İnsanlığın zirvesi dedi ve kanları olduğunu söyledi. Franky hatta akn bile yarattın mı demişti.Nerede diyordu hatırlamiyorum
İnsanlığın zirvesi dedi ve kanları olduğunu söyledi. Franky hatta akn bile yarattın mı demişti.Nerede diyordu hatırlamiyorum
Duyguları var zaten. Empati ve sempati'den yoksunlar. Bu onların duygularını büyük oranda kısıtlıyor tabii ki.Duygu gösterdikleri de oluyorlar. Nami'yi görünce gözlerinden kalp çıkıyor, gülüyorlar, sinirleniyorlar... Hepsini geçtim, Vegapunk Seraphimler için insan "canlı" diyor. Kanları akan, canlı varlıklar.
Oraya bir Killer yazmanızı rica edeceğim.@Montana
Kel vs Zoro
Kel ve kaytap bıyıklı vs Luffy
Baygın gözlü sıska adam vs Law
Baston reis vs Kid
Bimbo genç vs Sanci mi olur, yoksa çatı beşlisinden mi devam eder?
![]()
Yakıştı cidden. Bakalım yeni neslin 5 zirvesi ileride gözükecek mi?Oraya bir Killer yazmanızı rica edeceğim.
Çok kötü çok. Bugün de Sanci fanı olarak uyanmadığım için şanslıyım.Sanji peluştan bile dayak yiyor ha...
Baştaki Sabo olur eğer genç jenerasyonun potansiyel isimleri dövüşecekse.Kimse kusura bakmasın Killer’da o çap yok.@Montana
Kel vs Zoro
Kel ve kaytan bıyıklı vs Luffy
Baygın gözlü sıska adam vs Law
Baston reis vs Kid
Bimbo genç vs Sanci mi olur, yoksa çatı beşlisinden mi devam eder?
![]()
Luffy, Im'le dövüşür. Sabo da o kel bıyıklı ile dövüşür.Baştaki Sabo olur eğer genç jenerasyonun potansiyel isimleri dövüşecekse.Kimse kusura bakmasın Killer’da o çap yok.
Luffy önden Saturn ile dövüşecek kadimler güçlüyse.Çünkü Seraphimlere emir vermeye gelecek.Tek şansı bilincini kaybettirmek.Yoksa Zoro Sera Mihawk ile zor başa çıkıyor kalan 3 seraphim bizim tayfayı ağlatır.Luffy, Im'le dövüşür. Sabo da o kel bıyıklı ile dövüşür.
Evet Killer"de böyle büyük bir isim indirecek çap yok.Baştaki Sabo olur eğer genç jenerasyonun potansiyel isimleri dövüşecekse.Kimse kusura bakmasın Killer’da o çap yok.
Sabo vs Lucci olacakmışBaştaki Sabo olur eğer genç jenerasyonun potansiyel isimleri dövüşecekse.Kimse kusura bakmasın Killer’da o çap yok.