Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shanks'ın kola ihtiyacı yok ama Doffy'nin kenbonshoku çok tatmin edici değil.
Aynı Dofy bayb5 karşısında şov yapıyordu.
Oda bu k.Hakiyi açsa iyi olurdu. Şimdi hakiyi açınca radar gibi 2 saat bekleyerek tarıyor musun ? Acil durumlarda kendiliğinden mi devreye giriyor mesela ? Görüşlerin neler ?

Kardeşim Dof tek gözle K.Haki yapıyor. Shanks tek kolla B.Haki yapıyor aynı sey ama seviyeleri farklı :) Bunu anlatmaya çalıştım ama sen yine yanlış anladın.
Yanlış anlamadım. Kolunun olmaması haki seviyesini neden etkilesin ki? Gözünün olmaması da aynı şekilde etkilemez. Mesele Doffy'nin tatmin edici olmayan kenbonshokusunun yerini doldurabilecek bir gözün eksik olması.

Aynı Dofy bayb5 karşısında şov yapıyordu.
Oda bu k.Hakiyi açsa iyi olurdu. Şimdi hakiyi açınca radar gibi 2 saat bekleyerek tarıyor musun ? Acil durumlarda kendiliğinden mi devreye giriyor mesela ? Görüşlerin neler ?
Haki konusunda bir açıklama gerçekten çok iyi olurdu. Şu ana kadar gördüklerimizi hesaba katarak bence kenbonshoku hakinin aynı busoshoku ve haoshoku haki gibi aktif hale getirilmesi gerekiyor. Haki türleri arasında kullanış olarak bir ayrım görmüyorum yani. Asıl farkı meydana getiren haki seviyesi ki gördüğümüz üzere haki insanı yoran bişi. Hakisi devasa olan açar vanaları uykusunda bile raad eder. Kıt kanaat geçinen de anca dövüşürken aktif hale getirir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık