Kardeşim kola koka yapamaması etkilemezmi sence Göz fazla etkilemez ama kol aynı şekilde değil.Yanlış anlamadım. Kolunun olmaması haki seviyesini neden etkilesin ki? Gözünün olmaması da aynı şekilde etkilemez. Mesele Doffy'nin tatmin edici olmayan kenbonshokusunun yerini doldurabilecek bir gözün eksik olması.
Haki konusunda bir açıklama gerçekten çok iyi olurdu. Şu ana kadar gördüklerimizi hesaba katarak bence kenbonshoku hakinin aynı busoshoku ve haoshoku haki gibi aktif hale getirilmesi gerekiyor. Haki türleri arasında kullanış olarak bir ayrım görmüyorum yani. Asıl farkı meydana getiren haki seviyesi ki gördüğümüz üzere haki insanı yoran bişi. Hakisi devasa olan açar vanaları uykusunda bile raad eder. Kıt kanaat geçinen de anca dövüşürken aktif hale getirir.
Koka kolaKardeşim kola koka yapamaması etkilemezmi sence Göz fazla etkilemez ama kol aynı şekilde değil.
Koka gibi dandik bir şeyle uğraşmıyor Shanks. Sen gene de Shanks'ın Sakazuki'yi nasıl durdurduğuna bir daha bak istersen.Kardeşim kola koka yapamaması etkilemezmi sence Göz fazla etkilemez ama kol aynı şekilde değil.
Koka kola![]()
Koka ismini ordan alıyor zaten.Koka kola![]()
Biliyorum bakmama gerek yok.Orada kullandıda demek istediğim 2 kollu shank var birde tek kollu shanks var.Koka gibi dandik bir şeyle uğraşmıyor Shanks. Sen gene de Shanks'ın Sakazuki'yi nasıl durdurduğuna bir daha bak istersen.
Shanks taşan hakisiyle isterse kendine sol kol yapabilir. Fazla takılmaya gerek yok.Biliyorum bakmama gerek yok.Orada kullandıda demek istediğim 2 kollu shank var birde tek kollu shanks var.
Haki vücudunda göre azalıp artmaz. Dersen ki sol koluyla saldırı yapamıyor o da hakiyle bağlantılı bişi değil. Ayrıca ona ihtiyaç duymadan yonkodan biri.Biliyorum bakmama gerek yok.Orada kullandıda demek istediğim 2 kollu shank var birde tek kollu shanks var.
Bence fazla uçmamak lazımShanks taşan hakisiyle isterse kendine sol kol yapabilir. Fazla takılmaya gerek yok.