Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anlıyorum güzel de yazmışsın ama ben Zoro'yu hiçbir zaman silmedim ki.Diyorum ya zaten bu adam resmi olmasa da 2. kaptan. Kaptanını temsil ediyor ve yeri geldi mi de tayfayı koruyacak olan kişi Zoro'dur. İllaki hayvan gibi güçlü olacak bu adam.Aralarında aman aman bir fark var demiyorum zaten.

Luffy'den zaman zaman daha güçlü görünmüştür lafına da katılıyorum ama sıkıntı şu ki yeri geliyor Sanji de Luffy'den güçlü görünebiliyor.Böylesine dengesiz birisi Luffy. :/
Seni kastetmedim zaten.:)
Zoro-Luffy kıyası yaparken bir kesim Zoro'yu bir türlü Luffy'nin yanına koyamıyor.

Alpamis

Olur mu olmaz mı bilmiyorum ama farklı bir bakış olmuş.Böyle bir düşünceyi paylaşması bile büyük cesaret.
Zoro=Sanji,maalesef böyle bir hurafe var.Bu konuda en çok garibime giden ana karakter ve tayfanın kaptanı olan Luffy'nin,Zoro'dan bariz güçlü olduğunu söyleyenlerin yine kurgu gereği Sanji'nin önünde olan Zoro için Zoro=Sanji demeleri.
Zoro tayfaya katıldığı arc,sadece bu arc Luffy'nin rakibini indirmediği arc.Bu durum,Zoro'nun farklı olduğunu gösterir bence.Luffy'den önce kutsal ejderi Zoro kesecekti,Bonney araya girdi,yine Zoro farkı.Sabondi'de Kid ile kapışmaktan çekinmeyen Apoo,Zoro için canavar diyor.Urouge söz dinleyecek bir tip değil diyor,kaptanına gönderme yapıyor.Zoro'nun kaptanını Kuma'nın elinden alması ne hikmetse buda Zoro'ya nasip oluyor.BAA'da kral hakiden kaptanına atıfta bulunması.Dressrosa'da amirali basit bir saldırıyla kontralaması,Dressrosa'da milletin Zoro hakkında söyledikleri ve şaşkınlıkları,Zoro'nun full kokaya tek atması.Zaman atlaması sonrası,Luffy ile Zoro arasında güç farkının açıldığını zannedenler yanıldılar.Zoro bariz bir şekilde kaptanının yaptıklarını,yapabilecek güce sahip.Güç konusundan ziyade Zoro ve Luffy'nin kişilik ve kaderleri birbirine çok benziyor aslında benim en çok dikkatimi çeken yerde burası yada bana öyle geliyor.
Kaptan Luffy,tayfası Zoro'dan güçlüdür mantığı doğru gibi dursa bile abartmamak lazım sırf kaptan olduğu için Zoro gerçeğini silmeye gerek yok.Zoro o dünkü çocuk değildir artık Nw'de bile kendini ve tayfayı koruyacak güçtedir.Bence Zoro zaman zaman Luffy'den bile güçlü görünmüştür.
Hocam olaylara her zaman bu şekilde bakıyorsan. Mihawk'ın söylediği tek söz ile Luffy-Zoro kıyasına girilmemesi gerektiğini kabul etmiş olman gerekirdi. Bu her zaman gösteriliyor. Ya bu Luffy'nin ağzındanda çıktı.
Zoro bile Pica'ya kaptanım senin gibilerle uğraşacak biri değil derken ne demek istiyordu ? Az çok belli her şey.:S

Ayrıca Zoro'yu silen de yok. Zoro zaten baya güçlü biri. Ve Sanji'den de daha güçlü. Ama Luffy ile eşit veya denk diyenler büyük yanılgı içindeler bence.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sanji bu dakikadan sonra Zoro'nun estirdiği rüzgarla dövüşür , oda saçlarını ahenkle dans ettirir.

One Piece ara vermişken eski sayılara göz atıyordum dikkatimi çekti şu sayfalar.. En güçlü Kid olduğunu düşünmeye başladım bu sayfalardan sonra kafes kalktığında ittifakla yonkoulardan birini devirmiş şekilde karşımıza çıkarsa veya ölürse şaşırmam açıkçası..
Yalnız 1. resimde en güçlü en soldaki ortada ki değil :/

