Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de en güçlü Wb'yi düşünüyorum.
Hatta Akainu'nun bazı yonkoulardan güçlü olabileceğini de düşünüyorum. Hatta Doffy'nin de handikaplı da olduğunu düşünüyorum ama Doffy'nin senin dediğin gibi amiral seviyesinde olduğunu düşünmüyorum.

Bu banaydı sanırım :D
Eğer o tekme yüzünde değil de elleri kokalıyken olsaydı dediğine katılırdım ama Doffy en azından biraz da olsa korunayım mantığıyla yüzüne koka yapıyor.
Ayrıca 2 koka karşılaştığı zaman savunmanın etkilenmediği sahneler var. Mesela Doffy Luffy g4'e geçmeden beni gıdıklıyorsun falan diyordu. Yani etki bile etmemiş. O saldırıları elle durdurduğu zaman da pek etkilenmiyordu.
Ayak yapıyor la orda :/ Dofun huyudur sinir etmek. 1 bölüm önce gearsız ağzına ağzına çakıyordu Luffy :/
Neyse ben uyucam yarın etiketleyip yazarım sana :D

@Kenpachi O tahrik amaçlıydı biraz. Bu sayıda bile bir kere bile adam akıllı vuramadığı birine sana tek atmak neymiş öğreteceğim diyor o kadar dayağın üstüne. Çok ciddiye alma her lafını Dofun. ;)

Ayak yapıyor la orda :/ Dofun huyudur sinir etmek. 1 bölüm önce gearsız ağzına ağzına çakıyordu Luffy :/
Neyse ben uyucam yarın etiketleyip yazarım sana :D
Ben pek etkilediğini sanmam. g4'ü yeyince nerede olduğunu şaşıran Dof'un o tepkiyi gerçekten etkilenmediği için verdiğini düşünebiliriz ki Red Hawk bile öyle çok fazla etki etmedi.
@Kenpachi O tahrik amaçlıydı biraz. Bu sayıda bile bir kere bile adam akıllı vuramadığı birine sana tek atmak neymiş öğreteceğim diyor o kadar dayağın üstüne. Çok ciddiye alma her lafını Dofun. ;)
Bu sayıda çünkü Luffy bitikken geldi. Normal öyle düşünmesi bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık