Zaman çok daha güçlenirler ya. Zaten seviye 6 diye hepsini god sanmamak lazım. Ace de oradaydı Pizarro da Croco da. Bence hepsi ayrı dünyalarda. Yani Brook'un, Robin'in rakiplerini çok uçuk düşünmemek lazım. Sağ-sol kollar ve 3. adam fenadır. Bence onlar da Shiryu-Pizarro ve Sanjuan Wolf. Tabi Shiryu kesindir sadece.
Ray dedin ama o gümüşse bakır var bir de. Scopper Gaban. Altın-gümüş-bakır. Bir üçleme var gibi geldi bana. Bilmiyoruz Gaban'ı. Ray dengi çıkarsa ben kimsenin saçma bulacağını sanmıyorum. Çünkü adam dememiş Ray farklı şekilde öndedir Gaban'dan vs diye. Zoro fanı konusunda haklısın
Zoro şu an için de bence en yakın adamdır genelde çok ciddi farklar var gibi duruyor.
Evet 2 mantıksızlık var 1- Bu adamın okama kenpo göstermemesi ve gördüklerimizin yetersiz olması. Dedim ya 6 ayda tuğamiral seviyesine gelen ve aralarda çıkan düşmanlarla bu hale gelen adam 2 yıl full güçlenmek için okamalarla tekmeleşiyorsa, haki açıyorsa 2 tip, oradan yeni teknikler kapıyorsa çok daha fazlası olmalı.
2-Senin dediğin, insan Dof'a dalarken neden en güçlü tekniği kullanmaz. Hadi diyelim ki spectre en güçlüsü ki harbi fena saldırı onu ayıralım. Ee tek vuruşlar? Tek vuruşluk tekmelerde de mi okama kenpo tekniklerin yok oğlum? Bu adam dj ile gidecekse ne demeye eğitim aldı

Eğitim almasa da 2 sene içinde yapacağı şeyler bunlar.
Ortada bir mantıksızlık var ama ben 1 numaranın ağır bastığını düşünüyorum. Çünkü mangaka bir şeyi yapmak istiyorsa mantıksız da olsa yapar. Yani Sanji'nin her şeyini göstermek istemediyse bitmiştir. Misal ipler iletişimi kesiyor, Sugar surat ifadesinden falan bayılıyor.