Olur mu olmaz mı bilmiyorum ama farklı bir bakış olmuş.Böyle bir düşünceyi paylaşması bile büyük cesaret.
Zoro=Sanji,maalesef böyle bir hurafe var.Bu konuda en çok garibime giden ana karakter ve tayfanın kaptanı olan Luffy'nin,Zoro'dan bariz güçlü olduğunu söyleyenlerin yine kurgu gereği Sanji'nin önünde olan Zoro için Zoro=Sanji demeleri.
Zoro tayfaya katıldığı arc,sadece bu arc Luffy'nin rakibini indirmediği arc.Bu durum,Zoro'nun farklı olduğunu gösterir bence.Luffy'den önce kutsal ejderi Zoro kesecekti,Bonney araya girdi,yine Zoro farkı.Sabondi'de Kid ile kapışmaktan çekinmeyen Apoo,Zoro için canavar diyor.Urouge söz dinleyecek bir tip değil diyor,kaptanına gönderme yapıyor.Zoro'nun kaptanını Kuma'nın elinden alması ne hikmetse buda Zoro'ya nasip oluyor.BAA'da kral hakiden kaptanına atıfta bulunması.Dressrosa'da amirali basit bir saldırıyla kontralaması,Dressrosa'da milletin Zoro hakkında söyledikleri ve şaşkınlıkları,Zoro'nun full kokaya tek atması.Zaman atlaması sonrası,Luffy ile Zoro arasında güç farkının açıldığını zannedenler yanıldılar.Zoro bariz bir şekilde kaptanının yaptıklarını,yapabilecek güce sahip.Güç konusundan ziyade Zoro ve Luffy'nin kişilik ve kaderleri birbirine çok benziyor aslında benim en çok dikkatimi çeken yerde burası yada bana öyle geliyor.
Kaptan Luffy,tayfası Zoro'dan güçlüdür mantığı doğru gibi dursa bile abartmamak lazım sırf kaptan olduğu için Zoro gerçeğini silmeye gerek yok.Zoro o dünkü çocuk değildir artık Nw'de bile kendini ve tayfayı koruyacak güçtedir.Bence Zoro zaman zaman Luffy'den bile güçlü görünmüştür.
İki sebebi var bu dediklerinin. Birincisi, Zoro Japon'dur ve E. Oda milliyetçi olduğundan yere göğe sığdıramıyor Zoro-samasını. İkincisi, Mr. Prince saolsun bu dediklerini yapabilecek kadar yaşayabildi.

Öncelikle çok hızlısın, sayfayı yenileyemeden cvp atıyorsun. Bu konu da hayranım sana.
G4 ' e gayet dayandı yarım Dofy, Tam güçtekini hayal edemiyorum.% vermek istemiyorum ama iç organlardan hasar yemiş adam G4 ' e karşı durdu, hani başkası yerse ölecek olan law 'ın saldırıdan sonra. Ben Law ' ın yalancısıyım.
Yarım Doffy... :)

Yalnız 1. resimde en güçlü en soldaki ortada ki değil :/
Aynen, en güçlü amiral Borsalino'dur. Ayrıca ikinci resimde Luffy'den başlıyor sıralama. :S

Alpamis

gyjbsch

Organları olmadan yaşıyor di mi ? Olayların sadece işine yarayan kısımlarını söylüyorsun ve olup bitiyor yani. Neyse laf anlatmaya çalışmayacağım. Bu konuyu kaç defa tartıştım.:S

@Alpamis
An itibari ile söylediğim şeyler genel düşüncelerim değil tabi.Kaptanına saygı meselesi için,hayır yani ne olmasını bekliyelim,Zoro sen kimsin ayakları mı yapsın iki sene öncesinde bile yapmamış ki zaten öyle bir karakter değil.BAA'da dedikleri yada Pica'ya söyledikleri,kaptanının gücünü kabul ettiğini gösteriyor ama bu Zoro kaptanından çok çok güçsüz demek mi oluyor?Bence Zoro gayette Luffy'nin yapabileceklerini,yapacak güce sahip,alacağı uplar,gösterdiği ve göstermedikleriyle.
Eşit diyemem tabi ama denk derim.

@Alpamis
An itibari ile söylediğim şeyler genel düşüncelerim değil tabi.Kaptanına saygı meselesi için,hayır yani ne olmasını bekliyelim,Zoro sen kimsin ayakları mı yapsın iki sene öncesinde bile yapmamış ki zaten öyle bir karakter değil.BAA'da dedikleri yada Pica'ya söyledikleri,kaptanının gücünü kabul ettiğini gösteriyor ama bu Zoro kaptanından çok çok güçsüz demek mi oluyor?Bence Zoro gayette Luffy'nin yapabileceklerini,yapacak güce sahip,alacağı uplar,gösterdiği ve göstermedikleriyle.
Eşit Diyemem ama denk derim derken? İkisi de aşağı yukarı aynı kapıya çıkıyor :/

gyjbsch

Organları olmadan yaşıyor di mi ? Olayların sadece işine yarayan kısımlarını söylüyorsun ve olup bitiyor yani. Neyse laf anlatmaya çalışmayacağım. Bu konuyu kaç defa tartıştım.:S
Ama sözlerimi çarpıtıyorsun, ben senin yorumlarını okumayı seviyorum.
%100 sağlıklı biriyle , ciğer veya böbrek nakli olmuş ya da iflas etmek üzere olan bir kişi aynı olabilir mi? Biri 10 metre koşamaz, diğeri çok rahat maraton koşar. Dofy ' i hiç mi etkilemedi bu saldırılar, adam kendini savunmadı bile direkt g4 e kendini bıraktı. Belki de hareket etmeye çalışırken yapamadı yediği saldırı yüzünden.
@meeteor Haksız mıyım?

Alpamis

@Alpamis
Kaptanından çok çok güçsüz demedik zaten.:) Zoro baya güçlü. Aralarında uçuk bir fark yok zaten.Neyse seri daha da ilerledikçe daha da netleşir bu durum sizin açınızdan. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık