Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

@Alpamis Yuh yani işine gelince kafes vardı o yüzden hızlı bitirmek için g4 açtı diyorsun şimdi kalkıp Zoro anca kafesle uğraşır diyorsun. Senin karekter ne ile uğraşıyor söyle bizde bilelim kafes dursun diye Dof'la dövüşüyordu hani öyle diyordun ya?
Senin yorumlarındır bunlar.
Luffy kafesi durdurmak için zamanı sınırlı olduğu için g4 yaptı
Kafesi durdurmak için uğraşır ancak Zoro

:oleyo2::oleyo2::oleyo2::oleyo2:

Doğru aslında orda kıramaz. Çünkü Zoro'nun bastırması lazım ki Kılıç direnç görsün kırılabilecek bir durumda olsun. Zoro direnç gösteremeyeceği için kılıcın kırılması da olanaksız. Zoro ile o kılıcı Luffy'nin kırmaya çapı yetmez.:D Mihawk'ın gelmesi lazım.
Haklısın Zoro bastırmaz,acır kaptanına çünkü Shusui'nin sertliğinin üstüne birde o muazzam saf gücünü eklerse Luffy'nin kolunu kopartır :D.

@Alpamis Yuh yani işine gelince kafes vardı o yüzden hızlı bitirmek için g4 açtı diyorsun şimdi kalkıp Zoro anca kafesle uğraşır diyorsun. Senin karekter ne ile uğraşıyor söyle bizde bilelim kafes dursun diye Dof'la dövüşüyordu hani öyle diyordun ya?
Senin yorumlarındır bunlar.
Luffy kafesi durdurmak için zamanı sınırlı olduğu için g4 yaptı
Kafesi durdurmak için uğraşır ancak Zoro

:oleyo2::oleyo2::oleyo2::oleyo2:
Evet kafesi durdurabilmek için Dof'u indirmesi gerektiğini biliyor. Zoro Dof'u yenebilecek seviyede olsa o da çıkar Dof'un karşısına direk kökünden halletmek isterdi. Ama biliyor ona denk değil. O yüzden ancak kafes ile uğraşmak zorunda kalıyor. Dediklerime ters bir şey demedim ki?

@fitnesiz yaşam

Zoro dövüşte kime acıyıp kime acımayacağını çok iyi bilir. Luffy'e acımak ise yapacağı en son şey olur. Çıplak elle Cavendish'in kılıçları tutan adam Zoro'nunkileride tutar. Hani şu yanlarına geldiği sıra Zoro'nun hazıra geçtiği Cavendish'ten bahsediyorum.:D

Evet kafesi durdurabilmek için Dof'u indirmesi gerektiğini biliyor. Zoro Dof'u yenebilecek seviyede olsa o da çıkar Dof'un karşısına direk kökünden halletmek isterdi. Ama biliyor ona denk değil. O yüzden ancak kafes ile uğraşmak zorunda kalıyor. Dediklerime ters bir şey demedim ki?
Ne alakası var biliyor ona denk değil ile ? Zoro ve tayfa moria karşısında durup beklediler bir saniye sonra yanıp öleceklerdi. Tayfada kaptanına saygı göstermeyen biri olursa ve kaptan buna müsade ederse ilk ben çıkar giderim demiş Zoro.
Senin eleman Kafesi durduramayacağını bildiği için sahibini durdurmaya çalıştı ki mantıklı olan bu o adada Amiral kafesi durduramıyor.
Ve bravo elemana(Luffy) Kafes gibi g4'ten daha güçlü bi teknik yapan iç organları yanan elemanı tüm adadaki gladyatörlerden de destek alarak yenmeyi başardı :alkis:

Ne alakası var biliyor ona denk değil ile ? Zoro ve tayfa moria karşısında durup beklediler bir saniye sonra yanıp öleceklerdi. Tayfada kaptanına saygı göstermeyen biri olursa ve kaptan buna müsade ederse ilk ben çıkar giderim demiş Zoro.
Senin eleman Kafesi durduramayacağını bildiği için sahibini durdurmaya çalıştı ki mantıklı olan bu o adada Amiral kafesi durduramıyor.
Ve bravo elemana(Luffy) Kafes gibi g4'ten daha güçlü bi teknik yapan iç organları yanan elemanı tüm adadaki gladyatörlerden de destek alarak yenmeyi başardı :alkis:

Bak şu sol alt karede ne demiş? Her şeyi Luffy'e bırakamayız demiş. Yapabileceğini sınırlarını biliyor Zoro. Orda da sınırının Dof'un kafesini itmek olduğunu anlamış. Onu itekliyordu işte.

