Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elması da kesebilen, yakabilen, dondurabilen kılıç ustası ol olsun bitsin. Elmas aşılmaz bir güç değil. Aokiji dondurdu. Brook saldırsa jozuyu aokiji kadar katmanlı olmasa da bir nebze dondurabilir. Seride bu tür kılıç teknikleri var. Yıldırımlı kılıç var :) Ayrıca shiryunun kılıcı kesilebilir sonuçta o elmas değil. Ondan sonra onurlu bir kılıç ustası zaten kaybettim der. Seride onursuz kılıç ustası bir tek hyozo gördük.
Ne demek istediğimi anladın işte sen. Shiryu onu yenerse kılıcı ondan daha iyi kullandığı için yenmiş olmayacak. Mutlak savunma ile kazanmış olacak. Aradaki fark çok büyük.

karolla

Ne demek istediğimi anladın işte sen. Shiryu onu yenerse kılıcı ondan daha iyi kullandığı için yenmiş olmayacak. Mutlak savunma ile kazanmış olacak. Aradaki fark çok büyük.
Evet kılıcı ondan iyi kullandığı için değil, kendisini kesebilen bir kılıç ustası olmadığı için en olacaktır. Gene de bu shiryuunun kılıç ustası olduüu gerçeğini değiştirmez. Ama one piece salt kesme değil, yeni dünya ile beraber gördükki donduran yakan teknikler var. Kim bilir mihawkta ne var ki yenilmiyor.

Evet kılıcı ondan iyi kullandığı için değil, kendisini kesebilen bir kılıç ustası olmadığı için en olacaktır. Gene de bu shiryuunun kılıç ustası olduüu gerçeğini değiştirmez. Ama one piece salt kesme değil, yeni dünya ile beraber gördükki donduran yakan teknikler var. Kim bilir mihawkta ne var ki yenilmiyor.
Yok bu konuda anlaşamayacağız anlaşılan. Fikir ayrılığı olarak kalsın öyleyse.

karolla

Yok bu konuda anlaşamayacağız anlaşılan. Fikir ayrılığı olarak kalsın öyleyse.
Ben uyuyom haydi iyi geceler. Ben senin dediğini de anladım ki bence de en uygunu o. Saf kılıç teknikleri ile dövüşseler falan. Ama one piecete teknik, haki, gözlem haki, douriki gibi bir dünya etmen varken bunların arasına meyvenin de karışmış olmasını çok da umursamam. Ki kılıç ustaları da meyvelerini kılıçlarla kombine ederler. Kılıç ustası olmayı tercih eden adam karşısına meyveli kılıç ustalarının çıkacağını da kabul etmiştir baştan.

Ben uyuyom haydi iyi geceler. Ben senin dediğini de anladım ki bence de en uygunu o. Saf kılıç teknikleri ile dövüşseler falan. Ama one piecete teknik, haki, gözlem haki, douriki gibi bir dünya etmen varken bunların arasına meyvenin de karışmış olmasını çok da umursamam. Ki kılıç ustaları da meyvelerini kılıçlarla kombine ederler. Kılıç ustası olmayı tercih eden adam karşısına meyveli kılıç ustalarının çıkacağını da kabul etmiştir baştan.
Haki, douriki gibi şeyler kılıcın temelini oluşturuyor ama. Bunlar olmadan ustalık da olmaz. Meyve ise apayrı bi dünya. Neyse ben de yatayım artık.

Forumda kim yazmıştı hatırlayamadım.

H.haki ustalığı-Shanks-Luffy
B.haki ustalığı-Kaido-Zoro
K.haki ustalığı-BM-Sanji

BM arcın Sanji yılı ve Wano'da da Zoro'nun sükse yapacağını düşünürsek daha da uyumlu oluyor.Aynı zamanda yonko güç sıralaması da bence Shanks>Kaido>BM.Teach muhtemelen Shanks'ın üstünde olucak.Tabii bunların farkı milimlik farklardır.İniş sıralarıda böyle olucak desek BM bu arc gider.

Kılıç ustalığı ve meyve birleşiminde şöyle bir şey var. Eğer meyve kılıcın önüne geçiyorsa o zaman sıkıntı. O adama kılıç ustası derken bir düşünürüm ben. Adı üzerinde kılıç ustası bu. Kılıcın üzerine kurulu bir gücü olmalı temel manada. Ya da meyve kılıçla bir araya geldiğinde sıkıntı oluşturmamalı. İki örnek vereyim: Kaku hem zoan hem de kılıç ustası. Meyveyle kılıç bir araya geldiğinde sıkıntı olmuyor. Ama Kaku elmas meyvesi yeseydi o zaman sıkıntılı bir durum olurdu. Direkt olarak anti çünkü bu.

O yüzden kılıç ustaları elması da geçsin, bu bir bahane değil olayı çok adilane bir bakış açısı değil bence. Çünkü seri sonuna elması geçecek tek kılıç ustası olacak, o da Zoro. Bu gücü aşabilecek tek adam olduğu için en iyi olacak zaten adam. Diğer kılıç ustalarının geçememesi çok normal yani bu durumda.

En güçlü yonkounun Kaido olduğu belli değil mi.
Bence direk WB'den boşalan o lider koltuğuna bu adamı koydu E.oda.

En güçlü yonkounun Kaido olduğu belli değil mi.
Bence direk WB'den boşalan o lider koltuğuna bu adamı koydu E.oda.
Bence değil.Çeviri eğer doğruysa ''İnsanlar arasında bir söz vardır.Kavgaya gidiyorsan Kaido'yu götür.'' diyor.O insanlar diye bahsettiği kişiler doğal olarak optaki insanlar.Bence psikolojik olarak daha güçlü imajı var insanların kafasında.Yani şöyle diyim.Kaido en az 10mlik yarma gibi adam,Shanks normal insan boylarında ufak tefek bir şey.İnsanlar doğal olarak Kaido daha güçlü diye görüyor.Mesela Gatz Luffy'e ''Bu denizlerde senin boyunda güçlü insan sayısı çok değil.'' tarzı bir laf ediyor.Aynı şekilde Dressrosalılar Luffy'e ''Mugiwara mı ? Onun 8mlik bir dev olduğunu duymuştum.'' tarzı bir laf ediyorlar.

Tabii benim düşüncem.Gerçekten en güçlü de çıkabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık