yer magma falan haki kullanmadan yere dahi basamazsin. Bu adamlar bambaşka adamlar Musti, Shanks'in hakisi deyip gecme.
Yok haklısın da koka ile magmadan korunma olmazsa Luffy bu adama vuramaz hiçbir zaman. Dokunduğunda elinin yanması gerekir dediğin gibi olsa. Tamam Akainu hayvan falan ama Shanks da muhtemelen serinin en baba haki kullanıcısı. Bu adam bile hakisi ile korunamıyorsa diğerleri tümden hapı yutar.

Yok haklısın da koka ile magmadan korunma olmazsa Luffy bu adama vuramaz hiçbir zaman. Dokunduğunda elinin yanması gerekir dediğin gibi olsa. Tamam Akainu hayvan falan ama Shanks da muhtemelen serinin en baba haki kullanıcısı. Bu adam bile hakisi ile korunamıyorsa diğerleri tümden hapı yutar.
Yanik seviyesi de önemli. Burgess bayağı saldiri yedi mesela. Amiral-yonko bayagi dayanir buna. Fark bu olabilir. Koka sayesinde magma yaniciligi gider ateş kadar olur gibi. Full korunmak için adilin dedigi gibibgorunmez kalkan yapilir. Zaten anlamadım bir turlu bu teknik neden yaygın değil.

Yanik seviyesi de önemli. Burgess bayağı saldiri yedi mesela. Amiral-yonko bayagi dayanir buna. Fark bu olabilir. Koka sayesinde magma yaniciligi gider ateş kadar olur gibi. Full korunmak için adilin dedigi gibibgorunmez kalkan yapilir. Zaten anlamadım bir turlu bu teknik neden yaygın değil.
Görünmez kalkan tamamen 2 yıl öncesinden kalma bir şey gibi duruyor. Misal şimdi 3 amiralin Wb'nin saldırısını durdurmasını çizse hepsi de kokalı olurdu muhtemelen.

Ya da Shanks'a gelelim. Akainu'yu blokladığında kokaya gerek duymamış bence.

Şimdi de başka bir karakter olan Sabo'ya gelelim. Arenayı patlattığı sahne sıradan bir koka saldırısı değildi. B.hakide baya ilerlemiş olduğu belli ama buna rağmen koka kullandı. 2 yıl önce olsa görünmez haki ile yaptı derdik.

Luffy de CC'ye karşı kokasız haki kullanmıştı. Bir nevi görünmez kalkan dediğimiz şey gibi. Bazıları koka yoktu nasıl vurdu falan diyordu hatta.

Yani demem odur ki Shanks en güçlü b.hakisini görünmez kalkan değil de koka olarak kullanır diyorum. Mangaka bu işleri çok karıştırdığı için bizler muallakta kalıyoruz böyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık