MDL_Roronoa
BB mi daha kilolu jinbei mi la ?
BB daha kilolu gibiBB mi daha kilolu jinbei mi la ?
Burda ki çeviride ''Eğer onu teke tek karşına alırsna dikkat et o bir Kaido'' diyor .http://mangadenizi.com/manga/one-piece/795/17 hangisi doğru acabaBence değil.Çeviri eğer doğruysa ''İnsanlar arasında bir söz vardır.Kavgaya gidiyorsan Kaido'yu götür.'' diyor.O insanlar diye bahsettiği kişiler doğal olarak optaki insanlar.Bence psikolojik olarak daha güçlü imajı var insanların kafasında.Yani şöyle diyim.Kaido en az 10mlik yarma gibi adam,Shanks normal insan boylarında ufak tefek bir şey.İnsanlar doğal olarak Kaido daha güçlü diye görüyor.Mesela Gatz Luffy'e ''Bu denizlerde senin boyunda güçlü insan sayısı çok değil.'' tarzı bir laf ediyor.Aynı şekilde Dressrosalılar Luffy'e ''Mugiwara mı ? Onun 8mlik bir dev olduğunu duymuştum.'' tarzı bir laf ediyorlar.
Tabii benim düşüncem.Gerçekten en güçlü de çıkabilir.
Aynı anlamda nerdeyse.Zaten orda da ''İnsanlar genelde birbirlerine şöyle der...'' diyor.Burda ki çeviride ''Eğer onu teke tek karşına alırsna dikkat et o bir Kaido'' diyor .http://mangadenizi.com/manga/one-piece/795/17 hangisi doğru acaba
Teach : 3.44 cmBB mi daha kilolu jinbei mi la ?
Ateş muhabbetinden bekliyorum ben aslında. Arttırıp azaltıyor falan.Bölüm konusunda h.hakiden bahsedilmişken ben de yazayım bir iki bir şey.
Oda'nın en büyük hatalarından birisi amirallere h.haki vermemesi oldu bana kalırsa. Bu adamlarda nasıl olmaz yahu? İradenin kralını sergiliyorlar. Liderlikse liderlik de yaparlar. Yok bu iş sadece etrafına adam toplamayla alakalıysa niye millet o kadar tırsıyor h.hakiden? Yılan kardeşler Luffy'nin hakisini görünce korkup "Üzerinde kontrolü yoktur değil mi?" diye endişeleniyorlardı. Hayır üzerinde kontrolü olsa ne fark eder? Bayılacak değiller ya. Esktrem bir güç gibi gösterildi ama hiçbir vasfını göremedim ben. Anca h.hakili adamlarla ışıklı mışıklı çarpışmaya yarıyor. :/
Potansiyelli kişilerde çıkıyor desek amirallerin potansiyeli ortada zaten. Yaratık hepsi de. Tamam şimdi bu adamları tehlikeli yapan şey meyveleri kesinlikle ama kendileri de boş değil ki. Anlayamadım gitti bu işi.
Not: Çok istesem de Sanji'den h.haki beklemiyorum açıkçası.
Tam anlayamadım. Biraz daha aç. :/Ateş muhabbetinden bekliyorum ben aslında. Arttırıp azaltıyor falan.
Roger ve Ace için gösterildi. Ace h.haki kullanınca ateşler sönmüştü aynısı Garp-Roger konuşmasında olmuştu. Eğer h.hakinin maddeler ve özellikle ateş üstünde böyle bi etkisi varsa Sanji için sağlam bi güç artışı getirir. Ama yok bayıltmaysa sadece Luffyninki yeter zaten. Monster trionun üçünde de bekliyorum ama çok da önemli değil sadece gördüğümüz kadarsa. Luffy'ninki şahlanacak zaten.Tam anlayamadım. Biraz daha aç. :/
Garp-Roger konuşmasındaki ateş sahnesi filler diye biliyorum. Dediğin gibi sadece gördüklerimizden ibaret ise diğerlerinde çıkmasa da olur ama çıkacaktır. Özellikle Zoro'dan bekliyorum. H.haki için gereken her şeye sahip.Roger ve Ace için gösterildi. Ace h.haki kullanınca ateşler sönmüştü aynısı Garp-Roger konuşmasında olmuştu. Eğer h.hakinin maddeler ve özellikle ateş üstünde böyle bi etkisi varsa Sanjiniçin sağlam bi güç artışı getirir. Ama yok bayıltmaysa sadece Luffyninki yeter zaten. Monster trionun üçünde de bekliyorum ama çok da önemli değil sadece gördüğümüz kadarsa. Luffy'ninki şahlanacak zaten.