@Maru de Dame na Ossan ilk defa bu kadar uzun yazdığını gördüm. Mobildeyim diye öyle geldi belkide.
Bilal'e anlatır gibi anlatmak gerekiyor bazen. Açıkladım ki gidip Zoro yazdın sonda demesin diye. :S@Maru de Dame na Ossan ilk defa bu kadar uzun yazdığını gördüm. Mobildeyim diye öyle geldi belkide.
Ben zaten gelişmek için dövüşüyorlar demedim ki hiçbir zaman. Dövüştüklerinde gelişiyorlar evet ama dövüşüyorlar çünkü ileriye bir adım atmak zorundalar.Gelişmiyorlar demedim ki. Ben fiziksel olarak aşırı bir farkları yok diyorum. Sen ne tartıştığının farkında mısın? Blueno vs Luffy gear açmadan savaşırsa ne olur diyoruz. Sen dövüşünce gelişiyorlar diyorsun. Konunun onunla alakası yok ve zaten deneyimden kabul ettim. Sen bunun üstüne dedin ki gelişmek için dövüşüyorlar. Önce gel de ki bana evet kabul ediyorum gelişmek için dövüşmüyorlar ama dövüşünce gelişiyorlar.
Algıda problemini çözmek için ayrı bir paragrafta nasıl düşündüğümü açıklıyorum;
Ben gearsız Luffy ile gear açmış Luffy aynı güçtediri savunmuyorum zaten. Yani ben diyorum ki Luffy g2 açtığında açmadığı halinden daha güçlüdür. Bir de diyorum ki Luffy g3 açtığında daha yıkıcıdır. Bunların hiçbirini inkar etmiyorum dediğim bu adamlar savaşlardan sonra mental olarak ve teknik olarak gelişiyorlar, fiziksel olarak öyle ahım şahım bir gelişme yok. Alabastadaki Luffy ile Enies Lobby'deki Luffy aynı derecede "kas" gücüne sahip. Hadi bakalım daha nereye bağlayacaksın bakalım Bilal.
Geyik yapmayacakmışımSen anlayamıyorsun diye mesaj stilimi mi değiştirecem. Kenpachi fanı adam işte sevdiğin karakterde bile eksik ne olduğunu biliyorsun
![]()
He demedin he neyse. Ne dediğini veya benim ne dediğimi zaten çok iyi bilmiyorsun da benim başından beri tartıştığım konuyu 10 sayfada sana açıklayabildeysem ne mutlu bana ucuz bile yırtmışım.Ben zaten gelişmek için dövüşüyorlar demedim ki hiçbir zaman. Dövüştüklerinde gelişiyorlar evet ama dövüşüyorlar çünkü ileriye bir adım atmak zorundalar.
Algıda bir problem yok. Önceden sadece kas gücü deseydin ben de sana hak verirdim ama dövüştüklerinde dayanıklılıkları falan da artıyor.Ayrıca kendilerini sonuna kadar zorladıkları için her dövüşte belli bir aşama fizksel olarak güçleniyorlar. Sen de sadece kas kütlesi üzerinde durmuşsun çünkü.
Ne kadar antrenman yaparsan yap yeterince dövüşmezsen yeterince güçlenemezsin. Bunu anlarsın umarım.
Çok uzağa gitmene gerek yok gerçek hayatta da böyle çünkü.
Ben anlıyorum da mesajını nereye getireceğini merak ediyorum bazen. Kenpachi'de neyin eksik olduğuyla ilgili bir tartışmamız olduğunu sanmıyorum ama fazlalıkları zaten onu yeterince güçlü yapıyor. Tabi bunu da inkar edersin yapacak bir şey yok Bilal'e ne kadar anlatsan boş değil mi?
Aslinda Pell 5 tane uçan zoan türünde meyve var demişti 2sini gördük. 2.si çok iyiydi. 3. için heyecan yaptırdı. Sağlam bir zoan gelse fena olmaz yine.
Lafitre belki yapay zoandır. Yapay meyveler cıkınca o iş değişti biraz. Monet mesela harpydi. Ama yinede beklentim büyük o 5 meyve muhabbetini unutmaz bence.Marco
Pell
Lafitte-Mitolojik Zoan
Lafitre belki yapay zoandır. Yapay meyveler cıkınca o iş değişti biraz. Monet mesela harpydi. Ama yinede beklentim büyük o 5 meyve muhabbetini unutmaz bence.
Normalde bugün geliyor zaten :/Bu haftaki bölüm çok iyi galiba spoiler gelmiyor![]()
Dün de dedim sana yarın gece bak diye. :SBu haftaki bölüm çok iyi galiba spoiler gelmiyor![]()