@serimu
Gel kaçma. Usopp için yine teknik kullandırttım dua et. Yoksa h.hakisi ile bayıltır. Biliyorsun di mi? :D

Son düzenleme:
Di mi? Ben kırılacağıma Zoro'nun kılıcı kırılsın daha iyi.:D Ya da Sanji'nin bacağı. Luffy'nin kırılamaz kusura bakma.(lastik)
Hooap. Hakili kılıç kırılmaz diye bir mit var. Dikkatli konuşman lazım çarpılırsın.

Bizim karekterlern organları yerinde bilmem anlatabildim mi :hhh:
Robin ile Nami'den pek emin olma. İç organları olmaya da bilir.

Bu arada bence Doflamingo'nun G4'ten bi süre dayak yemiş halini Zoro alır. Ayrıca Gamma Knife yedikten sonraki halini de alabilir ama kafes kapanır o alana kadar :T Ki amaç sadece Doflamingo'yu yenmek değil kafes kapanmadan Doflamingo'yu yenmek.

karolla

Yahu neyin netliğinden bahsediyorsun?

Savaş ruhu dediğin olay çok başka bir kavram. Çok güçsüz biri çok büyük bir savaşçı ruhu gösterebilir. Mihawk'ın Zoro'da görüpte etkilendiği şey zaten budur. Zoro o güçsüz haliyle kendisinden çok daha güçlülerden bile daha büyük savaş ruhu gösterdi.

Luffy'nin savaş ruhu olayını da Zeff çok güzel bir şekilde sözleriyle anlatıyor. Bazı adamlar vardır, bu adamlar karşısındaki rakibi indirene kadar pes etmeyen, karşısında ki binlerce silahla donanmış olsa da o adamın bir tek inanç mızrağına karşı kaybederler. Denizde böyle tek tuk adamlar var. Bir kere savaşmaya başladıklarında ölene kadar durmazlar diyor. Bu bakımdan Zoro'nun Luffy'e denk görülmesi normal. Zoro'da öyle korkmaz ölümüne savaşır. Ama savaş gücü olayı ayrı bir kavram. Önce bunu idrak etmek lazım. Oda öyle dememiş olsaydı gösterilenlerden dolayı ben Luffy'i bu konuda biraz daha önde görürdüm. Ama bu bakımdan eşit demişse eşittir.

Diğer taraftan Yonkou dengi olarak gördüğünüz Mihawk için Vista'yı dengi olarak söylemiş bu databookta? Şimdi Mihawk Yonkou dengi ise Vista'da Yonkou dengi olması lazım. Vista bir Yonkou dengi olarak WB'nin altında. WB'ye denk olan Shanks ise gelip bu adamın başlattığı savaşı bitiriyor. WB ve Shanks savaş başlatıp savaş bitirirken bu Yonkou dengi olan Vista ve Mihawk'ın ise savaşta oynadığı rolü sen görüyorsun?

Yonkou denkleri dediğin elemanların oynadığı rolü görüyorsun? Nasıl bir Yonkou tarafların birinde sadece asker görevi görebilir?

Sen bunu cevapla yeter bana.
Savaş ruhu demiyor databookta. Luffy ile omuz omuza denk dövüşecek savaş potansiyeli olmasına rağmen kendini ön plana atmaz deniyor. Luffye saygı duyduğu için emirlerini yerine getirir diyor. Gücünden falan değil. Luffy ve zoro databooka göre denktir. Bu 2 yıl öncesi için geçerli. 2 yıl sonrası için aksi bir durum açıklanmadı

karolla

Doflamingo'nun takip edemediği karakteri bizim tayfadan kim farkedebilir? Hadi iyimser olup Zoro ve Sanji takip edebiliyor olsun.:D Doflamingo'ya şehir turu attıran teknik Zoro ile Sanji'ye ne yapar? Ben söyleyeyim Zoro'nun çenesiyle birlikte kılıçlarını da kırar. Sanji'nin ize 2 ayağını birden kırar. Sanji Zoro'nun ağzı, Zoro Sanji'nin ayağı olur birlikte yaşarlar sonra.:a:
Hatırlatayım dedim : luffy 40dakikadan fazla bir süre g4 ile, iç organları gitmiş ve kendini iyileştirmeye çalışan bir dofu indiremedi. 40 dakika diyorum. Luffynin g4 ile 40dakikada yaptığını law 1 hareketle yaptı. Zira law gamma ile sapasağlam dofu ilk yardıma zorladı. Luffy ise iyileşmekte olan dofu g4 ile 40 dakika dövdükten sonra ilk yardıma zotladi.

2.si king kong ile luffy sendemelekte olan ve 2 kere ilk yardıma uğrayan, hakisi diplere inmiş dofu 1 vuruşta indiriyor. Peki o haldeki dof sapasağlam bir zorodan daha mi dayanıklı?

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık