Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Cevap veremeyeceğini biliyordum ama bunu itiraf etmeni beklemiyordum. :D Gerçekten şaşırttın beni :S
Valla iyi kafa buluyon hea :D.Rayleigh'in b.haki,k.haki master ve saf güç konusunda yeterince iyi olmadığını iddia etmek.Seriyi baştan değil ortadan bir yerden başlayıp okumalısın sadece :hhh:.

Ne günlere kaldık arkadaş,tamam bir şey demedik tamam tamam :hhh:.

Valla iyi kafa buluyon hea :D.Rayleigh'in b.haki,k.haki master ve saf güç konusunda yeterince iyi olmadığını iddia etmek.Seriyi baştan değil ortadan bir yerden başlayıp okumalısın sadece :hhh:.
B. Haki'de, saf güçte, dayanıklılıkta çok iyi bi sahne göster o zaman. K. haki tamam onun sonrasında farkına vardım. :/
Gözlem hakiyi cidden sordun mu :)
Nereye gidiyor forum arkadaş :oleyo2:
Orada farkına vardım zaten. Önce yorumları oku. ;)

B. Haki'de, saf güçte, dayanıklılıkta çok iyi bi sahne göster o zaman. K. haki tamam onun sonrasında farkına vardım. :/

Sory geç kalmışım ne güzel takılacaktım :üzgünüm:
Saf güç+Dayanıklılık denizde yaptıkları kanıt olabilir mi ?

Adama Kara Kral deniyor,Luffy'nin alamadığı fili hiç zorlanmadan sadece hakiyle gülerek karşılıyor bunu yapan kaç kişi gördün seride.Garp adama efsane diyor.Tüm denizciler iki adamı yenemez diyor daha nasıl ifade edeyim.İnsaf insaf 3 amiral+filo amirali+Garp biz bu iki kişiyle uğraşamayız diyor adam.

Ne diyelim Tiç>Kaido mu diyelim yani,E.Oda öyle dedi diye.Diğer yonkouların Rayleigh kadar b.haki,k.haki ve kral haki kullanabileceğini düşünüyorsan çok farklı düşünüyoruz zaten.Tiç'in Ray'e karşı ne avantajı var hiçbir avantajı yok bana kalırsa.

@Marco
Ciddi değilsindir umarım,cevap veremem kusura bakma.
Bu kadar farklı frekanslarda olduğumuzu bilmiyordum. Burada bitsin öyleyse bu tartışma.

Rayleigh Yonkou dengi birisidir. Üstü demek, onun da üstü Roger demek abestir. Bir defa Roger-Yonkou arası fazla değildir ki arada başka birisi olsun.

Neyse, sıkıldım gene. Op tartışamıyorum artık. :S

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık