Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Kılıç gelişme olayı değil bende onu savunuyorum zaten.Saf güç+haki+teknik gelişir,kılıç değişir anca.Şu an Zoro'nun kılıç değiştirip değiştirmeyeceği belli değil değiştirse de ilerde olur.Yani şu an Zoro'nun saldırı gücünü saf güç+haki+teknik belirliyor.Ama dediğin gibi totalde ''+kılıç''ta eklenir.
Hacı ben diyorum ki aynı teknikle farklı kılıçlar çok daha farklı etki yapar. Yani Zoro'nun gücünü etkileyen unsurlardan biri kılıç. He kılıç sabitken iki aynı atak arasında ki fark ise dediğin gibi olur.

Hacı ben diyorum ki aynı teknikle farklı kılıçlar çok daha farklı etki yapar. Yani Zoro'nun gücünü etkileyen unsurlardan biri kılıç. He kılıç sabitken iki aynı atak arasında ki fark ise dediğin gibi olur.
Aynı şeyi konuşuyoruz ama bi anlayamadık birbirimizi.

Şimdi bende senin gibi aynı teknik farklı kılıçlar farklı etki yapar diyorum.Yani Zoro bi shusui'yle shishi sonson yapsın bide Zoro'nun taa seri başındaki arkadaşlarının kılıçlarından bir tanesiyle shishi sonson yapsın shusui ile yaptığı atağın gücü daha fazla olucaktır.

Dediğin gibi kılıcı sabit düşündüm şu an.O yüzden saf güç+haki+teknik yazdım.Haa tabii ilerde şu an ki kılıçlarından daha da iyi kılıç alır saldırı gücü daha da artar.Aynı şeyi konuşuyoruz aslında.

Aynı şeyi konuşuyoruz ama bi anlayamadık birbirimizi.

Şimdi bende senin gibi aynı teknik farklı kılıçlar farklı etki yapar diyorum.Yani Zoro bi shusui'yle shishi sonson yapsın bide Zoro'nun taa seri başındaki arkadaşlarının kılıçlarından bir tanesiyle shishi sonson yapsın shusui ile yaptığı atağın gücü daha fazla olucaktır.

Dediğin gibi kılıcı sabit düşündüm şu an.O yüzden saf güç+haki+teknik yazdım.Haa tabii ilerde şu an ki kılıçlarından daha da iyi kılıç alır saldırı gücü daha da artar.Aynı şeyi konuşuyoruz aslında.
Aynen. Diğer taraftan şu da var. Zoro ile kılıçları arasında bir bağ oluşuyor. Ryuma'nın kılıcını aldığı sıra bir takım şeyler söylemişti. O yüzden diyorum bir de kılıcı tanıdıkça direk kılıcın kendisini daha güçlü kullanıyor.

Aynen. Diğer taraftan şu da var. Zoro ile kılıçları arasında bir bağ oluşuyor. Ryuma'nın kılıcını aldığı sıra bir takım şeyler söylemişti. O yüzden diyorum bir de kılıcı tanıdıkça direk kılıcın kendisini daha güçlü kullanıyor.
Aynen bir bağ oluşuyor aralarında ona bende katılıyorum.Ryuuma'nın kılıcını aldığı sırada mıydı hatırlamıyorum bir yerde ''Bu ne kan isteği Kitetsu'' tarzı bir şey söylüyor.Muhtemelen ilk aldığı zamanlarda.Kılıcı tanıdıkça,alıştıkça daha güçlü kullanıyor dediğin gibi.

Aynen bir bağ oluşuyor aralarında ona bende katılıyorum.Ryuuma'nın kılıcını aldığı sırada mıydı hatırlamıyorum bir yerde ''Bu ne kan isteği Kitetsu'' tarzı bir şey söylüyor.Muhtemelen ilk aldığı zamanlarda.Kılıcı tanıdıkça,alıştıkça daha güçlü kullanıyor dediğin gibi.
Yok öyle bir söz değildi. Biraz fazla güçlü mü yoksa başka bir şey miydi tam gücünde kullanamıyor muyum tarzında bir şey söylüyordu.

Yok öyle bir söz değildi. Biraz fazla güçlü mü yoksa başka bir şey miydi tam gücünde kullanamıyor muyum tarzında bir şey söylüyordu.
Benim dediğim sözü başka yerde de kullanmış olabilir.Allah Allah böyle bir söz çokta tanıdık geliyor ama yanlış hatırlıyorum galiba.

Neyse sonuç olarak bu konuda aynı düşünüyoruz.

kör topal

Zaten şeettiğim falan yok sadece attım yani masajdır dedin de içinden geçmiş bildiğin sadece hakisiz kesildiği için bir şey olmuyor öyle bir saldırıda haki yüklenmiş olsa kim bilir neler olur öyle sıyrık falan değil o saldırı.
Doflamingo da kendi saldırısına haki ekleseydi Croco'nun kafasını mızrakta görürdük. Hakisi olsun olmasın demek ki yetmemiş yapamamış. Akainu o saldırıdan sonra dönp Croco'ya bakmadı bile. Gear'sız Luffy'e kendi ortamında yani çölde yenilen adamı mı takıcak zaten? Arkadan bir saldırı yedi diye çömlek oluyorsa WB ne oldu artık Allah bilir :/.

Doflamingo da kendi saldırısına haki ekleseydi Croco'nun kafasını mızrakta görürdük. Hakisi olsun olmasın demek ki yetmemiş yapamamış. Akainu o saldırıdan sonra dönp Croco'ya bakmadı bile. Gear'sız Luffy'e kendi ortamında yani çölde yenilen adamı mı takıcak zaten? Arkadan bir saldırı yedi diye çömlek oluyorsa WB ne oldu artık Allah bilir :/.
Yetmemiş yapamamış ne ya, haki kullanılmıyor o saldırıda önemli olan nokta o. Belamy'nin bile haki kullandığı evrende Crocodile'da haki yok demek çok saçma olur ki öyle de zaten.
Yav yorumun o kadar saçma ki şuan çölde yenildi diyorsun. Croco çöl de 2 defa Luffy'i öldürdü resmen. 1 tanesinde Robin diğerinde ise havaya attığı su damlası düştü de öyle kurtuldu.
Hadi yenilse bile Mangaka orada yaptığı yanlışı MF'de düzeltmeye çalıştı ama çoğu kişi hala o yenilgiyi öne sürüyor. Sürebilir de yenilgi yenilgidir.
Senin kullandığın yorum o kadar alakasız bu adam amiral. Öyle diyemezsin arkadan yediği bir saldırı da çömlek oluyorsa falan diye bu adamların bir ağırlığı var öyle her arkadan gelen saldırıyı yerlerse artık diyecek bir şey yok.

Wb arkadan hiç saldırı yemedi.

Ek olarak o sahneye tekrar bak unutuşsun sanırım.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık