Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya şu forumda daha hala Luffy'nin g2siz hali şundan güçsüzdür bundan güçsüzdür muhabbeti dönüyor mu ya?Luffy'nin gearlarına neden gökten bedava inmiş güç muamelesi yapılıyor anlamıyorum.Çok gereksiz böyle söylemler.Kişileri tüm güçlerine bakarak yorumlamalıyız niye durduk yerde handikap yüklüyoruz Luffy ya da diğerlerine.

Tayfa yardımcı güçtür. Kaptan hepsinden aşmış olur. Zaten Buggy noobu hariç aksi örnekte yok. Shanksı çıkarsan tayfası ne kadar iş yapar?

Mr3 yi yensin öpsün başına koysun.
Tayfa çok önemli bir parça. Eğer öyle olmasaydı sadece Luffy'i salsaydı da olurdu. Ama Teach'in tarafına neler verdi? Zoro,Sanji,Franky şu an Luffy'i gearları kullanmadan alırlar.

Roger tayfasını dinlemeyip Şiki'ye bodoslama dalan ve tek başına WB, Şiki, Garp gibi elemanları aşmış biri.
Tayfası ona yol arkadaşıdır, onları korumak ister. Tek başına yolculuk sıkıcıdır. Yoksa tayfasız de fethederdi denizleri.
Mihawk tek dolanıyor mesela, tamamen tarz meselesi.

Tayfa yardımcı güçtür. Kaptan hepsinden aşmış olur. Zaten Buggy noobu hariç aksi örnekte yok. Shanksı çıkarsan tayfası ne kadar iş yapar?

Mr3 yi yensin öpsün başına koysun.
Shanks ' ın tayfayı ful dövüşte gördün herhalde.
Buggy , çizik almadan Zoro ' yu 2 dk da diz çötürmüş kişi. Lufy ' yi ölüme en çok yaklaştıranlardan birisi.

G4'ü katma.Sen meyve kullanmadan dedin ben de ona göre yorum yapıyorum. :/
Normalde yener, g4 le senin dediğin gibi güle oynaya alır.
Shanks ' ın tayfayı ful dövüşte gördün herhalde.
Buggy , çizik almadan Zoro ' yu 2 dk da diz çötürmüş kişi. Lufy ' yi ölüme en çok yaklaştıranlardan birisi.
Valla Shanks höt dedi herkes durdu. Beckmani kimse iplemedi.
Uuu Buggy kılıç ustası yenmiş helal..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık