Şu alaka: Dediğin gibi Kaido'yu görmedik.Ama Luffy olacaksa nasıl yonko olacak nasıl KK olacak hepsini görüyoruz.Luffy işleniyor çünkü One Piece'te.Demek istediğim Kaido hiç yardım almadan direk dünyanın en güçlü canavarı mı oluverdi?Hadi oldu diyelim karşısına güçsüz zamanındayken henüz gelişim gösterirken aklını alacak birinin çıkmaması da şans değilmidir?Kaido ne alakaGördük mü ki bileyim:/ Ben Kaido en güçlü değil dedim daha ilk çıktığı bölümün başlığında ama dinletemedim. Adam en güçlü değil, en artist olan yonko. Ölmek isteyen her türlü ölür. Ölme muhabetti rahatsız edici. Ama Kaido'yu severim ama savunmam şimdilik. Ancak Luffy'e gerçek bir korsan nedir gösterirse Kaido'yu sever sayarım.
Luffy yardım alıyor.Ama almasaydı seri bu kadar güzel olurmuydu?Ana karakter zorlanmadan,ölüm tehlikeleri geçirmeden,inişler- çıkışlar yaşamadan her şeyi tek başına başarsaydı demezmiydin bu çocuk az biraz zor duruma düşsün?Dediğim gibi Luffy işleniyor mangada.bu çocuğun biz Higuma'da güçsüz halinide görüp biliyoruz Doffy ile aşık atabilecek seviyedeki halinide.Ve ileride KK gücündeki Luffy'yide görüp bileceğiz.O yüzden,Luffy ana karakter olduğu için Luffy'yi bu açıdan vurmak kolay."Luffy yardım alarak kk olacak bak Roger'a canavar gibiymiş,Kaido aslan gibi maşallah yaaa" demek çok çok kolay.