Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O yüzden araya bir arc girecek gibi geliyor. Belki tayfaya alım da olur. Oda nın keyfini bekleyecez.
Bu arada Lawda bizim çocuğun önünden çekilecek gibi onun KK' likde gözü yok gibi.Tayfaya alıma gelicek olursa Barto gelicek diye düşünüyorum hem defans tayfayı korumak amaçlı hemde Adamın bariyeri kırılmazmış:) Belamyde gelicek gibi duruyor.

Dof adamın adını duyup tirtir titrerken bu söylediğini okumamış olim :) Ama g4ün süresini 1 arcta aşamaz aynı g3 gibi olucak bence .
Doffy tirtir titremedi. Yıllarca plan kurup bişiler hedeflerken bunun boşa gitmesi ihtimali gözünün önünde belirdi. Korktu ama titremedi. Ayrıca Oda planlı programlı bişi elde edilemeyeceğini göstermiş oldu. Gidecen ağız burun kıracam, başka yolu yok.

Doffy tirtir titremedi. Yıllarca plan kurup bişiler hedeflerken bunun boşa gitmesi ihtimali gözünün önünde belirdi. Korktu ama titremedi. Ayrıca Oda planlı programlı bişi elde edilemeyeceğini göstermiş oldu. Gidecen ağız burun kıracam, başka yolu yok.
Titremedi fakat çok korktu lawa yalvarıcaktı neredeyse şaka yapmayı felan kes diyordu hatırladığım kadarıyla buradan Kaidonun nasıl bir hayvan olduğunu çıkarabiliriz.Adamları bile rengin soldu felan dediler yani. Smokerin lafı aklıma geldi sen böyle deyince Bu denizde ileri doğru koşmassan ölüden farkın yok demektir diye bir şey söylüyordu.

Dofy kimseden korkacak , hele titreyecek bir adam hiç değil. Siz çok yanlış tanımışsınız. WB tsunami yaparken herkes sağa sola kaçarken, ortada tek gülen kişi oydu. Sadece planları yüzünden endişe duydu. Gerekirse Kaido ile bile dövüşür...

Dofy kimseden korkacak , hele titreyecek bir adam hiç değil. Siz çok yanlış tanımışsınız. WB tsunami yaparken herkes sağa sola kaçarken, ortada tek gülen kişi oydu. Sadece planları yüzünden endişe duydu. Gerekirse Kaido ile bile dövüşür...
Tırsıyo mu tırsmıyo mu ?:at:Üç buçuk atıcak adam degil Doffy.Alayına gider :)

Yukarıdaki videoyu izlersen sevinirim kaidonun sözü geçince yüz ifadesine ve suratına bakarsan dediğimi anlarsın. Kaidoyla dövüşür ama haşat olur boşuna Law kaidoya düşürmek istemedi dofu demek ki az çok tanıyor Kaidoyuda böyle bir şey söyledi.

Yukarıdaki videoyu izlersen sevinirim kaidonun sözü geçince yüz ifadesine ve suratına bakarsan dediğimi anlarsın. Kaidoyla dövüşür ama haşat olur boşuna Law kaidoya düşürmek istemedi dofu demek ki az çok tanıyor Kaidoyuda böyle bir şey söyledi.
Gerekirse Kaido yu da harcar, adam akıllı teke teke gidip dövüşecek değil ya . Sağlam plan yapmış , bu doğrultuda dengelerin değişmemesini istiyor. Yoksa vakti geldiğinde Kaido' nun fişini kendi çekecekti.
Teldeym çok yazamıyorum, video mangayı yansıtıyor mu tam olarak hatırlamadım? Izleyemedim?

Gerekirse Kaido yu da harcar, adam akıllı teke teke gidip dövüşecek değil ya . Sağlam plan yapmış , bu doğrultuda dengelerin değişmemesini istiyor. Yoksa vakti geldiğinde Kaido' nun fişini kendi çekecekti.
Teldeym çok yazamıyorum, video mangayı yansıtıyor mu tam olarak hatırlamadım? Izleyemedim?
O fişi Luffy çekti çekecek. :(

Kardeşim fişini çekicekti fakat adam korkuyor bilgisayara geçince bakarsın videoya Adam gülüyorken Law kaido dedği anda şaka yapmayı felan kesmelisin Cesarı vermek için ne istiyosun diye soruyor adamları bile Waka-sama yüzün morardı diyorlar sen hala diyorsun Dof alayını harcar. Bu adam yonkou 1TL değil.

Dof=Kral aday adayı. Smoker zamanında çok güzel söylemişti. "Bu denizde ilerlemeyenin ölüden farkı yoktur,onlar bunu çok iyi biliyor." tarzında bir sözü vardı.Dof tamam sağlam karakter ama öyle tahtına oturup kıç büyütmeyle,entrikalarla kral olamazdı,ki zaten olamadı da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık