Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Sadece dourikileri katmak yerine kullanıcıların meyve yedikten sonraki durumlarını da göz önünde bulundurmanız gerekir. Salt dourikileri değerlendirebilmeniz için bu adamların (Kaku, Lucci, Jyabura) sadece dourikileri ile dövüşmeleri gerekir. Yani meyvesiz ;) Dolayısıyla meyveleri de hesaba katıp bir değerlendirme yaparsanız Sanji ve Zoro'nun Lucci'nin yarısı gücünde olan adamları (douriki anlamında) yenmediğini rahat bir şekilde görebilirsiniz sevgili arkadaşlarım :gamyon:
Hmm peki Lucci de meyve açınca aradaki fark yine artmıyor mu? Ha bu arada Zoro ve Sanji Luffy gibi zorlanarak yenmedi yani yarısı veya daha fazlası gücünde olmamaları için kabullenmesi zor bi engel de yok :/

Asılsız en az böyle 100 tane yorum yaptın, dursun diyosun buralarda 1 tanesi tutsa yandık 20 yıl başımıza kakarsın nasıl bildim diye :D
Yok bu sefer kendimce sebeplerim var.Gerci big mom konusunda da emindim.Amazon lily'nin aska yenik dusup gittigi soylenen eski imparatoricesi.Hatta bu yuzden hep kizi oluyor diye.Ama tutmayacak sanirim.
Gerci diger iddialarimda henuz curutulmus degil.Onlardanda umutluyum:D
Ve evet basiniza kakicam:sapkali:

Valla ikisinin tam güç daldığını düşünmüyorum.Öyle olsa Law'un ayakta olması mucize olur.En makul seçenek meyve güçleriyle sıkıştırıp yakalamaları o zaman.Ki İssho'nun gücü de buna uygun.Adam da haliyle kaçamıyor ama az bir zarar yiyip yakalanıyor kedi gibi. :D

Açık verirdi vermesine de luffy law gibi yerlerde yatıp belki uzvunu kaybettikten sonra.G4 ise ondan sonra ne kadar açabilir fazla baskıya dayanamaz bu kez haki hiç yetmez.Onun üstüne de Law rahatça dövüşürdü luffy gibi.Olay sadece hız değil.Adamın hareketleri yavaşladıysa enerjisi azalmış demektir.Haki de belki çok az azaldı o önemli değil.Enerji azalınca arka arkaya yiyor darbeleri boksör gibi.Mesela yumruklaşma sahnesinde zamanında karşılık verebilse geri kalanları yemeyecek.Ama ilk gördüğünde suratının ortasına geçirmişti luffynin sağlamken.Olay bu tarz şeyler.Bunlar vs kaybettirir.Özellikle g4 için çok kötü duruma düşürtür bu tarz sıkıntılar.
Usta öncesinde sadece Dof savaşmış gibi söylüyorsun. Ondan çok daha fazla enerji harcayan haki harcayan kişi Luffy. Bu çok net bir durum. Luffy'nin zaten normal şartlarda g4 performansı da bu kadar değildir. Sonra ki dövüşlerinde az çok göreceğizde bu durumu.

@Densetsu no Samurai

Tamam hadi dediklerini kabul ettim. İyi de yine de burdan Zoro ile Luffy'nin denk olmaları nasıl çıkıyor ortaya? Zoro Luffy'nin rakiplerine karşı savaşmış gibi söyleniyor. Olaya senin dediğin gibi baksam yine ortada kıyaslayabileceğim bir durum yok ki? Varsa açıkla bana.

Bu arada Lucci olayı tartışılıyor.

Lucci douriki olarak Kaku ve Kurt'tan daha iyiydi. Neredeyse 2 kat fark var aralarında.
Lucci meyve olarak Kaku'dan daha tecrübeliydi.
Lucci teknik olarak bariz üstündü. Ki 6 tekniğin hepsini kullanabilen tek kişiydi diye hatırlıyorum.
Lucci meyve olarak tecrübeli olması yanında meyve olarak çok daha güçlü bir meyveye sahipti. Bir de Chopper'ın dediği gibi etçil zoan olması da bir artı katıyordu.

Cp9 tarihinin en güçlü suikastçisiymiş bu adam. Kaku ve diğerlerinden farkı net ortada olan biri...

Luffy'nin öncesinde 2000'in üstünde Marine askeri ile savaşmasının yanında bir de Kapı adam ile savaşmış olması atlanan diğer bir husus herhalde.

Luffy'nin savaştığı rakipleri diğerlerine oranla çok daha anormal olan kişiler. O adamlar yenilgiyi o kadar kabul edecek birileri değildi. Onlarda Luffy gibi sınırlarına kadar zorlayan kişiler. Ben şu ana kadar Zoro'nun bandana bağlayıpta bir kesik attıktan sonra kalkan iradede bir rakibini göremedim. Kaku kesiği yediği anda mutlu mesut şekilde gülüyordu. Karşılaşılan rakipler arasında bariz bir şekilde ortada olan bu gibi irade farkıda var.

Sonra tartışılıyor Luffy ölümün kıyısına geldi. Diğerleri rahat yendi. Yukarda saydığım durumları görmezden geliyorsunuz demek.

MDL_Roronoa

Luffy'nin saf gücü vücuduna göre çok fazla. Acaba küçüklükten o meyveyi yemiş olması vücudunda kas oranının görsel açıdan gelişmesini engellemiş olabilir mi? Çok yiyor ve çok güçlü. Üstelik meyveyi yediği zamanlarda boyu kısa ve gürbüz sayılabilece bir çocukluğu vardı. Bir de aileye bakıyorum. Garp'ın boy ve kilosu aşmış zaten. Dragon da bayağı uzun ve yapılı. Luffy acaba meyveyi yemiyor olsaydı en azından bir sanji tipinde olabilir miydi kalıp olarak ? yoksa hiç bir etkisi yok mudur ?

Luffy'nin saf gücü vücuduna göre çok fazla. Acaba küçüklükten o meyveyi yemiş olması vücudunda kas oranının görsel açıdan gelişmesini engellemiş olabilir mi? Çok yiyor ve çok güçlü. Üstelik meyveyi yediği zamanlarda boyu kısa ve gürbüz sayılabilece bir çocukluğu vardı. Bir de aileye bakıyorum. Garp'ın boy ve kilosu aşmış zaten. Dragon da bayağı uzun ve yapılı. Luffy acaba meyveyi yemiyor olsaydı en azından bir sanji tipinde olabilir miydi kalıp olarak ? yoksa hiç bir etkisi yok mudur ?
Dediğin gibi direk saf gücü var kasdan bağımsız. Lastikde dediğin gibi onu etkilemiş olabilir. Hani bu seride kas ile orantılı değil güç. Zoro serinin başlarında hani Viski tepesinde herkesi kestiği sıra kaslı bir kadın vardı hatırlarsınız. Zoro'nun kafasını tutup yere çalıyordu. O kadın kas kütlesi olarak Zoro'yu ikiye katlar beşe böler. Ama Zoro'nun saf gücü orda iyi gösterildi. Tek avuç ile kafatasını kırıyordu kadının. O bakımdan bizimkiler Bruce Lee gibi..:D

MDL_Roronoa

Dediğin gibi direk saf gücü var kasdan bağımsız. Lastikde dediğin gibi onu etkilemiş olabilir. Hani bu seride kas ile orantılı değil güç. Zoro serinin başlarında hani Viski tepesinde herkesi kestiği sıra kaslı bir kadın vardı hatırlarsınız. Zoro'nun kafasını tutup yere çalıyordu. O kadın kas kütlesi olarak Zoro'yu ikiye katlar beşe böler. Ama Zoro'nun saf gücü orda iyi gösterildi. Tek avuç ile kafatasını kırıyordu kadının. O bakımdan bizimkiler Bruce Lee gibi..:D
tabi tabi vücud falan önemli değil güç olarak ama çelimsiz tipi var la anasına mı çekti nedir :D

tabi tabi vücud falan önemli değil güç olarak ama çelimsiz tipi var la anasına mı çekti nedir :D
Aslında bazı yerlerde çok iyi çiziyor. Bazı yerlerde önemsemiyor. Mesela Zoro ile çarpıştığı sıra bir bak istersen orda ki çizime. Ya da bazı Skypia çizimleri olsun. Bazı kapaklar olsun. Ya da Ennies Lobby arc olsun. Bazen iyi çiziyor. Bazen de dediğin gibi çelimsiz çiziyor.

Aslında bazı yerlerde çok iyi çiziyor. Bazı yerlerde önemsemiyor. Mesela Zoro ile çarpıştığı sıra bir bak istersen orda ki çizime. Ya da bazı Skypia çizimleri olsun. Bazı kapaklar olsun. Ya da Ennies Lobby arc olsun. Bazen iyi çiziyor. Bazen de dediğin gibi çelimsiz çiziyor.
Luffy gücünde birinin bildiğin WB gibi iri yarı, üçgen vücutlu kas yığını gibi olması lazım. Lastik meyvesinden dolayı sanırım kasları pek belli olmuyor.

Meyveler fiziki görünümü değişitiriyor ya onunla alakalı olabilir.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık