Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

@Erkan12 orda Luffy'de aynı duruma düşüyor hadi bakalım buna ne diyeceksin ? Üstelik elemanın göğsünde shigan delikleri duruyor...
Benim orada verdiğim örnek Zoro'nun gayet güzel tek yiyebileceği idi.
Luffy, zaten G2 / G3 olmadan Lucci ile biraz zor baş ederdi, hatta edemezdi. Leopar Lucci ile Düz Luffy zaten adil bir kıyas değil.

Yendikleri adamlara göre nasıl puan veriyorsunuz ya ?
nasıl bi mantık bu Sanji iki vurdu yendi Zoro da bir vurdu yendi. Bu adamlar sınırlarını zorlamadılar yeni bi hareket yaparak biri tek diğeri iki attı.
Sınırlarını zorlamayan iki karekterin yendikleri adamlara göre puan almaları mantığa ters.
Luffy Chinjao'dan sonra puan alsa mantıklı olur mu ?
Haklısın. Benim de amacım o değildi. Arkadaş 2 sene önce "denk çizilmiş" karakterler dedi. Bende Nami'nin araya girdiği kıytırık bir vs'yi değilde rakamlarla ele alınmış kendilerini baya zorladıkları hallerine bakıp kimin kime denk çizildiğini kendimce yorumladım. Eiichiro Oda Zoro'yu Luffy'e denk çizmeye çalışsa araya 1800 fark koymak yerine 800 koyardı.
Bilmem anlatabildim mi derdimi.

Bence baya zorladılar kendilerini.

Benim orada verdiğim örnek Zoro'nun gayet güzel tek yiyebileceği idi.
Luffy, zaten G2 / G3 olmadan Lucci ile biraz zor baş ederdi, hatta edemezdi. Leopar Lucci ile Düz Luffy zaten adil bir kıyas değil.
Zoro'da Asura moda girmeden baş edemez...
Düz Zoro ile kıyas adil değil.

@Bavs eğer denk çizmeye çalışmasa o karekterleri yendikten sonra en azından bir müddet dinlenirlerdi ama ikisi yoluna devam etti ama tabi öyle düşünüyorsun saygı duyuyorum.

Zoro'da Asura moda girmeden baş edemez...
Düz Zoro ile kıyas adil değil.
Zoro'nun Asura ile yendiği adam 2000'lik, Luffy'nin G2/G3 ile yendiği adam 4000'lik, arada yarı yarıya fark var, ağır siklet ile orta sikleti kıyaslıyorsun şuanda, hani Zoro Asura ile 3500'lük bir adam yenmiş olsa dediğinde bir mantık olur, ama yarı yarıya bir fark varken olmaz.

Haklısın. Benim de amacım o değildi. Arkadaş 2 sene önce "denk çizilmiş" karakterler dedi. Bende Nami'nin araya girdiği kıytırık bir vs'yi değilde rakamlarla ele alınmış kendilerini baya zorladıkları hallerine bakıp kimin kime denk çizildiğini kendimce yorumladım. Eiichiro Oda Zoro'yu Luffy'e denk çizmeye çalışsa araya 1800 fark koymak yerine 800 koyardı.

Thriller Bark arc'ındada Zoro ön plana cıktı niye tek tek bakıyorsun.Dresrosa'da Luffy ve Law ön plandaydı arc'laro baya baya böldü E.oda şimdi cokta bir şey yapmadan 1-2 arc gecircek belkide Luffy.
Bunlar için lelölö yapmaya ne gerek var.

Zoro'nun Asura ile yendiği adam 2000'lik, Luffy'nin G2/G3 ile yendiği adam 4000'lik, arada yarı yarıya fark var, ağır siklet ile orta sikleti kıyaslıyorsun şuanda, hani Zoro Asura ile 3500'lük bir adam yenmiş olsa dediğinde bir mantık olur, ama yarı yarıya bir fark varken olmaz.
Zoro Asura ile karşısındakini 10 saniyede indirmiş diğeri ölümün eşiğine gelmiş hatta sınırlarını dövüş içinde aşmış az mantıklı ol. Zoro Asura ile 2binlik adamı 10 saniyede değil 10 dakikada yenmiş olsa mantılı sayacam biraz seni.

Zoro Shishi son son ile alıyordu Kaku'nun şansına yırttı.Alabasta Zoro ölümüne zorlanıp alıtdı Kaku'yu.

Yalnız şöyle bir durum var. Kaku nun dourikisi meyve yemeden ölçüldü. Sence de fark yaratmaz mı meyve yedikden sonra?

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık