Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Kutsala yumruk olayında Zoro yapınca doğru mu sayacaktık? Kizaru, bunları dağıtsa Zoro'yu falan öldürse ne olacaktı, helal olsun mu diyecektik? Tayfası aynı görüşte olabilir ama yaptığı mantıklı değil sadece Ray gibi birileri piyangodan çıkıyor ve zarar görmüyorlar. Yoksa Luffy kaçın dedi diyorsunuz da nasıl kaçacaklar, amiral boru mu? Kaçılamayacak noktaya kadar getirip kaçın demesi bir şey ifade etmiyor.
Kuma da piyangoya dahil edilebilir aslında.

@Densetsu no Samurai
Tamam ona da razıyım ama en azından Ace'in yaptığı meşrulaştırılmasın yahu. :D Yaptığı doğruydu demediğimiz kaldı bir tek. :/

@gyjbsch
Tayfanın da aynı şeyi yapmasının doğru veya yanlış olması önemli değil. Önemli olan Luffy'nin herkesten farklı düşünmemesi ve kendi kaprisli düşünceleriyle milleti tehlikeye atmamasıdır. Ace ise orada ne kadar insan varsa hepsinin düşüncesine ters hareket etti. Luffy'nin davranışlarına gene istediğini söyle, haksız sayılmazsın ama Ace'in yaptığını savunma gözünü seveyim. Boşuna öldü millet diyorum sen hala ne diyorsun. :D

@Densetsu no Samurai
Tamam ona da razıyım ama en azından Ace'in yaptığı meşrulaştırılmasın yahu. :D Yaptığı doğruydu demediğimiz kaldı bir tek. :/
Hayır doğru bulmuyorum Ace'in yaptığını. Ben Ace'in bu yüzden eleştirilip aynı karaktere sahip Luffy'nin farklı değerlendirilmesini adil bulmuyorum sadece. Üstelik bu olay üzerinden Ace'in üzerinde kin ve nefret bulutları gezince tamamen çifte standartlı bir bakış açısı ortaya çıkmış oluyor. Yoksa malca davrandı mı, davrandı :)

@Densetsu no Samurai

@gyjbsch
Tayfanın da aynı şeyi yapmasının doğru veya yanlış olması önemli değil. Önemli olan Luffy'nin herkesten farklı düşünmemesi ve kendi kaprisli düşünceleriyle milleti tehlikeye atmamasıdır. Ace ise orada ne kadar insan varsa hepsinin düşüncesine ters hareket etti. Luffy'nin davranışlarına gene istediğini söyle, haksız sayılmazsın ama Ace'in yaptığını savunma gözünü seveyim. Boşuna öldü millet diyorum sen hala ne diyorsun. :D
Ace için ölenler zaten ölmeye gelmişti. Ace oradan kaçardı diyorum ama luffy için kendini feda etti, anlık yanlış yaptı da adamın karakteri bu zaten hem bu kadar ince düşünecek zekaya sahip değil. Orada kim olsa anlık saldırırdı Akainu'ya, Luffy dahil. Sabo gibi adamlar saldırmaz ancak, kin falan tutmaz öyle adamlar, sonra kardeşim der meyveyi yer.:D

Yahu kendini Ace'nin yerine koy, sen olsan Akainu'ya dalmaz mıydın?

Olay boşuna ölmekse Fuji var ortada, onun yüzünden bir sürü masum Rosa'lı vatandaş öldü. Kimsenin Fuji'ye laf söylendiğini görmedim. Görevini yapmadı, sivilleri kaderine terk etti.

Edit: Ace doğru yaptı demiyorum.

Sabo gibi adamlar saldırmaz ancak, kin falan tutmaz öyle adamlar, sonra kardeşim der meyveyi yer.:D
:/ Ace, Luffy yada kim olsa dalardı diuorsun. Dalan kim? Ace. Peki dalmaz dediğin Sabo kimi düşünüp dalmıyor? Ace. Adam Ace kin tutmamı istemezdi diyor. Boşa polemik yapma :/ Burgess i patakladı yeter de artar.

Olay boşuna ölmekse Fuji var ortada, onun yüzünden bir sürü masum Rosa'lı vatandaş öldü. Kimsenin Fuji'ye laf söylendiğini görmedim. Görevini yapmadı, sivilleri kaderine terk etti.
Kimse ölmedi, bahsi bile geçmedi. Kimse Fuji ye laf söylemez çünkü Denizcilerin, Hükümetin yaptığı hata üzerine bizzat kendi boyun eğip özür diliyor. Zaten hükümetin şeyinde değil Shichibukai'nin nereye ne yaptığı. Law'a bile sorguluyor eğer Doflamingo için çalışıyorsanız bırakırız manasında. Kırk yıldır karışılmamış hile, şantaj, entrika ile ele geçirilmiş ülkeye şimdi mi karışacaktı Fuji? Yine gördüğün gibi boşa polemik çıkarmışsın.

:/ Ace, Luffy yada kim olsa dalardı diuorsun. Dalan kim? Ace. Peki dalmaz dediğin Sabo kimi düşünüp dalmıyor? Ace. Adam Ace kin tutmamı istemezdi diyor. Boşa polemik yapma :/ Burgess i patakladı yeter de artar.

Kimse ölmedi, bahsi bile geçmedi. Kimse Fuji ye laf söylemez çünkü Denizcilerin, Hükümetin yaptığı hata üzerine bizzat kendi boyun eğip özür diliyor. Zaten hükümetin şeyinde değil Shichibukai'nin nereye ne yaptığı. Law'a bile sorguluyor eğer Doflamingo için çalışıyorsanız bırakırız manasında. Kırk yıldır karışılmamış hile, şantaj, entrika ile ele geçirilmiş ülkeye şimdi mi karışacaktı Fuji? Yine gördüğün gibi boşa polemik çıkarmışsın.
Sabo devrimci değil mi? Burges döv sonra bırak, gitsin o da hıncını masumlardan çıkarsın, ne güzel dünya be.:S

Kimse ölmedi diyorsan zaten diyecek bir şey yok.:T Hükümet ayrı sivil diyen Fuji ayrı. Kuş kafesi milleti doğrasın koskoca denizci amirali öyle yalandan kafes itsin. Niye, sırf shichiler işte kötü diye ağlayabilmek için.:D

Yalnız birşey dikkatimi çekti Fujitora yer çekimi ile molozları kaldırırken Pica'nın dev formunu da araya katıyor.Yani bu kuvvetin binaları felanda sökmesi gerekmez miydi acaba.Birde insanlar nasıl etkilenmedi o kuvvetten.
Gerçi animede daha güzel göstermişler yerden sökülen binalarda varmış.

Yalnız birşey dikkatimi çekti Fujitora yer çekimi ile molozları kaldırırken Pica'nın dev formunu da araya katıyor.Yani bu kuvvetin binaları felanda sökmesi gerekmez miydi acaba.Birde insanlar nasıl etkilenmedi o kuvvetten.
Kral haki kullanan kişi istediği kişiye bunu salabiliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Haki salındı mı etraftaki herkes hissetmiyordu bunu. Bu da öyle bir şeydir muhtemelen. İstediğine çekimi uygulayabiliyordur.

Tabi kral hakinin böyle kullanılabildiğini yanlış hatırlıyor olabilirim de.

Luffy'nin hatası aranırsa çok var zaten. En basitinden bellamy olayı. Vurup geçmesi gerekirken oyalanmıştı. Luffy'nin karakteri bu zaten. Bazen kimsenin o şekilde düşünmeyip de yardım etmeyeceği insanlara yardım edip kurtarıyor, bazen de tayfayı ve dostlarını zor durumda bırakıyor. Ama Mihawk'ın da dediği gibi Luffy'yi en tehlikeli yapan şey bu karakter.

Adam molozları kimin üstüne yığacağını bile hesaplıyor, insanları arasından seçmiştir psikopat :)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık