Tamam aokiji diyor orda beni yeneceğini düşünmüş olabilir diye.Zannetmiyorum o kadar gerizekalı değilMangaka çok net bir şekilde söyletiyor Aokiji'ye, olasılık olarak değil yani.
Tamam aokiji diyor orda beni yeneceğini düşünmüş olabilir diye.Zannetmiyorum o kadar gerizekalı değilMangaka çok net bir şekilde söyletiyor Aokiji'ye, olasılık olarak değil yani.
Dediğim gibi öyle bir vs yok işteHep kurguyu falan Luffy lehine yorumlamak çok yanlı ve yanlış bi tutum bence. Mesela sırf Luffy'nin asıl gücü hemen gösterilmesin diye Yeni Dünya'da hep bu hallere düşüyor. Maksat Shounen olsun. Yoksa Dof olsun CC olsun hiçbirinin önünde bu vaziyetlere düşmeyebilirdi.
@Yami Foxy vs'si var işini görür müHani ayna koyuyor ya eldivenin içine. Şaka bir yana dediğini anladım ama kimin var ki öyle bir vs.? Bu seri superpower klasmanında yani güç odaklı daha çok. Law'un da yok öyle bir vs. Ayrıca kazanmak için ille satranç hamlesi yapmana gerek yok ya da o tip davranan birisi hep kazanır diye de bir şey yok.
Ha bu arada Luffy'nin Aokiji ile ilk karşılaşmasında biraz o tat var aslında. Hani Aokiji niye bire bir dövüşmek istediğini anladım diyor ya. Aslında tayfasını korumak için gerekirse satrançvari düşünebiliyor Luffy. Yani sonrasını düşünebiliyor. Diğer örneği de Lucci. Seni durdurmazsam tüm tayfamı katledeceğini biliyorum diyor ve ona göre dövüşüyor.
Kısacası senin aradığın şekil vs.ler zaten seride yok çünkü tarzı değil, şart da değil ayrıca.
Olabilir demiyor diyorum ben de. Demek böyle düşünmüşsün beni tongaya düşürdün minvalinde konuşuyor. Ben böyle hatırlıyorum.Tamam aokiji diyor orda beni yeneceğini düşünmüş olabilir diye.
İşte öyle bir seri olmadığı için de Luffy Law'da zorlanmaz bileDediğim gibi öyle bir vs yok işteOndan bahsediyorum.
Verdiğin örneklerde alakasız. AoKİJİ veya Lucci ..
" Seni durduramazsam tüm tayfamı katledersin " bir stratejik dövüş değil bir son
Bleach ve Naruto'da oluyordu ama bu seri saf dövüş üstüne. Power odaklı gidiyor.
Yani eğer bleach veya Naruto'da bir karşılaşma olsaydı Law , Luffyde zorlanmazdı bile
O nedenle Kaido için neler düşünüyor merak ediyorumİşte öyle bir seri olmadığı için de Luffy Law'da zorlanmaz bile![]()
http://www.mymanga.me/manga/One_Piece/321/12Olabilir demiyor diyorum ben de. Demek böyle düşünmüşsün beni tongaya düşürdün minvalinde konuşuyor. Ben böyle hatırlıyorum.
Tamamdır yanlış hatırlamışım eyvallahhttp://www.mymanga.me/manga/One_Piece/321/12
Üşenmedim aradım buldum.
Bununla yaşamayı öğrenmemiz gerek.Seride ki en büyük eksiklik bu kısım işte.
Zoro fanı mode offLaw adam olsaydı en azından 3 kılıcı olurdu. xD
LuL.Niye sağlam kapışsınlar? B. Haki açık ara Zoro, Dayanıklılık Zoro H. Hakiside var. Saldırı gücü gene Zoro. Peki Law? Bir tek zeka. Onuda at çöpe gitsin. İkisi beraber Wanoya gitti. Zoro Shogun'u hoplatırken Law yancısını filan alır anca.