Niye bu kadar hızlısın? :SÇok doğru bir yorum. Hani ilerde o adada bulmuş olduğu çok daha güçlü teknikler çıkarsa durum çok daha vahim.![]()
Niye bu kadar hızlısın? :SÇok doğru bir yorum. Hani ilerde o adada bulmuş olduğu çok daha güçlü teknikler çıkarsa durum çok daha vahim.![]()
Law'ın söylediğini dinlersek tünelin sonu çok b.. bir yere çıkıyor.Sen Doflamingo ' nun söylediğine ne bakıyorsun, o kuyruğu dik tutmak için öyle söylüyor. O saldırıyı yapan Law ' ın dediği doğru, saldırıyı yapan adam hem de doktor. Dofy moral bozmak için hem de onları sevindirmeyip iyi bir blöfle karşılık veriyor . Adam her konuda aşmış işte şartları anında lehine çevirdi.
@meeteor Yoksa dedim ban yedikten sonra değiştin mi? Biz seni böyle seviyoruz.
@carpe d. em Evet senin yorumun.
Doffy'yi savunmak için Doffy'yi salla diyorsun ya.Sen Doflamingo ' nun söylediğine ne bakıyorsun, o kuyruğu dik tutmak için öyle söylüyor. O saldırıyı yapan Law ' ın dediği doğru, saldırıyı yapan adam hem de doktor. Dofy moral bozmak için hem de onları sevindirmeyip iyi bir blöfle karşılık veriyor . Adam her konuda aşmış işte şartları anında lehine çevirdi.
Peki.Sen Doflamingo ' nun söylediğine ne bakıyorsun, o kuyruğu dik tutmak için öyle söylüyor. O saldırıyı yapan Law ' ın dediği doğru, saldırıyı yapan adam hem de doktor. Dofy moral bozmak için hem de onları sevindirmeyip iyi bir blöfle karşılık veriyor . Adam her konuda aşmış işte şartları anında lehine çevirdi.
Ben senin gibi tecrübeli değilim, senin 5-6 kişiye karşı aynı anda Lufy savunduğun oluyordu.Law'ın söylediğini dinlersek tünelin sonu çok b.. bir yere çıkıyor.Adam içten savunma yok dedi. Ve organların iz bırakmadan yok olacak dedi. Bırak olmuyor savunamıyorsun.:S
Onu biz de anlamadık. xDBen senin gibi tecrübeli değilim, senin 5-6 kişiye karşı aynı anda Lufy savunduğun oluyordu.
Lufy her zaman arc bosslarından güçsüz değil miydi? Kendisini aşarak onları yenmedi mi ? İlk defa bir arc bossuna başkasıyla birlikte bile dalmayı kabul etti işte. Sonra zaten aşacak Doffy' i. Buraya yazıyorum, Doffy ileride son savaşta en önemli taraflardan biri olacak. Oda bu adamı harcamaz, gelmiş geçmiş en derin karakteri .
Konu dışı ama;
@meeteor ,@carpe d. em
Her yorumu okudum ama siz niye ban yediniz, anlamadım.
Sorun şu ki her ne kadar Law ile Luffy dövüşmüş olsa da Dof'da yalnız dövüşmüyordu. Bölümleri tek tek incelemek yerine arc'ı bütün olarak incelersek her şey daha net ortaya çıkıyor. Luffy Lucci'de zorlandığı kadar hiçbir arc bossunda zorlanmadı.Ben senin gibi tecrübeli değilim, senin 5-6 kişiye karşı aynı anda Lufy savunduğun oluyordu.
Lufy her zaman arc bosslarından güçsüz değil miydi? Kendisini aşarak onları yenmedi mi ? İlk defa bir arc bossuna başkasıyla birlikte bile dalmayı kabul etti işte. Sonra zaten aşacak Doffy' i. Buraya yazıyorum, Doffy ileride son savaşta en önemli taraflardan biri olacak. Oda bu adamı harcamaz, gelmiş geçmiş en derin karakteri .
Luffy'nin arc bosslarından güçsüz olması ve kendini aşarak yenmesi hakkında yazdım. Bence onu oku, ona göre bir cevap yaz. Bekliyorum. http://korsanfan.com/konu/genel-tartışma.2012/page-579#post-395047Ben senin gibi tecrübeli değilim, senin 5-6 kişiye karşı aynı anda Lufy savunduğun oluyordu.
Okumuştum zaten, tekrar okudum.:SLuffy'nin arc bosslarından güçsüz olması ve kendini aşarak yenmesi hakkında yazdım. Bence onu oku, ona göre bir cevap yaz. Bekliyorum. http://korsanfan.com/konu/genel-tartışma.2012/page-579#post-395047