Alpamis
Aynen Sabo dövüşü gösterir her şeyi.Anladım. Sabo dövüşünden sonra iyice belli olur zaten cidden ezik biri olup olmadığı
Aynen Sabo dövüşü gösterir her şeyi.Anladım. Sabo dövüşünden sonra iyice belli olur zaten cidden ezik biri olup olmadığı
Bariz fark var. Bir tarafta ilk ciddi rakipte ayağı çatlayan Sanji diğer tarafta henüz ciddi rakip bulamayan Zoro. Oda, Pica'ya full beden haki yaptırarak Sanji ile Zoro arasındaki farkı görmemizi sağladı bence.Zoro ile Sanji arasında fark yok. :/
Sanjinin vücudu normal halinde değildi o an Nami içindeyken hasar aldı ve dofun tek elle tutulur adamına karşı dövüştü. Bacağı çatlasa da o durumda yenilmedi. Vergo Picadan güçlüdür o haldeki hasarlı Sanjiyi yenemedi. Zoro Sanjiyi yenemez öyle bir veri yok bunu destekleyecek. Berabere olur ikisinin dövüşü.Bariz fark var. Bir tarafta ilk ciddi rakipte ayağı çatlayan Sanji diğer tarafta henüz ciddi rakip bulamayan Zoro. Oda, Pica'ya full beden haki yaptırarak Sanji ile Zoro arasındaki farkı görmemizi sağladı bence.
Sanjinin vücudu normal halinde değildi o an Nami içindeyken hasar aldı ve dofun tek elle tutulur adamına karşı dövüştü. Bacağı çatlasa da o durumda yenilmedi. Vergo Picadan güçlüdür o haldeki hasarlı Sanjiyi yenemedi. Zoro Sanjiyi yenemez öyle bir veri yok bunu destekleyecek. Berabere olur ikisinin dövüşü.
Sanji de onu yenemedi. :/ Zoro Pica'yı doğradı bildiğin. :/Sanjinin vücudu normal halinde değildi o an Nami içindeyken hasar aldı ve dofun tek elle tutulur adamına karşı dövüştü. Bacağı çatlasa da o durumda yenilmedi. Vergo Picadan güçlüdür o haldeki hasarlı Sanjiyi yenemedi. Zoro Sanjiyi yenemez öyle bir veri yok bunu destekleyecek. Berabere olur ikisinin dövüşü.
Sen zoro fanısın dimiSanji de onu yenemedi. :/ Zoro Pica'yı doğradı bildiğin. :/
Şimdi ben de Sanji'nin Zoro'dan bi tık aşağıda olduğunu düşünüyorum. Ben de mi Zoro fanıyım :/Sen zoro fanısın dimiAdamlar sana anlatıyor anlamamakta ısrar ediyorsun ?