Suç sadece onda değil bu konuda. Shanks'i magmada yuzdurenler var bu forumda.Nerden varıyorsun bu kanılara.
Suç sadece onda değil bu konuda. Shanks'i magmada yuzdurenler var bu forumda.Nerden varıyorsun bu kanılara.
O da koka yapıp mı engelliyormuş magmayı.Suç sadece onda değil bu konuda. Shanks'i magmada yuzdurenler var bu forumda.
HeeO da koka yapıp mı engelliyormuş magmayı.
Gama knife öyle bir etki ederki full bedenli adama.
Etmeyebilir de.Ama full koka yapmak hakiyi bitirdiği için kısa süreli olur bu. Hakili halde magmaya dokunduğunda eli yanacaksa ne anladık Shanks'ın hakisinden? :/ Kötü Jinbe bile biraz yanıkla kurtardı elini.HeeHiç etki etmeyecekmis magma. Vay koçum benim be. Ondan insan bunlara sasiramiyor.
Aslında kokadan ziyade B.hakinin görünmez zırh meselesi var. O seviyede olana mağmanın ulaşamaması söz konusu olabilir. Bu yönden hakiyi savunanlar yine mantıklı görülebilirlerHeeHiç etki etmeyecekmis magma. Vay koçum benim be. Ondan insan bunlara sasiramiyor.
Yok onunla korunulur zaten. MF'de de muhtemelen onu yapti zira magma o tarafa sekmedi hiç. Ben koka ile diyenlerden bahsediyordum.Aslında kokadan ziyade B.hakinin görünmez zırh meselesi var. O seviyede olana mağmanın ulaşamaması söz konusu olabilir. Bu yönden hakiyi savunanlar yine mantıklı görülebilirler
Yok haklısın da koka ile magmadan korunma olmazsa Luffy bu adama vuramaz hiçbir zaman. Dokunduğunda elinin yanması gerekir dediğin gibi olsa. Tamam Akainu hayvan falan ama Shanks da muhtemelen serinin en baba haki kullanıcısı. Bu adam bile hakisi ile korunamıyorsa diğerleri tümden hapı yutar.Yok onunla korunulur zaten. MF'de de muhtemelen onu yapti zira magma o tarafa sekmedi hiç. Ben koka ile diyenlerden bahsediyordum.
@Raiden
Adamın ne sertlikte şeyleri yakabildigini bilmiyoruz Shanks'in da bildigini sanmam. O yüzden koka yapıp kafa atılacak yetenek değil. Kaldı ki onun da farklı teknikleri var meigou gibi. Hele logiaya haki ekleniyorsa sen o zaman gor. Uyanış gelirse her yer magma falan haki kullanmadan yere dahi basamazsin. Bu adamlar bambaşka adamlar Musti, Shanks'in hakisi deyip gecme.
Yanik seviyesi de önemli. Burgess bayağı saldiri yedi mesela. Amiral-yonko bayagi dayanir buna. Fark bu olabilir. Koka sayesinde magma yaniciligi gider ateş kadar olur gibi. Full korunmak için adilin dedigi gibibgorunmez kalkan yapilir. Zaten anlamadım bir turlu bu teknik neden yaygın değil.Yok haklısın da koka ile magmadan korunma olmazsa Luffy bu adama vuramaz hiçbir zaman. Dokunduğunda elinin yanması gerekir dediğin gibi olsa. Tamam Akainu hayvan falan ama Shanks da muhtemelen serinin en baba haki kullanıcısı. Bu adam bile hakisi ile korunamıyorsa diğerleri tümden hapı yutar.
Görünmez kalkan tamamen 2 yıl öncesinden kalma bir şey gibi duruyor. Misal şimdi 3 amiralin Wb'nin saldırısını durdurmasını çizse hepsi de kokalı olurdu muhtemelen.Yanik seviyesi de önemli. Burgess bayağı saldiri yedi mesela. Amiral-yonko bayagi dayanir buna. Fark bu olabilir. Koka sayesinde magma yaniciligi gider ateş kadar olur gibi. Full korunmak için adilin dedigi gibibgorunmez kalkan yapilir. Zaten anlamadım bir turlu bu teknik neden yaygın değil.