Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy meyvesiyle Lawın tekniğini bastırdı en fazla %10 luk bir hasar vermiştir. O da Lawın meyvesinin hatrına fazladan söylüyorum. Gama knife beyin cerrahide kullanılar bir şey. Oda bunu parçalama kesme diye almış Dof da hemen geri dikti.
Dofy amiralle kapışsa bu kadar tek taraflı olacağını düşünüyor musun? Ya Lufy çoktan amiral seviyesini falan aştı gitti ya da Dofy çok büyük handikaplar içinde savaşıyor. Bu adam g4 'e dokunamadı hiç mi anormal gelmiyor size bu durum.:S
Lufy hiç oyalanmasın doğrudan yonkou kapısına dayansın , nasıl olsa göstermediği teknikleri vardır daha. Biraz da kendini aşarsa yonkouları tek tek indirir.

Dofy amiralle kapışsa bu kadar tek taraflı olacağını düşünüyor musun? Ya Lufy çoktan amiral seviyesini falan aştı gitti ya da Dofy çok büyük handikaplar içinde savaşıyor. Bu adam g4 'e dokunamadı hiç mi anormal gelmiyor size bu durum.:S
Lufy hiç oyalanmasın doğrudan yonkou kapısına dayansın , nasıl olsa göstermediği teknikleri vardır daha. Biraz da kendini aşarsa yonkouları tek tek indirir.
G4 ün bazı eksikleri var hala ama Luffy daha baa da zaten meydan okudu birine diğerinin işlerine çomak soktu sonra. Kendine güveni olmasaydı bu kadar rahat konuşmazdı. Hala daha görmediğimiz teknikleri vardır. Dezavantajlarını giderir 1-2 arc belki ama Luffy şu g4 haliyle bu serideki kimseye ezilmez.

Gözünün önüne Wb'nin deprem yumruğunu getir ve ona göre yorum yap bence :D Öyle kolay değil yani.

Gözünün önüne Wb'nin deprem yumruğunu getir ve ona göre yorum yap bence :D Öyle kolay değil yani.
WB sonuçta en güçlüydü. Ne kadar kaybeden de olsa.
O kadar sağlam saldırı gücü olan bir şey beklemiyorum. Bence diğer yonkoular, Akainu veya o ayarda çıkacaklar. Ama Akainu 'yu da daha güçlü olarak düşünün. Herkese bir güç artışı verecektir. Dofy handikaplıydı. Yoksa böyle bir şey ortaya çıkmazdı. 2 bölüm sabredin , yakında anlayacağız ne olduğunu.

WB sonuçta en güçlüydü. Ne kadar kaybeden de olsa.
O kadar sağlam saldırı gücü olan bir şey beklemiyorum. Bence diğer yonkoular, Akainu veya o ayarda çıkacaklar. Ama Akainu 'yu da daha güçlü olarak düşünün. Herkese bir güç artışı verecektir. Dofy handikaplıydı. Yoksa böyle bir şey ortaya çıkmazdı. 2 bölüm sabredin , yakında anlayacağız ne olduğunu.
Ben de en güçlü Wb'yi düşünüyorum.
Hatta Akainu'nun bazı yonkoulardan güçlü olabileceğini de düşünüyorum. Hatta Doffy'nin de handikaplı da olduğunu düşünüyorum ama Doffy'nin senin dediğin gibi amiral seviyesinde olduğunu düşünmüyorum.

Bu arada Dofun armament işe yaramadı diyorsunda, 2 koka karşılaştığı zaman savunma yapan tarafın hasar görmediği tek bir sahne bile yok :/
Bu banaydı sanırım :D
Eğer o tekme yüzünde değil de elleri kokalıyken olsaydı dediğine katılırdım ama Doffy en azından biraz da olsa korunayım mantığıyla yüzüne koka yapıyor.
Ayrıca 2 koka karşılaştığı zaman savunmanın etkilenmediği sahneler var. Mesela Doffy Luffy g4'e geçmeden beni gıdıklıyorsun falan diyordu. Yani etki bile etmemiş. O saldırıları elle durdurduğu zaman da pek etkilenmiyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık