Aslında bir sebep var: Fanlık.Hayır Zoro=Luffy diyenlerden de nedense hiç bi sebep duyamıyoruz nedense![]()
Aslında bir sebep var: Fanlık.Hayır Zoro=Luffy diyenlerden de nedense hiç bi sebep duyamıyoruz nedense![]()
O adamın teline damar çıkartıp ecel teri döken ve Luffy acele et diyen adamdan daha iyi konumdadır. Her şeyi geçtim kafes gidince kafa üstü yere de vurdu.Zoro>=Luffy>Sanji Benim sıralamam
İç organları olmayan adamı yenemeyenle Zoro'yu kıyaslamam normalde ama bu sefer böyle olsun![]()
Luffy onun kaptanı, ona inancı tam. Bunun neresinde eziklik buluyorsun?O adamın teline damar çıkartıp ecel teri döken ve Luffy acele et diyen adamdan daha iyi konumdadır. Her şeyi geçtim kafes gidince kafa üstü yere de vurdu.![]()
Annesi koymuştur belki.Garp ogluna niye Dragon adini koydu acaba?
Su an teldeyim tam istediğim yerden vuramadim.Luffy onun kaptanı, ona inancı tam. Bunun neresinde eziklik buluyorsun?
Arc boss'unu Zoro'dan başka tekleyen var da benim mi haberim yok?
Annesi koymuştur belki.
Teklediği Hody ile Arc bossu Hody aynı mı?Luffy onun kaptanı, ona inancı tam. Bunun neresinde eziklik buluyorsun?
Arc boss'unu Zoro'dan başka tekleyen var da benim mi haberim yok?
Onu da teklerdi. Sanji tekleyemez ama.Teklediği Hody ile Arc bossu Hody aynı mı?
Devrimcilerle bu adamın ne alakası var allah askına sallamaktan baska birsey değil.. Aokijji gibi bir adam biri çıksada benı kanatları altına alsa yonkounun kanatları altına gireyım en iyisi demıstır zaten bu daha mantıklı.. Ya valla insaf sırf kendın haklı cık dıye yaptıgın saçmalıklara bak..Burada tek bir kesinlik var, Gorousei ve Akainu'dan habersiz işler çeviriyor. BB'de Aokiji'nin Shiryu gibi olduğunu söylüyor. BB aldığı adamların gücüne bakıyor, karakterine değil, Aokiji'de güçlü olduğuna göre BB onu almak ister, Aokiji'de kendine Denizciler dışında bir organizasyon arıyor olabilir, başka bir Yonko tayfasıda seçenekleri arasında gözüküyor. Dediğim gibi hükümet ajanı olması şuan en son ihtimal. Onun dışında devrimci ajanı bile çıkabilir.