Olur mu olmaz mı bilmiyorum ama farklı bir bakış olmuş.Böyle bir düşünceyi paylaşması bile büyük cesaret.
Zoro=Sanji,maalesef böyle bir hurafe var.Bu konuda en çok garibime giden ana karakter ve tayfanın kaptanı olan Luffy'nin,Zoro'dan bariz güçlü olduğunu söyleyenlerin yine kurgu gereği Sanji'nin önünde olan Zoro için Zoro=Sanji demeleri.
Zoro tayfaya katıldığı arc,sadece bu arc Luffy'nin rakibini indirmediği arc.Bu durum,Zoro'nun farklı olduğunu gösterir bence.Luffy'den önce kutsal ejderi Zoro kesecekti,Bonney araya girdi,yine Zoro farkı.Sabondi'de Kid ile kapışmaktan çekinmeyen Apoo,Zoro için canavar diyor.Urouge söz dinleyecek bir tip değil diyor,kaptanına gönderme yapıyor.Zoro'nun kaptanını Kuma'nın elinden alması ne hikmetse buda Zoro'ya nasip oluyor.BAA'da kral hakiden kaptanına atıfta bulunması.Dressrosa'da amirali basit bir saldırıyla kontralaması,Dressrosa'da milletin Zoro hakkında söyledikleri ve şaşkınlıkları,Zoro'nun full kokaya tek atması.Zaman atlaması sonrası,Luffy ile Zoro arasında güç farkının açıldığını zannedenler yanıldılar.Zoro bariz bir şekilde kaptanının yaptıklarını,yapabilecek güce sahip.Güç konusundan ziyade Zoro ve Luffy'nin kişilik ve kaderleri birbirine çok benziyor aslında benim en çok dikkatimi çeken yerde burası yada bana öyle geliyor.
Kaptan Luffy,tayfası Zoro'dan güçlüdür mantığı doğru gibi dursa bile abartmamak lazım sırf kaptan olduğu için Zoro gerçeğini silmeye gerek yok.Zoro o dünkü çocuk değildir artık Nw'de bile kendini ve tayfayı koruyacak güçtedir.Bence Zoro zaman zaman Luffy'den bile güçlü görünmüştür.