Ben Zoro diyorumKim tarafindan yenilecek soru bu 1.000.000.000m var
bunu yenen 1.100.000.000m olur.
Konu dağılmasın. Sanji'nin özellikle 1 ve 2 numaralı abileri güçlü gibi görünüyorlar. Bunlar da kendi aralarında bir monster trio yaparlarsa..... Hatta daha da uyumlusu. Şeytan ÜçgeniBide o durum var demi. Tayfa birleşmeden yonko inmez. İnerse merdivenden iner.
Açar tekrar tekrar izlerim 2. ve 3. videoyu çok iyi sahneler.Birde enies lobbydeki bacaya sıkışma sonrası muhabbetleri var luffy dalga geçiyor zoroyla o da çok komik.Şu sahneler cidden efsane ya
Sanji hafızasını kaybetmesine rağmen Zoro'ya nasıl hitap ediyor.
Zoro çok gerizekalı lan
Zoro
İnsan havaifişek
Kid meyveyi öyle bir kullanacak ki, Fuji yanında çırak çıkacak, sanırsın yer çekimini Kid yemiş.Düşünüyorum da goro goro no mi ne çok yakışırdı Kid'e. Hem inanılmaz bir seviyeye gelirdi hem de luffy fanlari üzülmezdi meyve hiyerarşisinden. Neyse manyetizmadan da acayip şeyler çıkacaktır, bekleyip görmek lazım.![]()
Lol.Kid meyveyi öyle bir kullanacak ki, Fuji yanında çırak çıkacak, sanırsın yer çekimini Kid yemiş.Güzelim meyveyi Fuji'ye verip harcmamış, Kid'de olacaktı asıl Altın aslan gibi Mf basardı.
![]()
Dof el dayağı yemediği için kendi yumruğunu balyoz sanıyordu. Fuji'yi falan indirecekti.
Dayağı yiyince de ama Fuji abi bana yardım etmedi Tsuru teyze beni hep dövdüler diye ağladı zaten.Dof el dayağı yemediği için kendi yumruğunu balyoz sanıyordu. Fuji'yi falan indirecekti.
![]()