Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alpamis

Sen Doflamingo ' nun söylediğine ne bakıyorsun, o kuyruğu dik tutmak için öyle söylüyor. O saldırıyı yapan Law ' ın dediği doğru, saldırıyı yapan adam hem de doktor. Dofy moral bozmak için hem de onları sevindirmeyip iyi bir blöfle karşılık veriyor . Adam her konuda aşmış işte şartları anında lehine çevirdi.
@meeteor Yoksa dedim ban yedikten sonra değiştin mi? Biz seni böyle seviyoruz.:)
@carpe d. em Evet senin yorumun.
Law'ın söylediğini dinlersek tünelin sonu çok b.. bir yere çıkıyor.:) Adam içten savunma yok dedi. Ve organların iz bırakmadan yok olacak dedi. Bırak olmuyor savunamıyorsun.:S

Sen Doflamingo ' nun söylediğine ne bakıyorsun, o kuyruğu dik tutmak için öyle söylüyor. O saldırıyı yapan Law ' ın dediği doğru, saldırıyı yapan adam hem de doktor. Dofy moral bozmak için hem de onları sevindirmeyip iyi bir blöfle karşılık veriyor . Adam her konuda aşmış işte şartları anında lehine çevirdi.
@meeteor Yoksa dedim ban yedikten sonra değiştin mi? Biz seni böyle seviyoruz.:)
Doffy'yi savunmak için Doffy'yi salla diyorsun ya. :D
Banı haketmiş olsaydım da Doffy vs Luffy hakkında böyle düşünürdüm. xD

Peki. :) Dofun meyvesi en bug meyvelerden ona rağmen bir Luffy değil zamanla sen de görürsün.

Law'ın söylediğini dinlersek tünelin sonu çok b.. bir yere çıkıyor.:) Adam içten savunma yok dedi. Ve organların iz bırakmadan yok olacak dedi. Bırak olmuyor savunamıyorsun.:S
Ben senin gibi tecrübeli değilim, senin 5-6 kişiye karşı aynı anda Lufy savunduğun oluyordu.
Lufy her zaman arc bosslarından güçsüz değil miydi? Kendisini aşarak onları yenmedi mi ? İlk defa bir arc bossuna başkasıyla birlikte bile dalmayı kabul etti işte. Sonra zaten aşacak Doffy' i. Buraya yazıyorum, Doffy ileride son savaşta en önemli taraflardan biri olacak. Oda bu adamı harcamaz, gelmiş geçmiş en derin karakteri .

Ben senin gibi tecrübeli değilim, senin 5-6 kişiye karşı aynı anda Lufy savunduğun oluyordu.
Lufy her zaman arc bosslarından güçsüz değil miydi? Kendisini aşarak onları yenmedi mi ? İlk defa bir arc bossuna başkasıyla birlikte bile dalmayı kabul etti işte. Sonra zaten aşacak Doffy' i. Buraya yazıyorum, Doffy ileride son savaşta en önemli taraflardan biri olacak. Oda bu adamı harcamaz, gelmiş geçmiş en derin karakteri .

Konu dışı ama;
@meeteor ,@carpe d. em
Her yorumu okudum ama siz niye ban yediniz, anlamadım.
Onu biz de anlamadık. xD

Alpamis

Sorun şu ki her ne kadar Law ile Luffy dövüşmüş olsa da Dof'da yalnız dövüşmüyordu. Bölümleri tek tek incelemek yerine arc'ı bütün olarak incelersek her şey daha net ortaya çıkıyor. Luffy Lucci'de zorlandığı kadar hiçbir arc bossunda zorlanmadı.

Luffy'nin arc bosslarından güçsüz olması ve kendini aşarak yenmesi hakkında yazdım. Bence onu oku, ona göre bir cevap yaz. Bekliyorum. http://korsanfan.com/konu/genel-tartışma.2012/page-579#post-395047

Captain Buggy

Bence Bluneo=Dof Kaido=Lucci bu gearlar falan hani

Edit:Yarım yamalak bi anlatım oldu ama anlarsınız heralde

2.Edit:Güç açısından değil gearları deneme açısından bence gear 5 Kaidoda açılacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık