Organsız olsa bile Zoro o adamın kafesini itmeye devam ediyordu? Dof'un kumaşı ile Zoro'nun şalvarı bir mi? Kim ile kimler kıyaslanıyor.:SBizim karekterlern organları yerinde bilmem anlatabildim mi![]()
Organsız olsa bile Zoro o adamın kafesini itmeye devam ediyordu? Dof'un kumaşı ile Zoro'nun şalvarı bir mi? Kim ile kimler kıyaslanıyor.:SBizim karekterlern organları yerinde bilmem anlatabildim mi![]()
Bu hatırlatır öyleyse.Ben bacadan kılıcı olmadan çıkamayan Zoro'yu hatırlıyorum. Dediğin sahneyi hatırlayamadım.:S
Dof'un kafesini madem durdurabiliyor Luffy neden Dof'u indirmek yerine kafese dalmıyor ? Kafesi tüm ada itti çünkü Dof'un organsız halini yenemeyen biri vardı adadaOrgansız olsa bile Zoro o adamın kafesini itmeye devam ediyordu? Dof'un kumaşı ile Zoro'nun şalvarı bir mi? Kim ile kimler kıyaslanıyor.:S
Bacadan çıkamadığı sahneyide bulaydın iyiydi.Bu hatırlatır öyleyse.
http://www.turkcraft.com/One_Piece/474/4
Seni kırmıyım,beş katı daha güçlü olsun Zoro bunu iki yıl önce yapmıştı,rahatlığına dikkatini çekmek istiyorum.KKG'yi karşılayamaz belki onun harici zorlamazBacadan çıkamadığı sahneyide bulaydın iyiydi.Tam olarak durdurdu denilemez. Sadece atağının yönünü kendi darbesi ile çarpıştırıp yönünü değiştirmiş gibi duruyor. Ama ne önemi var. G4Luffy Ozz ile bir mi tutuluyor?
![]()
Lastik luffynin bile sınırları var hocam.Zoro kumada yaptığı şovu yapsa sanjinin teklemesine bile gerek kalmaz.Luffy kazanamaz zoro ve sanji ile olan dövüşünü bana göre.Sınırları olduğunu sen de biliyorsun demek ki.Güzel oldu bu. Ama dayanamazlar hacı. 3-4 yumruk sonrasında pekmezleri akar. Dof'a ne olduğunu gördük.
@Eserovic
Dof'un sahnesi hatırlıyorsun di mi?Şu vurduğunda sekmişti g4'ten. Zoro o şekil seker kılıcı üstüne düşüp bile ölebilir.
![]()
Beş katı mı?Seni kırmıyım,beş katı daha güçlü olsun Zoro bunu iki yıl önce yapmıştı,rahatlığına dikkatini çekmek istiyorum.KKG'yi karşılayamaz belki onun harici zorlamaz.
Dof'un fiziksel olarak Zoro'dan daha güçlü olduğunu nereden çıkardın.Hem her şeyi geçtim Shusui'yi(Kral Ryuma'nın kılıcı) kırmaya Luffy'nin çapı yetmez.Beş katı mı?En az bir 50 katı demek istedin herhalde.
King Gun'ı Dof karşılayamıyor Zoro nasıl karşılasın? :S Kılıcı kırılır adamın.:S
Yok luffyi tanklar demek istedim orada.G4 ü tanklayıp işi pestili çıkar işi sanjiye bırakır.Beş katı mı?En az bir 50 katı demek istedin herhalde.
King Gun'ı Dof karşılayamıyor Zoro nasıl karşılasın? :S Kılıcı kırılır adamın.:S
@shishi sonson
Hacı Zoro ve Sanji Luffy'i yakalayamazlar bile. Kuma'ya yaptığı saldırı Kuma'yı indirmekten çok çok uzaktı ki. Luffy Kuma değil bu da başka konu. Çok kötü bir durumdayken Dof'un çok güçlü ataklarını doğrudan alan Luffy'i Zoro ve Sanji'nin hangi saldırısı indirebilir?
Doğru aslında orda kıramaz. Çünkü Zoro'nun bastırması lazım ki Kılıç direnç görsün kırılabilecek bir durumda olsun. Zoro direnç gösteremeyeceği için kılıcın kırılması da olanaksız. Zoro ile o kılıcı Luffy'nin kırmaya çapı yetmez.Dof'un fiziksel olarak Zoro'dan daha güçlü olduğunu nereden çıkardın.Hem her şeyi geçtim Shusui'yi(Kral Ryuma'nın kılıcı) kırmaya Luffy'nin çapı yetmez.