Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

-kaido hep indirmeye oynadı tamgüç yani hmm düşünelim luffynin g5 formu en güçlü formu ve kaido gücünün büyük bi kısmı tükenmişken luffynin gear5 formuna üstün geliyordu bajaranga kadar hatta kaido üstün bile diyebiliriz dövüşlere bakalım istersen.

kaido gördüğün gibi bajrang guna kadar bile luffye üstün taraf
kaido vs bajrang gun

istese kaçabilir ama kaçmıyor eriticeğim diyor kaçsa zaten luffynin şansı kalmıycak daha :)

kaido bajrang gun saldırısına bile üstün geliyordu başta

en son kısımda ikiside yere düşüyor ve bitiyor yorgun kaido=g5 luffy

-yukarıdaki panellerden anlıycağın üzre kaido her panel nefes nefese buda sınırına dayanmış halde olduğunu gösteriyor :)

tam güç kaido>yorgun kaido=g5 luffy<kizaru
Bu indirmeye çalışmadı anlamına mı geliyor? Ben Kaido üstün gelmedi demedim ki. Dalga gecmelik bir durum yok. Ömrü billah böyle savaşmamıştır adam.
Ayrıca Luffy yorgun değilmiş gibi yorum atmışsın o da ayrı bir nokta.

Son düzenleme:
Kaido dışında biriylemi dövüştü ? Kaidoyla savaşırken yoruldu çocuk ? Bunu kaidonun nefi ile eşdeğermi tutucaz?
Kaido'ya denk seviyede başlamadı dövüşe. Luffy Kaido'dan güçsüzdü zaten. Burada bahsedilen şey Kaido'daki performansının Kizaru'dakiyle kıyaslanamayacak seviyede olması. Bunun itiraz edilecek bir şeyi yok.

O savaş şu ana kadar gördüğümüz en zirve savaştı ayrıntılı olarak.

Kaido'ya denk seviyede başlamadı dövüşe. Luffy Kaido'dan güçsüzdü zaten. Burada bahsedilen şey Kaido'daki performansının Kizaru'dakiyle kıyaslanamayacak seviyede olması. Bunun itiraz edilecek bir şeyi yok.

O savaş şu ana kadar gördüğümüz en zirve savaştı ayrıntılı olarak.
sana önceden dediğim gibi luffy rakibine göre savaşıyor kizaruda çok clash atalım sen bana vur ben sana vuriyimli dövüşen bir adam değil sonuçta bukadar sert bir dövüş görmemen çok normal bir durum kizaru luffynin g5 e kadar her formuna üstündü ve g5 ile de eşit çarpışabildiğini gördük 3 kez luffy temassız kullanırken eşitlerdi yani ve offscreen dövüştede birbirlerine üstün gelen taraf olmadı luffy artık meyvesine birazdaha fazla güveniyor gibi duruyor yoksa kizaruya karşı dövüşüne plot demek dışı şans yok ama güç kıyaslarında plot kelimesini çok zorda olmadıkça kullanmıyorum ben.

sana önceden dediğim gibi luffy rakibine göre savaşıyor kizaruda çok clash atalım sen bana vur ben sana vuriyimli dövüşen bir adam değil sonuçta bukadar sert bir dövüş görmemen çok normal bir durum kizaru luffynin g5 e kadar her formuna üstündü ve g5 ile de eşit çarpışabildiğini gördük 3 kez luffy temassız kullanırken eşitlerdi yani ve offscreen dövüştede birbirlerine üstün gelen taraf olmadı luffy artık meyvesine birazdaha fazla güveniyor gibi duruyor yoksa kizaruya karşı dövüşüne plot demek dışı şans yok ama güç kıyaslarında plot kelimesini çok zorda olmadıkça kullanmıyorum ben.
Luffy bir kez kullandı temassız. Adam akıllı kral haki de kullanmadı.

Luffy kral hakiyi Kaido'daki gibi kullansa base modta döver Kizaru'yu.

Hibrit form Kaido ile uzun bir süre baş bas çarpıştı. Benim diyeceklerim bunlar.

Luffy bir kez kullandı temassız. Adam akıllı kral haki de kullanmadı.

Luffy kral hakiyi Kaido'daki gibi kullansa base modta döver Kizaru'yu.

Hibrit form Kaido ile uzun bir süre baş bas çarpıştı. Benim diyeceklerim bunlar.
3 panel geçiş olarak o attığın kısım 1 dıştan görünüş diğer iki panelde dahda yakınlaşıolar onlar komple çarpışma zaten temassız var yıldırım yok ama çok net bi çizimde değil animedede eklenmedi garip şekilde ama o arada offscreen dövüşte eşit oldukları belli yani.

luffy base modda kizaruya girdi tek elle durduruldu zaten kral hakisi yıldırımları çıkıyordu temassız yoktu sadece?

base luffynin hızı kizaruyamı yetecek ?

g4 luffy kizaruya vuramıyorken bu dediğin komik

base luffy kaido ile eşit gitti ama kaido g5 i dövebiliyordu yorgunken sence kaido base luffye karşı tam güç saldırıyormuydu ?

ap olarak eşit çarpışıyorlardı evet ama hız ve diğer statlarda kaido bariz üstündü kizaruda luffynin g4-base-g2 formlarından hız olarak üstün haki olarak acoc kaplaması ile luffy üstündür ama vuramadıktan sonra neye yarar işte :(

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık