Sen onu mu kastediyordun. Yapma gözünü seveyim. Belki de Luffy tekleyemezdi onu.Onu da teklerdi. Sanji tekleyemez ama.
Son düzenleme:
Sen onu mu kastediyordun. Yapma gözünü seveyim. Belki de Luffy tekleyemezdi onu.Onu da teklerdi. Sanji tekleyemez ama.
Belki ateşli olsun diyedir.Garp ogluna niye Dragon adini koydu acaba?
Bak bak hala ses yok :/Aslında bir sebep var: Fanlık.
Ya tabi tekler Hody çok güçlü değildi. En güçlü saldırısını yapsa tekler. Ama mangaka Luffy'ye nasıl G4 açtırtmadıysa Zoro'ya da iyi tekniklerini kullandırtmazdı.Onu da teklerdi. Sanji tekleyemez ama.
Hacı ona göre olabilirler kesin oluyorDevrimcilerle bu adamın ne alakası var allah askına sallamaktan baska birsey değil.. Aokijji gibi bir adam biri çıksada benı kanatları altına alsa yonkounun kanatları altına gireyım en iyisi demıstır zaten bu daha mantıklı.. Ya valla insaf sırf kendın haklı cık dıye yaptıgın saçmalıklara bak..
Grouseiden habersiz ama akainudan habersiz oldugunu kesın demek kendı kafandan uydurdugun birşey. Tm bende uydururyorum ama ben olabılır dedım sen kesın dıyorsun
O adamın teline damar çıkartıp ecel teri döken ve Luffy acele et diyen adamdan daha iyi konumdadır. Her şeyi geçtim kafes gidince kafa üstü yere de vurdu.![]()
Onlara göre Zoro'nun gözünden Rinnegan çıkacakBak bak hala ses yok :/
Sen okuyon mu kardeşim yazdıkları mı?
Hacı ona göre olabilirler kesin oluyorSerinin senaryoyu kendi yazıyor, Oda'ya çizdiriyormuş.
Yok atasım geldiSen okuyon mu kardeşim yazdıkları mı?