Luffy'nin amacı Zoro'yu Raftel'e ulaştırmak.Luffy>>>Sanji>=Zoro.
Luffy'nin amacı Zoro'yu Raftel'e ulaştırmak.Luffy>>>Sanji>=Zoro.
Tayfa çok önemli bir parça. Eğer öyle olmasaydı sadece Luffy'i salsaydı da olurdu. Ama Teach'in tarafına neler verdi? Zoro,Sanji,Franky şu an Luffy'i gearları kullanmadan alırlar.Tayfa yardımcı güçtür. Kaptan hepsinden aşmış olur. Zaten Buggy noobu hariç aksi örnekte yok. Shanksı çıkarsan tayfası ne kadar iş yapar?
Mr3 yi yensin öpsün başına koysun.
Aynen böyle devam et hayatını bunun üzerine kurup başarıya odaklan bir gün hayallerine kavuşacaksın emin ol.Luffy'nin amacı Zoro'yu Raftel'e ulaştırmak.
Adam g4 ile alayını tekler lan :/ Zoro belki 2. yada 3. de bayılır.Lucci Zoro'ya kaç atardı acaba?
Evet tayfayı tayfa yapan kaptandır ama senin söyleminle bakarsak Luffy'nin diğerlerini güle oynaya,dalga geçerek yenmesi lazım ki bu da o karakterlere ayıp demektir. :/
G4'ü katma.Sen meyve kullanmadan dedin ben de ona göre yorum yapıyorum. :/Adam g4 ile alayını tekler lan :/ Zoro belki 2. yada 3. de bayılır.
Shanks ' ın tayfayı ful dövüşte gördün herhalde.Tayfa yardımcı güçtür. Kaptan hepsinden aşmış olur. Zaten Buggy noobu hariç aksi örnekte yok. Shanksı çıkarsan tayfası ne kadar iş yapar?
Mr3 yi yensin öpsün başına koysun.
Normalde yener, g4 le senin dediğin gibi güle oynaya alır.G4'ü katma.Sen meyve kullanmadan dedin ben de ona göre yorum yapıyorum. :/
Valla Shanks höt dedi herkes durdu. Beckmani kimse iplemedi.Shanks ' ın tayfayı ful dövüşte gördün herhalde.
Buggy , çizik almadan Zoro ' yu 2 dk da diz çötürmüş kişi. Lufy ' yi ölüme en çok yaklaştıranlardan birisi.