Yok da eskiden Salı spoiler gelir.Çarşamba bölüm çıkardı çok arıyorum o günleriNormalde bugün geliyor zaten :/

Yok da eskiden Salı spoiler gelir.Çarşamba bölüm çıkardı çok arıyorum o günleriNormalde bugün geliyor zaten :/
Ama hep 1 gün önce geliyordu. Bi ara temsili resimler geliyordu. Mesela Fuji, Sabo vs si öncesi spoilerı buydu. O zamanlar daha eğlenceliydiYok da eskiden Salı spoiler gelir.Çarşamba bölüm çıkardı çok arıyorum o günleri![]()
Son zamanlarda mantıklı yorumların korkutmaya başladı seninle aynı düşündüğüm şeyler oluyor neler oluyor sana?Ama hep 1 gün önce geliyordu. Bi ara temsili resimler geliyordu. Mesela Fuji, Sabo vs si öncesi spoilerı buydu. O zamanlar daha eğlenceliydi
![]()
Seriyi kafanda oturtunca yorumlarımı ufak ufak anlamaya başlıyacaksınSon zamanlarda mantıklı yorumların korkutmaya başladı seninle aynı düşündüğüm şeyler oluyor neler oluyor sana?toeinin gazmanından daha iyi bu resim.
![]()
Güldüm la.Seriyi kafanda oturtunca yorumlarımı ufak ufak anlamaya başlıyacaksın![]()
Sorun seriyi oturtamamam değil işsiz olan seninle ortak noktalarımızın çoğalması.Seriyi kafanda oturtunca yorumlarımı ufak ufak anlamaya başlıyacaksın![]()
Çok zekice bi cevap vermiş.Sitemle karışık laf sokma gibi geldi banaSeriyi kafanda oturtunca yorumlarımı ufak ufak anlamaya başlıyacaksın![]()
Direk laf sokma o sitem etmez bana.Çok zekice bi cevap vermiş.Sitemle karışık laf sokma gibi geldi bana![]()