Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

@shishi sonson little garden, triller bark, enies loby, sabaody ve daha bi çok yerde Sanji ve Zoro birbirine denk gösterildiği için Shanks ve Rayleigh gibi bi kıyas yapamayız. Dof olayında ise Zoro o kadar kısa sürede ve havadan giderek yetişemezdi ve hikayenin devamı için Sanji oraya gönderilmeliydi. Zira tayfanın yarısını Zouya gönderip işledi hikayeyi. Fujinin saldırısı ile Dofun saldırısı arasında şu fark var Dof öfke anında direkt vücudu kontrol ediyor Fuji ise vücuda baskı uyguluyor. Yanlış anlaşılmasın Fuji Doftan güçlüdür ben saldırı özelliğini söylüyorum. Yani Zoronun durumu da farklı olmazdı Dofa karşı ama yetişemezdi zaten o tayfaya saldırdığı anda. Dövüş stilleriyle ilgili elbette farklılıklar veya dezavantajlar olabilir ama totalde Sanji ve Zoro hep tayfanın -Luffy kaptan onun yeri ayrı- öne çıkan ve birbirine denk karakterleri oldu.
Zoronun Namiyi falan taşımasına gelirsek Luffy de çöken binadan Robin ve kralı alıp çıktı. Bizim oğlan işi bitince uyur zaten direkt. :) Şaka bi yana güç artışları ve zorluk bi yerden sonra aynı oranda olmaz. Mesela sen bi sınava girdin ve bu 500 üzerinden hesaplanıyor. 200 alan biri var bir de 400 alan biri. 200ü rahat alan 250 de alır 300 de alır falan demek abes olur. Haydi buraya kadar zorladık 200 alanın 400 alanla pek farkı yok denemez. Üstelik 200den 250ye çıkarmakla, 250den 300e çıkarmak, 300den 350ye çıkarmak aynı kolaylık/zorlukta değildir. Sınavlarda 50 alan birine 50 alan 60 da alır 60 alan 70 de alır 70 alan 80 de alır diye neredeyse 100 aldıran kafalardan farkı olmaz bu durumun. Zira 50 alacak adam 100 alamaz. Mr.1 örnek veriliyor hep. Croco Baraque Workü toplayıp Mr.3ü kuruttuğu anda gözleri korkuyla bakanlar arasında o da vardı. Yani öyle Mr.1 Crocoya çok yakın neredeyse aynı falan değildi.
Triller Barkta Luffy'nin sadece dövüş sonrası biriken stresini alan Zoro ne hale düştü biliyoruz. Luffy üstüne bir de o haliyle dövüşüyordu. Bırakın da dövüşten sonra herkesi de güvene alınca uyusun dinlensin.

Adamı la işte. Zoro Luffy bir şey buyurduğunda yapıyor mu? Yapıyor. Luffy'nin doğrulutusunda ilerliyor mu? Evet. Luffy Hachi'yi kurtar dedi kurtardı,Smoker'ı kurtar dedi kurtardı. Hachi teşekkür ettiğinde kaptanın emri diyor. Smoker niye kurtardın beni dediğinde yine kaptanın emri diyor. Daha ne ? İyicene fanlığı ele aldın ha. :S
O mesajimdan bunu mu cikardin yani. :D
Fanlikla ne alakasi var, digerleriylede ayni durum var bence. Zoro da daha fazla var dedigim durum da neyse bi yere varamayacagiz bu konuda. :a:

O mesajimdan bunu mu cikardin yani. :D
Fanlikla ne alakasi var, digerleriylede ayni durum var bence. Zoro da daha fazla var dedigim durum da neyse bi yere varamayacagiz bu konuda. :a:
Evet bunu çıkardım. Fanlıkla çok alakası var arkadaş. Tayfada son söz Luffy'ninse ve herkes buna uyuyorsa Luffy kaptan diğerleride adamıdır. Zoro Luffy'nin dedikleri için emir tabirini kullanıyorken sen burada "Ne adamı allasen?" diyorsun. Fanlıkla çok alakası var. ;)

Law'ın gama knife saldırısı %50 olsun hadi ama injection saldırısı var hemde Luffy'ye Red Hawk yaptırdı. Üstüne g4 Luffy ve elit savaşçılar. Kuş kafesi gibi bir teknikte mecburiyetten açık tutuyor daha Dofy. Bu kadar saldırıyı 3 amirale paylaştırsan 1 ay komada kalırlar hatta Fuji direk ölür.:D
La şu Red Hawk'ın bana olayını bi anlat ya :D Yanarlı dönerli bi pistol bu. Hadi hakkını yemeyeyim o kadar da, yanarlı dönerli bi rifle olsun. Etkisini ne sanıyorsun anlamıyorum. 3-4 tane atsaydı ölecek miydi Dof :D Patlama efekti falan var diye mi gözünü korkutuyor nedir.

İnjection show dediğin de hiçbir organa isabet etmeden karın boşluğuna denk geliyor. Law'ı 5 tel ile deliyor bu herif, kaç el ateş ediyor, kolunu koparıyor... Law daha çok yıpranmış la.

Ayrıca vazgeç şu -elit savaşçılar- söyleminden. Elit falan değil bunlar :D Elit dediğin adamlar Rebecca'ya yenilmez yada Abdullah ve Jet'e. Burgess tüm A bloğuna tek atıyorsa bunlar elit değildir. Bunlar kolezyüm çöpleri. Bilmem ne zamandır kolezyüm şampiyonu olan adamı tek hamlede yeniyor la Luffy :D Terlemiyor adam. Elit savaşçılar :D

Doflamingo hakkında yazdım da sildim. Ne kadar yazsam da adam hep herkesten handikaplı, mağdur gözünüzde...

La şu Red Hawk'ın bana olayını bi anlat ya :D Yanarlı dönerli bi pistol bu. Hadi hakkını yemeyeyim o kadar da, yanarlı dönerli bi rifle olsun. Etkisini ne sanıyorsun anlamıyorum. 3-4 tane atsaydı ölecek miydi Dof :D Patlama efekti falan var diye mi gözünü korkutuyor nedir.

İnjection show dediğin de hiçbir organa isabet etmeden karın boşluğuna denk geliyor. Law'ı 5 tel ile deliyor bu herif, kaç el ateş ediyor, kolunu koparıyor... Law daha çok yıpranmış la.

Ayrıca vazgeç şu -elit savaşçılar- söyleminden. Elit falan değil bunlar :D Elit dediğin adamlar Rebecca'ya yenilmez yada Abdullah ve Jet'e. Burgess tüm A bloğuna tek atıyorsa bunlar elit değildir. Bunlar kolezyüm çöpleri. Bilmem ne zamandır kolezyüm şampiyonu olan adamı tek hamlede yeniyor la Luffy :D Terlemiyor adam. Elit savaşçılar :D

Doflamingo hakkında yazdım da sildim. Ne kadar yazsam da adam hep herkesten handikaplı, mağdur gözünüzde...
Karın boşluğuna mı geldi :artiz:
Nasıl anlıyorsunuz arkadaş sıırı falan varmı bu işin :hhh:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık