Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji'nin artık Zoro ile kıyaslanmaması lazım, Sanji 'nin spectresi Dof'un sırtındaki kürkü bile estiremiyorken , Zoro ada gibi Pica'ı baştan başa kağıt gibi kesiyor.Zoro o saldırıyı Dof'a vursa kürk mü kalır.
Sanji iyidir hoştur ama Zoro artık onun için hayal, bir kere klasmanları farklı Luffy ve Zoro artık aştı , yeni jenerasyonun 11 novası arasındalar ve artık o kulvarın hakkını veriyorlar.
Sanji ne yazık ki o mertebede değil.

Bunu söylersem tepki toplarım belki ama ben Zoro'nun Sanji'de zorlanacağını dahi düşünmüyorum denk dövüşmeyi felan geçtim.

Zoro 200 bölümdür hiç kasmıyor ciddileşmiyorsa vardır altında bir iş , rakipleri güçlüdür değildir felan değil Pica gayet üstün bir adam, herifin yeteneğini geçtim full beden haki yapabilecek kadar hakisi bile var.2 dk da Zoro paketledi .
Nerede geçti o kürkün kırılacağı? Taş kesiyor yahu? Dof'un kürkünün sertliğini bilmiyorken nasıl bir mantık kurdun? Taştan daha hafif diye bir şey mi geçti? Taşı kesen onu keser diye bir şey mi geçti? G2'li gatlinge de dayanıyor ? Çöp mü Luffy'nin yumrukları? Yoksa Dof mu hayvan? Dof o spectreyi vücuduna yese kan revan içinde kalır la? Bir darbeden korunmak başkadır, darbeyi yediğinde hasar almamak başkadır. Dof karşıladı, almadı. Ama Luffy'nin red hawk vurduğundaki gibi savunmasız şekilde yakalayıp gövdesini tekme manyağı yapsa kan alır. Bu açık bence.

Sanji 2 yıl önceki en güçlü tekniğinden daha iyi teknikler gösterdi Sperctra ve Memories
Zoro 2 yıl önceki en güçlü tekniğini daha kullanmadı.

Fark bence ortada Sanji yeni teknikler çıkartır çıkartmasına da "Bana kılıcı öğret" diyen Zoronun da çıkartmayacağını mı sanıyorsunuz.
Sanji'den bir seviye üstün benim gözümde.

Sanji 2 yıl önceki en güçlü tekniğinden daha iyi teknikler gösterdi Sperctra ve Memories
Zoro 2 yıl önceki en güçlü tekniğini daha kullanmadı.

Fark bence ortada Sanji yeni teknikler çıkartır çıkartmasına da "Bana kılıcı öğret" diyen Zoronun da çıkartmayacağını mı sanıyorsunuz.
Sanji'den bir seviye üstün benim gözümde.
İki yıl önceki en güçlü saldırıdan kastın Asura ise, bu saldırı Asura'yı üçe katlar.
http://www.mangastream.to/one-piece-chapter-779-page-11.html

Şurada da tüm kılıçlarını saf haki ile karartıyor
http://www.mangastream.to/one-piece-chapter-779-page-14.html

Daha başlarda yine Pica'ya 1080 pound attı. Zoro da bir sürü yeni ve eskisinden çok daha güçlü teknik kullandı.

İki yıl önceki en güçlü saldırıdan kastın Asura ise, bu saldırı Asura'yı üçe katlar.

Daha başlarda yine Pica'ya 1080 pound attı. Zoro da bir sürü yeni ve eskisinden çok daha güçlü teknik kullandı.
Daha Asura'yı göstermedi ama Asura ile Mihawk'ı bile çizmiş gibi merak ettiriyor nasıl bir seviyeye geldigini.

Sansen Sekai tekniğini Mihawk ile dövüşünde kullanmıştı onun bir üstü işte.
1080 poudun gücünü bir Asurayı görelim ona göre yorumlayalım. 2 sene önceki slashlar mı güçlüydü Asura tekniği mi desek herkes Asura derdi şimdi de öyledir.

Asura ile birlikte kokanın yıkıcılığını yada gücünü görmek lazım çok güçlü olacağı kesin ki daha iyileride vardır.
Zaten basit bir teknik olsa sona saklamazdı.

Bu saldırı sanzen sekai nin üst versiyonu işte. Bütün tekniklerini geliştirmiş. Asuranın gelişmiş hali çok daha güçlüdür

Daha Asura'yı göstermedi ama Asura ile Mihawk'ı bile çizmiş gibi merak ettiriyor nasıl bir seviyeye geldigini.
Bu saldırı sanzen sekai nin üst versiyonu işte. Bütün tekniklerini geliştirmiş. Asuranın gelişmiş hali çok daha güçlüdür
Hakili Senzen Sekai bir nevi gelişmiş Asura zaten. Asura ile yüksek tekkaili birini kesebildi, bununla da full haki korumalı birini kesti.

Ama Asura'nın gelişmiş hali de çıkarsa daha güzel olur tabi. Tam hakili 9 kılıç. Hatta Zoro'nun kendisi de tam beden hakili, kapkara olacak falan, aşırı haki yüklenmesinden ateş çıkacak kılıçlarından (Luffy'nin Red Hawk gibi) Dehşet saldırı olur ha. :a:

Zaman çok daha güçlenirler ya. Zaten seviye 6 diye hepsini god sanmamak lazım. Ace de oradaydı Pizarro da Croco da. Bence hepsi ayrı dünyalarda. Yani Brook'un, Robin'in rakiplerini çok uçuk düşünmemek lazım. Sağ-sol kollar ve 3. adam fenadır. Bence onlar da Shiryu-Pizarro ve Sanjuan Wolf. Tabi Shiryu kesindir sadece.

Ray dedin ama o gümüşse bakır var bir de. Scopper Gaban. Altın-gümüş-bakır. Bir üçleme var gibi geldi bana. Bilmiyoruz Gaban'ı. Ray dengi çıkarsa ben kimsenin saçma bulacağını sanmıyorum. Çünkü adam dememiş Ray farklı şekilde öndedir Gaban'dan vs diye. Zoro fanı konusunda haklısın :D

Zoro şu an için de bence en yakın adamdır genelde çok ciddi farklar var gibi duruyor.

Evet 2 mantıksızlık var 1- Bu adamın okama kenpo göstermemesi ve gördüklerimizin yetersiz olması. Dedim ya 6 ayda tuğamiral seviyesine gelen ve aralarda çıkan düşmanlarla bu hale gelen adam 2 yıl full güçlenmek için okamalarla tekmeleşiyorsa, haki açıyorsa 2 tip, oradan yeni teknikler kapıyorsa çok daha fazlası olmalı.

2-Senin dediğin, insan Dof'a dalarken neden en güçlü tekniği kullanmaz. Hadi diyelim ki spectre en güçlüsü ki harbi fena saldırı onu ayıralım. Ee tek vuruşlar? Tek vuruşluk tekmelerde de mi okama kenpo tekniklerin yok oğlum? Bu adam dj ile gidecekse ne demeye eğitim aldı :D Eğitim almasa da 2 sene içinde yapacağı şeyler bunlar.

Ortada bir mantıksızlık var ama ben 1 numaranın ağır bastığını düşünüyorum. Çünkü mangaka bir şeyi yapmak istiyorsa mantıksız da olsa yapar. Yani Sanji'nin her şeyini göstermek istemediyse bitmiştir. Misal ipler iletişimi kesiyor, Sugar surat ifadesinden falan bayılıyor.
Tayfada 2 tane kral unvanlı adam var şu ana kadar ve Gaban'a da öyle bir unvan verileceğini sanmam.Bu 2'sine de kral denildiyse bence vardır bir bildiği :D
Yine de bakır bunlar gibi soy metal değil :D O yüzden aralarının iyice açılacağını düşünüyorum.Bence de açılmalı yoksa Zoro-Luffy-Sanji'yi sal NW'ye 3 kişiyle fethederler orayı :D
Diyorum ya Zoro fanı Oda diye.Zoro'yu hiçbir zaman Luffy'nin çok fazla arkasına koymadı.Lucci olayında bile Luffy ölümüne zorlandı.Zoro o kadar kötü değildi.Hemen arkasındaki arcta da adam üzerinden dayanıklılık şov yaptı.
Sanji-Vergo olayı da sıkıntılı bir durumdu bence.Sanji o kadar kolay bacağı çatlatmamalıydı.Gastanet'de o hale geliyorsa vücudu daha gitmesi gereken çok yol vardır.
Her şeyini göstermemiştir yine de belirli fikirler verdi bu zamana kadar olanlar.Yoksa Dof ile uçarak savaştı.Buna alışık değil diyebiliriz ama Vergo olayı asıl sıkıntılı olan.Adamın silahı çatladı.Kaburgaları falan çatlasa önemli değil.
Ben kafamda vs'ler oluşturmuştum aslında.
1.Luffy-Teach
2.Zoro-Shiryu
3.Usopp-Van Auger
Bu 3'ü kesin.
4.Catherine Devon-Robin
5.San Juan Wolf-Chopper
6.Lafifte-Brook
7.Vasco Shot-Nami
8.Burges-Franky
9.Pizzaro-Sanji
Bence böyle olacak.Kimse katılmadığını düşünürsek düşüncelerim böyle.

Roronoa Zoro

@Phoneix
Sana 5 satır cevap yazdım elektirkler kesildi, sonra da bi' daha girmedim genel tartışmaya o hayal kırıklığıyla :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık