Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Diyorsun ki illa yanlışımı yüzüme yüzüme vur :)
Bak pişman ederim haberin olsun.
Crocodile ismini daha ağzına almayı bırak yazmaya çekinirsin :S

Bu arada kime atar yapıp da dayak yemiş la Croco, Akainu'nun bile içinden geçti adam o günleri çabuk unuttunuz :)
Akainu milleti takmadan ilerliyor. Durup da Croco'dan çömlek yapmaya mı vakit harcayacaktı...

Zaten şeettiğim falan yok sadece attım yani masajdır dedin de içinden geçmiş bildiğin sadece hakisiz kesildiği için bir şey olmuyor öyle bir saldırıda haki yüklenmiş olsa kim bilir neler olur öyle sıyrık falan değil o saldırı.
Logia saldırılara haki eklenmiyor gibi. Öyle olsa bile çok fark etmezdi. Vista kesti de ne oldu? Kaldığı yerden devam etti adam.

Allah ne verdiyse vuran Wb bile tam olarak saf dışı bırakamamışken Croco'nun saldırısı işlemedi diye küçük düşmez zaten. Akainu hayvansa o ne yapsın? :S O ara onun derdi farklıydı zaten. Yoksa Croco çoktan nalları dikmişti.

Akainu milleti takmadan ilerliyor. Durup da Croco'dan çömlek yapmaya mı vakit harcayacaktı...
He he aynen dediğin gibi.
Ben orada çömlek olan sadece Akainu'yu gördüm ama neyse.
Logia saldırılara haki eklenmiyor gibi. Öyle olsa bile çok fark etmezdi. Vista kesti de ne oldu? Kaldığı yerden devam etti adam.

Allah ne verdiyse vuran Wb bile tam olarak saf dışı bırakamamışken Croco'nun saldırısı işlemedi diye küçük düşmez zaten. Akainu hayvansa o ne yapsın? :S
Vista'nın ki sıyrık gibi bir şeydi ama onu anlarsın diye bu şekilde söyledim Croco'nun saldırısında adam ortadan ikiye bölündü yani böyle saldırılar da etki etmezse artık Logia'lar ölümsüzlüklerini ilan ederler.
La zaten adam amiral bunu yapması bile bir şeydir. Küçük düşülecek bir şey yok zaten. Ama dediğim gibi bu şekilde hakili saldırılar da işlemezse adamlar ölümsüzlüklerini ilan eder.

O günleride göreceğiz ;)

Hayir.Daha da fazlasini gorecegiz.Zirve hallerine bakildiginda ben sanji'den bir gec ray gucu bekliyorum.Zamani geldiginde bizimkiler amirallerden degil,amiraller bizim 2 reisten tirsacak.Zoro ve sanji ikiside yonkolarla asik atabilecek/kapisabilecek seviyeye gelecekler.Amirallerde yonkolarla kapisabilir ama benim demek istedigim daha denk bi duzeyde kapisirlar

Hayir.Daha da fazlasini gorecegiz.Zirve hallerine bakildiginda ben sanji'den bir gec ray gucu bekliyorum.Zamani geldiginde bizimkiler amirallerden degil,amiraller bizim 2 reisten tirsacak.Zoro ve sanji ikiside yonkolarla asik atabilecek/kapisabilecek seviyeye gelecekler.Amirallerde yonkolarla kapisabilir ama benim demek istedigim daha denk bi duzeyde kapisirlar
Yonkou dedi ya :D

O da sayılabilir değil. Kılıçlar çok önemli. Boşuna Ryuma'nın kılıcı onda değil. Ya da boşuna hiyerarşi yok bu kılıçlar arasında.
Kılıçlar arasında seviye farkı olduğunu biliyorum.Dediğim gibi geliştirme açısından baktım.Kılıçları geliştiremezsin,değiştirirsin anca.Zoro'da kılıçlarını değiştirir mi belli değil değiştirse bile kim bilir ne zaman olur.O yüzden şu an Zoro'nun saldırı gücünü saf güç+haki+teknik belirler.

Geliştirmek yönünden ve şu andan bahsettiğimden kılıcı hesaba katmadım.Mesajta şu andan bahsettiğimi de belirtmemişim.Benim hatamdır.

Kılıçlar arasında seviye farkı olduğunu biliyorum.Dediğim gibi geliştirme açısından baktım.Kılıçları geliştiremezsin,değiştirirsin anca.Zoro'da kılıçlarını değiştirir mi belli değil değiştirse bile kim bilir ne zaman olur.O yüzden şu an Zoro'nun saldırı gücünü saf güç+haki+teknik belirler.

Geliştirmek yönünden ve şu andan bahsettiğimden kılıcı hesaba katmadım.Mesajta şu andan bahsettiğimi de belirtmemişim.Benim hatamdır.
Zoro ilk Ryumma'nın kılıcını aldığı sıra tam gücüyle kullanamıyorum felan gibisinden bir şey diyordu. Yani kılıç gelişme olayı değil. Sadece kullanıcısı onu daha iyi tanır. Aynı meyve kullanıcısı gibi.

Zoro ilk Ryumma'nın kılıcını aldığı sıra tam gücüyle kullanamıyorum felan gibisinden bir şey diyordu. Yani kılıç gelişme olayı değil. Sadece kullanıcısı onu daha iyi tanır. Aynı meyve kullanıcısı gibi.
Kılıç gelişme olayı değil bende onu savunuyorum zaten.Saf güç+haki+teknik gelişir,kılıç değişir anca.Şu an Zoro'nun kılıç değiştirip değiştirmeyeceği belli değil değiştirse de ilerde olur.Yani şu an Zoro'nun saldırı gücünü saf güç+haki+teknik belirliyor.Ama dediğin gibi totalde ''+kılıç''ta eklenir.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık